gruplar
 hocalar
 okullar
 üye/içerik arama 

İlişkiler - fakir biriyle evlenir misiniz?
 Sayfalar: 1  2  3  4  5  11  12  13  14  15  << Önceki Sayfa      Listelenen Kayitlar 281 - 290
 Yazar: Mesaj:
€gz@nt¡®¡k..
€gz@nt¡®¡k..
bigbang demis ki:
fakir biriyle evlenir misiniz?

Tabiiki Neden Olmasın !
Sence 'AŞK' ve 'SEVGİ' Üzerine Yeterli Cümleler Yazılmadımı ;)
Fakir Yada Zengin, Kör Yada Topal, Güzel Yada Çirkin..
'HUZUR' Kardeşim Huzur ;)

8 Mayıs 2008 11:40  mesajın adresini al  
blood
blood
Kocasini calistirmayacak kadar gururlu genc ve güzeL 1 kiz araniyorr

8 Mayıs 2008 15:16  mesajın adresini al  
ketum
ketum
2 olsun

blood demis ki:

8 Mayıs 2008 15:35  mesajın adresini al  
jehad
jehad
fakir ama gururluysa neden olmasın :p

8 Mayıs 2008 16:03  mesajın adresini al  
üstteki
üstteki
seviyorsam zaten başımın tacıdır kendisi :)

8 Mayıs 2008 16:18  mesajın adresini al  
red apple
red apple
bingi ben sen gibi hukukçu değilim ama bildiğim kadarıyla mal paylaşımı şöyle oluyor.evlenmeden önceki kazanılan hak ve mallar kişilerde evlendikten sonra kazanılan hak ve mallara ise eşlerde yarı yarıya ortak olunuyor diyebiliyorum medeni kanun uygulamasını.

[quote=bigbang]gelen bir dava: genç kadın babadan kalma çok zengin; güneydoğulu bir inşaat işçisiyle evleniyor (bu kişiye nasıl kanabiliyor ona onu da anlamıyorum)
neyse anlaşamayacaklarını yeni anlıyorlar ve boşanmak istiyorlar..
tamam boşansınlar..hoop edinilmiş mallara katılma kanun maddesi..yarıyarıya paylaş..şimdi emekçiilk, hakların özgürlüğü,insanlar özgürdür tamam eyvallah..
kızın babası gözüyle bakalım o kadar yıl çalış çabala kızını büyüt okut.elalemin çocuğu kızınla evlensin boşanınca da senin binbirtürlü emekle kazandığın mallara ortak olsun .nerde hakların eşitliği nerde emekçilik(ha bu salak kızı kandırma çabası eek sayılmazsa tabi)[/quote]

8 Mayıs 2008 19:22  mesajın adresini al  
red apple
red apple
sanmıyorum kimse durumu kötüolan birini istemez ama ben karşımda çalışan bir adam isterim....

8 Mayıs 2008 19:24  mesajın adresini al  
berrock
berrock
adam emek harcamıs kardeşim hak etmiş.2 cıft gusel lafa kanmayacak kız yok arkadaşlar.ünlü bir şair ne demiş :
yapışmış dudaklar hava geçmiyor aradan,tavlanmayacak kzı yoktur,sen yetrki haber ver paradan :D

9 Mayıs 2008 02:16  mesajın adresini al  
tane® ©an
tane® ©an
o şaire benden selam söle o anlar:)

9 Mayıs 2008 03:11  mesajın adresini al  
_angelus_
_angelus_

blood demis ki:

3 oldu.

9 Mayıs 2008 03:17  mesajın adresini al  
 Sayfalar: 1  2  3  4  5  11  12  13  14  15  << Önceki Sayfa      Listelenen Kayitlar 281 - 290
bloguna / web sayfana ekle Bloguna / Web Sayfana Ekle     arkadaşlarına gönder Arkadaşlarına Gönder     başlığın adresini al Başlığın Adresini Al     favori başlıklarına ekle Favori Başlıklarına Ekle

Sen de binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.

Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!

Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.
Hoşgeldin!

OrtaKantin.com bir expodea üretimidir (c) 2005-2008