Tabiiki Neden Olmasın !
Sence 'AŞK' ve 'SEVGİ' Üzerine Yeterli Cümleler Yazılmadımı ;)
Fakir Yada Zengin, Kör Yada Topal, Güzel Yada Çirkin..
'HUZUR' Kardeşim Huzur ;)
8 Mayıs 2008 11:40
blood
Kocasini calistirmayacak kadar gururlu genc ve güzeL 1 kiz araniyorr
8 Mayıs 2008 15:16
ketum
2 olsun
blood demis ki: Kocasini calistirmayacak kadar gururlu genc ve güzeL 1 kiz araniyorr
8 Mayıs 2008 15:35
jehad
fakir ama gururluysa neden olmasın :p
8 Mayıs 2008 16:03
üstteki
seviyorsam zaten başımın tacıdır kendisi :)
8 Mayıs 2008 16:18
red apple
bingi ben sen gibi hukukçu değilim ama bildiğim kadarıyla mal paylaşımı şöyle oluyor.evlenmeden önceki kazanılan hak ve mallar kişilerde evlendikten sonra kazanılan hak ve mallara ise eşlerde yarı yarıya ortak olunuyor diyebiliyorum medeni kanun uygulamasını.
[quote=bigbang]gelen bir dava: genç kadın babadan kalma çok zengin; güneydoğulu bir inşaat işçisiyle evleniyor (bu kişiye nasıl kanabiliyor ona onu da anlamıyorum)
neyse anlaşamayacaklarını yeni anlıyorlar ve boşanmak istiyorlar..
tamam boşansınlar..hoop edinilmiş mallara katılma kanun maddesi..yarıyarıya paylaş..şimdi emekçiilk, hakların özgürlüğü,insanlar özgürdür tamam eyvallah..
kızın babası gözüyle bakalım o kadar yıl çalış çabala kızını büyüt okut.elalemin çocuğu kızınla evlensin boşanınca da senin binbirtürlü emekle kazandığın mallara ortak olsun .nerde hakların eşitliği nerde emekçilik(ha bu salak kızı kandırma çabası eek sayılmazsa tabi)[/quote]
8 Mayıs 2008 19:22
red apple
sanmıyorum kimse durumu kötüolan birini istemez ama ben karşımda çalışan bir adam isterim....
8 Mayıs 2008 19:24
berrock
adam emek harcamıs kardeşim hak etmiş.2 cıft gusel lafa kanmayacak kız yok arkadaşlar.ünlü bir şair ne demiş :
yapışmış dudaklar hava geçmiyor aradan,tavlanmayacak kzı yoktur,sen yetrki haber ver paradan :D
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/19791
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
Sen de binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!