gruplar
 hocalar
 okullar
 üye/içerik arama 

Spor - galatasaray - gb oftaş
 Sayfalar: 1  2  3  4  5  6  7  << Önceki Sayfa  Sonraki Sayfa >>      Listelenen Kayitlar 21 - 40
 Yazar: Mesaj:
montana006
montana006
oftaşı kimse yabana atmasın işi ciddiye almazlarsa bence cevabı sert olur lig ve kupadaki oftaş maçları sonuçlarını hatırlatmak istiyorum oftaş galatasaray 3_0__oftaş galataaray__0_0

diğer büyüklere karşı istanbulda beşiktaşı şapiyonluk yarışı dışına istmelerini ve fenerbahçe ile berabera kalmaları trabzon sporu yenmeleri en az gol yiyen takım olmaları birilerince ciddiye alınırmı bilmiyorum;)

1 defa alkışlanmış (1)  7 Mayıs 2008 21:22  mesajın adresini al  
sara chopin
sara chopin
alınmaz

1 defa alkışlanmış (1)  7 Mayıs 2008 21:27  mesajın adresini al  
bart-
bart-
ya balkon yarışları ne zaman?

7 Mayıs 2008 21:31  mesajın adresini al  
montana006
montana006

alınmaz ?????? boşans

chopin the genius demis ki:
alınmaz

7 Mayıs 2008 21:33  mesajın adresini al  
#handkap06#
#handkap06#
maçı gözümde canlandırıyorum.....

dk 90+3 oynanıyor.. mac 0-0
hakem 4 dk uzatma vermiş 1 dk kalmıs macın bitmersinde 6s taraftarı şampiyonluk sarkıları söylerken OFTAS korner kazanıyor ortayı yapmak için serkan atak korner diregine yoneliyor tabi.. ortayı yapıyoooooooorrr.. bir kafa ve gooooooollll. remzi giray kaçar... tüm 6slilerin arasına KAÇAR:):):)

7 Mayıs 2008 21:38  mesajın adresini al  
souvereign jr.
souvereign jr.
oftaş gene 3leme yapacak ;)
fener şampiyon olacak... ;)

7 Mayıs 2008 21:39  mesajın adresini al  
' işte o benim
' işte o benim
bu başlığı ilko açmalıydı :(

7 Mayıs 2008 21:39  mesajın adresini al  
bart-
bart-

bi an benim de gözümde canlandı da çok duygulandım :(

#handkap06# demis ki:

hakem 4 dk uzatma vermiş 1 dk kalmıs macın bitmersinde 6s taraftarı şampiyonluk sarkıları söylerken OFTAS korner kazanıyor ortayı yapmak için serkan atak korner diregine yoneliyor tabi.. ortayı yapıyoooooooorrr.. bir kafa ve gooooooollll. remzi giray kaçar... tüm 6slilerin arasına KAÇAR:):):)

7 Mayıs 2008 21:40  mesajın adresini al  
comandante
comandante
Bu saatten sonra ne Galatasaray şampiyonluğu bırakır, ne de Cavcav Galatasaray'ını üzer. Hiçbiri iddiası olmayan Oftaş sahaya çıkar efendi gibi farkını yer Galatasaray güle oynaya şampiyon olur. Kimse tutup bok atma leke atma falan demesin. Şampiyonluğa kara çalmak için falan söylemiyorum. Oluşacak doğal sonuç budur.

Ayrıca Galatasaray'ın Sivas maçını ve ortadaki isteğini gördükten sonra şampiyonluğu hakkettiğine inanıyorum. O gün 10 tane yeseydi 11 tane atardı Galatasarylı oyuncular. O gün sivas'ın yada galatasaray'ın isteği ve azmi bu sezon lig maçlarında Fenerbahçe'de olsaydı ligi 20 puan farkla kazanırdık.

7 Mayıs 2008 22:50  mesajın adresini al  
comandante
comandante

#handkap06# demis ki:

Yok o milyonda 1 kere oluyo o da bizim başımıza geliyo 90+15'inci dakikada Appiah kafayı vuruyor top direkte ve bizim içimizde patlıyo :)

Boş yere kendimizi heveslendirmeyelim.

