son zamanlarda çok zengin diiliz babam yoruldu bıraktı işi gücü:))
icra davalarını filan alıyım ister misin? Bak hazine avukatlıında da iyi para var.Sen seç ben uyarım:))
8 Mayıs 2008 00:04
_monalisa_
evet bu hep boyle bı taraf kopek bı taraf efendı buna ıtırazı yoktur herhalde kımsenın o zaman ask dengesızlıktır nıye boyle tanımlama ıhtıyacı duyuyorum anlamadım:S
8 Mayıs 2008 00:08
bravado
heheheh ask boktur abı bosver salla gitsin :D
8 Mayıs 2008 00:10
sweetdreams
olur bana uyar
bak ben evin iletişim, elektrik ve adsl işini beleşe getirebilirim... hatta bundan parada kazandırırm maaşın yanında ,
senın elındekı kartlar nedir?
bu arada ben fakirim
xD
valla hem seni zengin edicem hem de ilaveten atraksiyon bekliyon işte insanoğlunun gözü hiç doymaz:) bu yüzden zenginler sizden hep kaçıyo zengin etmiyo sizi:)
8 Mayıs 2008 00:19
vernick
ısrarla bakir biri die okuyorum..davanın sonunda da kadın bakir die adamı boşadı denilir diye bekledim.
8 Mayıs 2008 00:22
celitons
ii cocuk zekiimiş hayatını kurtarmıs buyuk konusmaim ama ben evlenmem herade..
8 Mayıs 2008 00:24
no control
bide fakir baykurt diye bi edebiyatçımız var..ama alakası yok konuyla
8 Mayıs 2008 00:29
sweetdreams
gel beraber dvd cıkaralım
berfin- yanıyor kalbim
tüm seçkin oduncularda
xD
yok ben önce ''saçlarına tuğla düşmüş,kapat televizyonu anne kanıyorsun'' adlı romanımı çıkarıcam.Sonrasına bakarız:))
8 Mayıs 2008 00:30
atalay
evlenmez kızlar
8 Mayıs 2008 00:36
sweetdreams
para gelsinde
entel bir hatun
para ıcın kesınlıkle sevilir
eh o kadar kusur kadı kızında da olur
hee tabe sıkıysa sevme öyle boş beleşe zengin etmem ben insanları:) o değil de sensin kusur :)
8 Mayıs 2008 00:41
sweetdreams
benim sesim kısılmaz,susamam ben,işine gelirse ben de böyle arkadaşım:) hem zengin edicem hem susucam he mi?Börek de açıyım mı sana?:) bi de yan etkileri kısmını da oku derim ben:) sonra vay ben olacaklardan bilgilendirilmedim vay ben kandırıldım deme,avukatlık itibarımla oynama:)
lifeoverip demis ki: yok abi hic altta da kalmıo
düşünsene bi ömür
gerci bunların zamanla sesi kısılıomuş
kullanım prosedurunde diodu
xD
(1) 8 Mayıs 2008 00:52
*yvaine*
fakirler de insan
8 Mayıs 2008 00:57
sweetdreams
o kitap hazır zaten baskıyı bekliyo:)) git yat ben ders çalışıyım da şimdi okul bitsinde avukat oluyum da seni zengin ediyim...işim gücüm yok fakirleri zengin ediyom manyak mıyım neyim?Nalet olsun bu yufka yüreğime:))Seda Sayanın yetiş bacım programına benzedim.Git yat karpuz kavunda yata yataa...
lifeoverip demis ki: benim sesim kısılmaz,susamam ben,işine gelirse ben de böyle arkadaşım:) hem zengin edicem hem susucam he mi?Börek de açıyım mı sana?:) bi de yan etkileri kısmını da oku derim ben:) sonra vay ben olacaklardan bilgilendirilmedim vay ben kandırıldım deme,avukatlık itibarımla oynama:)
ben bilmem arkadas
hadi ceyızını neyımı hazırla
ben kıcımı devırıp yatacam
sabaha ısterım paracıkları
sen de gece bos durma, yaz kıtabı:p
8 Mayıs 2008 01:00
sweetdreams
gözünden dolar çıkıcak:)) çok düzenbaz bir insansın,birazcık fakir ama gururlu olamaz mısın?git yat uyu bi gururlu ol hadi bakiim:))
lifeoverip demis ki: bak bak
arkamdan laf da edıo
ahh ahh yeşil üzerinde bol sıfır olan kagıt paracıklara hayranım
pardon berfin senı sevıyorum
:D
8 Mayıs 2008 01:05
sweetdreams
iyi geceler fakir insan evladı:)
8 Mayıs 2008 01:13
.....demolight.....
her şeyin bir sınırlaması olması doğaldır ama benim mantığıma göre karşımdaki kişinin zengin yada fakir olması çok alt derecelerde önemli
erkekse evlenirim dişiyse evlenmem biseksüelse 3 kere düşünür 7 kere kendi etrafımda döner sonra hacca giderim.hactan dönünce içki fabrikasında kalite kontrolcü olarak işe başlarım
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/19791
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
Sen de binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!