gruplar
 hocalar
 okullar
 üye/içerik arama 

İlişkiler - fakir biriyle evlenir misiniz?
 Sayfalar: 1  2  3  4  5  6  11  12  13  14  15  << Önceki Sayfa  Sonraki Sayfa >>      Listelenen Kayitlar 81 - 100
 Yazar: Mesaj:
aslan67
aslan67
İş bitiricisin ha çağaaalll:D

Böyle girişimci gençler aç kalmaz eferin:D

no control demis ki:
geçen gün çarprazda oturan aile evinden köfte kokusu geliyodu..hemen bi çay tabağı kaptım koştum..tuz varmı dedim...var dediler...4 adet köfte verdiler tuzla...4 köfte ile 1 ekmek yedim...enfesti..ev köftesi

7 Mayıs 2008 21:05  mesajın adresini al  
aslan67
aslan67
ee zengin koca bulursun nolacak:D

smile!i'm a dentist demis ki:
İktisat' ta çap yapıyorsun galba:d
of hemde nsl:) 1haftada 4 kilo nasl verdm sanıyosn:):)

kolayı bıraktım zaten,2.5 yıl da içmediğim bir dönem vardı,ondan sonra zaten içesim gelmedi:D

döner kesilmez..o dişten vazgeçerim dönerden vazgeçmem:D

kesme bencede sen gibi düşünenler olmasa biz para kazanamayız):):)

7 Mayıs 2008 21:06  mesajın adresini al  
aslan67
aslan67
Ben olsam gitmişken maça da giderdim:)

ivy mrs holi şit demis ki:
Yalnız o köftelerin dandik etlerden yapıldığını belirtmemde yarar var..Maç günü o heyecanla saldırıyorsun tabi kafan iyi falan,köfteci abilerim de dayıyor ucuza..Ben biraz pis boğaz olduğum için etkilenmem de narin bünyeler dikkatli olsun..

ne olacak yahu... en fazla gece kusarım yani...o tad da yok başka bişide kardeşim...gidip bi koşu alsam mı yaa..kendimi balığa saklamıştım ama...balık yetmedi açım hala...oaff.. yoksa kokoreççiye mi gitsem...

7 Mayıs 2008 21:07  mesajın adresini al  
ivy mrs holi şit
ivy mrs holi şit
ben de öğrenciykene hasta olmuştum thylol hot mı ne karınağrısı bişi istemye gittim yan komşuya ( bizim öle makyaj malzemesine değil bazen yemek yemeğe paramız olmazdı çünkü) gittim bana bi kuru-pilav-yoğurt-turşu vermişti...sevaba girmişti...

7 Mayıs 2008 21:07  mesajın adresini al  
ivy mrs holi şit
ivy mrs holi şit
maça ...hımm... ya güsel maç da bgn yeterince gördük kayserili gençleri..bi de yorgunum bilio musun yoksa şebo-hayko konseri var

7 Mayıs 2008 21:09  mesajın adresini al  
aslan67
aslan67
oo künefe-çay-meyvesi eksik kalmış..ayıp etmiş bence..hatta yanına bir bardak su ve yemek sonrasında yapılması gereken türk kahvesi de eksik..

ben de öğrenciykene hasta olmuştum thylol hot mı ne karınağrısı bişi istemye gittim yan komşuya ( bizim öle makyaj malzemesine değil bazen yemek yemeğe paramız olmazdı çünkü) gittim bana bi kuru-pilav-yoğurt-turşu vermişti...sevaba girmişti...

anthony casso cesare
anthony casso cesare
Canım sen bu akılla fakir olmazsın:))=)

smile!i'm a dentist demis ki:
acunu arıyim yarışmaya çık:) sonra ordan bi dizide baş rol kaparsın güzel kıssın..hamdiyi ayarla ne bilim ya bişeler:D:DD

aslan67
aslan67
Şebo ve hayko yapışık geziyorlar bu aralar heralde..Hangi şenliğe baksam beraberler..

maça ...hımm... ya güsel maç da bgn yeterince gördük kayserili gençleri..bi de yorgunum bilio musun yoksa şebo-hayko konseri var

