ya okuyorum napıyım allah allah şimdi galatasarlıyım die kadıköyde oturamam mı kampüsü mü değiştireyim bu sırada dolduruşa gelmem dolmuşada binmem söliyim :D
gelir baban ya takma okadar:D
ya okuyorum napıyım allah allah şimdi galatasarlıyım die kadıköyde oturamam mı kampüsü mü değiştireyim bu sırada dolduruşa gelmem dolmuşada binmem söliyim
taam ya bişi demedik <_< allalla,buldu bacak kadar veleti,bişi demiyom işte(HIH)
9 Mayıs 2008 11:36
**imalısır**
ama şimdiden çok özledim :(
9 Mayıs 2008 11:36
***jano***
bende bayaözledim ya 15 gün oldu görmeyeli yıl gibi geliyor bende sana bişi demiyorum:D
ben o dediğinide uzun zamandır yapamıyorum aslında...
la harbiden insan değil uzaylı mıyım nan ben .'( kendimden tırsmaya başladım nan senin yüzünden pis dürüm canavarı fake (HIH!..)
hnd1905 demis ki: olsun zamanla öğrenirsin sıkma canını bende mesala ağlayamam kolay kolay:D
9 Mayıs 2008 11:48
***jano***
ohh canıma cimcom:D
hehuheh valla bende ağlayamıyom bi doktara gözüksek biz senle;)
hehehehe,2mizde direk bakırköye alırız ikametgahları olduğumuz yerlerden o yüsden boşver doktoru xD
hnd1905 demis ki: ohh canıma cimcom:D
hehuheh valla bende ağlayamıyom bi doktara gözüksek biz senle;)
9 Mayıs 2008 11:52
***jano***
alırlar valla:D
zaten ben aniden sinirleniyorum falan kötü kötü bakıolar kalsın ya ben okulum dan falan memnunun bakırköyle uğraşamıcam hem orad dürüm yoktur:Dhehuheh;)
hnd1905 demis ki: alırlar valla:D
zaten ben aniden sinirleniyorum falan kötü kötü bakıolar kalsın ya ben okulum dan falan memnunun bakırköyle uğraşamıcam hem orad dürüm yoktur:Dhehuheh;)
9 Mayıs 2008 12:01
***jano***
açım tamam mıD:
napıyım seni görünce aklıma dürüm gelio:D
dürüm parasından batcam;)
en iyisi senin kusenle anlaşıyım=)
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/19798
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
Sen de binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!