7 Mayıs 2008 22:52  mesajın adresini al  
aslan67
aslan67
Ağlamak istiyorum sayın seyirciler..

1 defa alkışlanmış (1)  7 Mayıs 2008 22:53  mesajın adresini al  
_angelus_
_angelus_
Maçtan sonra konuşalım,kadehlerimizi kaldırırken :)

7 Mayıs 2008 22:53  mesajın adresini al  
souvereign jr.
souvereign jr.
bence heveslendirelim. ha bu haftadan itibaren başlamışsın üzülmeye , ha haftaya başlamışsın ne fark edecek ki? insanın içinde azcık da olsa umut olmalı. hatta ben aşırı mı umutluyum ne? hislerim beni yanıltmayacak diyor ve ekliyor. oftaş kupadaki tarifesini galatasaraya karşı yapacak ve fenerbahçede trabzonu yenip şampiyon olacak. görün bakın. ahanda buraya yazıyorum. :) galatasaraylıların garantilemeden şampiyonluk kutlaması içime sinmiyor doğrusu o yüzden gelin umudumuzu yitirmeyelim. neden olmasın?

7 Mayıs 2008 22:55  mesajın adresini al  
comandante
comandante

aslan67 demis ki:
Ağlamak istiyorum sayın seyirciler..

Alt tarafı Oftaş'ı yenip 16 kere yaptığın şeyi bir kez daha yapıyorsun :)) Bu kadar duygulanma yaw :))

7 Mayıs 2008 22:56  mesajın adresini al  
aslan67
aslan67
Alt tarafı Oftaş'ı yenip 16 kere yaptığın şeyi bir kez daha yapıyorsun :)) Bu kadar duygulanma yaw :))

Yok ben onun için ağlamak istemiyorum,kupa kazanmak bizim alışkanlıklarımızdan biri şaşırmıyorum ona da senden böyle cümleler duymak beni hüzünlendirdi:D

7 Mayıs 2008 22:57  mesajın adresini al  
seytan ucurtmasi
seytan ucurtmasi
ulan genelkurmay sen niye fenerlisin ya..offf....cidden ağlamak istiyorum ya...
fenerbahçe sen nelere kadirsin bu adam bile engel olamaz seni sevmeme....

1 defa alkışlanmış (1)  7 Mayıs 2008 22:58  mesajın adresini al  
aslan67
aslan67
Lan olm sen hele kendi maçını kazan:D

Bu hafta bile götü zor kurtardınız:D

souvereign jr. demis ki:
bence heveslendirelim. ha bu haftadan itibaren başlamışsın üzülmeye , ha haftaya başlamışsın ne fark edecek ki? insanın içinde azcık da olsa umut olmalı. hatta ben aşırı mı umutluyum ne? hislerim beni yanıltmayacak diyor ve ekliyor. oftaş kupadaki tarifesini galatasaraya karşı yapacak ve fenerbahçede trabzonu yenip şampiyon olacak. görün bakın. ahanda buraya yazıyorum. :) galatasaraylıların garantilemeden şampiyonluk kutlaması içime sinmiyor doğrusu o yüzden gelin umudumuzu yitirmeyelim. neden olmasın?

7 Mayıs 2008 22:58  mesajın adresini al  
souvereign jr.
souvereign jr.
yahu eşitleyecekler de nolacak ki şampiyonluklar 17 17 olacak sora gene bi seri yapacağız tıpkı 5 senede 3 şampiyonluk 2 2.lik gibi. ;)

7 Mayıs 2008 22:58  mesajın adresini al  
comandante
comandante

souvereign jr. demis ki:

Ben o umudu Volkan topu elinden kaçırdığı anda yitirdim. Sivas maçında acaba dedim ama olmadı. bence boş yere heveslenip hayal kırıklığı yaşamayalım. kendimiz yavaş yavaş alıştıralım.

Ha bu sezon onların şampiyon olması bir şey değiştirir mi?? tabii ki hayır. Biz yine Trabzonspor maçını izleriz tezahüratlarımızı söyleriz kadehlerimizi maç esnasında kaldırır gollerle coşarız. Çünkü: FENERBAHÇELİ OLMANIN GURURU BİZLERE YETER!!!!

1 defa alkışlanmış (1)  7 Mayıs 2008 22:58  mesajın adresini al  
souvereign jr.
souvereign jr.
maçlar cumartesi bitecek , görücez bakalım kim şampiyon olucak :) biz de erkenden kutlamıştık , ama noldu şampiyon olamadık darısı galatasarayın başına :D

7 Mayıs 2008 23:05  mesajın adresini al  
 Sayfalar: 1  2  3  4  5  6  7  << Önceki Sayfa  Sonraki Sayfa >>      Listelenen Kayitlar 21 - 40
bloguna / web sayfana ekle Bloguna / Web Sayfana Ekle     arkadaşlarına gönder Arkadaşlarına Gönder     başlığın adresini al Başlığın Adresini Al     favori başlıklarına ekle Favori Başlıklarına Ekle

Sen de binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.

Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!

Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.
Hoşgeldin!

OrtaKantin.com bir expodea üretimidir (c) 2005-2008