7 Mayıs 2008 21:10  mesajın adresini al  
no control
no control
17353447 yıla bir kez evde balık yapalım dedik..aldık balığı..tam pişirdik yiycez..yönetici geldii...pişkin pişkin oturdu..yumuldu balığa imansız...2 balığı ekmeksiz götürdü..ben 1.5 balık yedim

boomerang ¹³
boomerang ¹³
Sevginin gücü, güce olan sevgiyi yendiğinde, dünya barışı tanıyacak...

ivy mrs holi şit
ivy mrs holi şit
ah canım ya sen anlamazsın düşünemedik affet... biz senin gibi boya güseli de olamadık biliyr musun..hem okuduk hem garsonluk yaptık aman ailemize yük olmayalım die... kendimle ve özellikle ailemle gurur duyuyorum süper bi çocuk yetiştirmişler..duyarsız beyinsiz bir çocuk yetiştirmemişler..

7 Mayıs 2008 21:11  mesajın adresini al  
aslan67
aslan67
İnşallah bumi inşallah..Sevgi kelebeği gibisin mübarek..Oh çok şükür..

boomerang ¹³ demis ki:

7 Mayıs 2008 21:12  mesajın adresini al  
ivy mrs holi şit
ivy mrs holi şit
Şebo ve hayko yapışık geziyorlar bu aralar heralde..Hangi şenliğe baksam beraberler..
evet nedense teomanla ayrıldılar heralde..türk kahvesi edmişken babaişkomla kendime bol köpüklüsünden yapiim hemen ...

7 Mayıs 2008 21:12  mesajın adresini al  
aslan67
aslan67
Olm öccan anlatma bunları göz pınarlarım doluyor bak..Söz lan çok param olunca sana balık alacam,hatta ellerimle besleyecem..

no control demis ki:
17353447 yıla bir kez evde balık yapalım dedik..aldık balığı..tam pişirdik yiycez..yönetici geldii...pişkin pişkin oturdu..yumuldu balığa imansız...2 balığı ekmeksiz götürdü..ben 1.5 balık yedim

7 Mayıs 2008 21:13  mesajın adresini al  
no control
no control
aşk nelere kadi allahım..bumiyi bile bir sevgi kelebeği haline getirdi

boomerang ¹³ demis ki:

7 Mayıs 2008 21:13  mesajın adresini al  
aslan67
aslan67
Öccan sen okuma bu mesajı..

(İnsanoğlu meraklıdır,ben okuma diyince okuyacağını bildiğim için okuma diye yazdım keh keh)

evet nedense teomanla ayrıldılar heralde..türk kahvesi edmişken babaişkomla kendime bol köpüklüsünden yapiim hemen ...

7 Mayıs 2008 21:14  mesajın adresini al  
aslan67
aslan67
Olm bumi msnde yaptığın şirin smileyden de yaparsın sen şimdi..Neydi o?

:m mıydı?:D

7 Mayıs 2008 21:14  mesajın adresini al  
no control
no control
okumadım lan..valla:))

7 Mayıs 2008 21:15  mesajın adresini al  
aslan67
aslan67
hehe:D

aferin söz dinlemeye başladın sen adam olacan:P:D

no control demis ki:
okumadım lan..valla:))

7 Mayıs 2008 21:16  mesajın adresini al  
no control
no control
mantı olsada yesek

7 Mayıs 2008 21:17  mesajın adresini al  
 Sayfalar: 1  2  3  4  5  6  11  12  13  14  15  << Önceki Sayfa  Sonraki Sayfa >>      Listelenen Kayitlar 81 - 100
bloguna / web sayfana ekle Bloguna / Web Sayfana Ekle     arkadaşlarına gönder Arkadaşlarına Gönder     başlığın adresini al Başlığın Adresini Al     favori başlıklarına ekle Favori Başlıklarına Ekle

Sen de binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.

Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!

Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.
Hoşgeldin!

OrtaKantin.com bir expodea üretimidir (c) 2005-2008