berberin neyi varmış yaa mesleğini iyi kullanan berber değil o kızın makyaj malzemelerini almayı güzelik salonunu alır ona yeni berberler bilgisayarlı çalışıo artık adamın fotoyu çekiyo ona göre en güzel saç kesimi nasılsa bakıolar falan filan indiregandi yapıo çakallar :D
7 Mayıs 2008 23:36
just ivy
heh bravado bnmkiler de... naapsak ki anacım
7 Mayıs 2008 23:37
_monalisa_
ask evlılıgı tabı kı
ama asık olucagım kısı mantıklı da olucak sadece para konusunda değil... sans dıle yaw bok mok dıyene kadar:))
7 Mayıs 2008 23:39
xocoatl
benim anlattığım dönem 96-97 li yıllardııı ayrıca berberin sahibi değil yanında çalışanıydıı birde erkek kuaförüydü :D
son osmanlı demis ki: berberin neyi varmış yaa mesleğini iyi kullanan berber değil o kızın makyaj malzemelerini almayı güzelik salonunu alır ona yeni berberler bilgisayarlı çalışıo artık adamın fotoyu çekiyo ona göre en güzel saç kesimi nasılsa bakıolar falan filan indiregandi yapıo çakallar :D
7 Mayıs 2008 23:39
bravado
dı mı ne kadar mantıklı sans dıleyıp haydı allah bısmıllah dıye olaya dalmak :D
bu arada ivy gel arastırak bakalım nasıl aldırılıyor bu duygular....
7 Mayıs 2008 23:40
aslan67
aşkta mantık aranmaz..
pismymoon demis ki: ask evlılıgı tabı kı
ama asık olucagım kısı mantıklı da olucak sadece para konusunda değil... sans dıle yaw bok mok dıyene kadar:))
7 Mayıs 2008 23:40
_monalisa_
ask zaten ulasılamayan o zaman nıye askı arar ınsan
7 Mayıs 2008 23:41
just ivy
aşka inanmıom bravado da araştıralım yaw
7 Mayıs 2008 23:43
bravado
ınsan askı aramaz ask ınsanı bulur ve kacısın olmaz...
ama sorun hıc bır zaman gercek ask mı yoksa sahtesımı anlayamazsın anca burnun surtunce...
pismymoon demis ki: ask zaten ulasılamayan o zaman nıye askı arar ınsan
7 Mayıs 2008 23:43
_monalisa_
o zaman nıye kaybedınce degerını anlıyoruz?
aşk kayıp olandır
7 Mayıs 2008 23:46
bravado
yok oyle bısey... ask kaybolandır ask platonık olandır falan yalan bunlar....
gercek ask ıkı tarafında delıler gıbı asık oldugu bırbırleını sevdıgı saygı duyup delıce dusunup onemsedıgı bır utopyadır...
pismymoon demis ki: o zaman nıye kaybedınce degerını anlıyoruz?
aşk kayıp olandır
7 Mayıs 2008 23:48
sweetdreams
eheheh zengin türk filmi karakteri gibi koymuşsun lafı.Bir filmde de zengin baba fakir çocuğa evlerindeki havuzu tenis kortunu gösteriyodu.Sen bunları kızıma sağlayabilcenmi diyodu.Ekranda lönk diye tenis kortu beliriyodu.Çok hoştu:)
xocoatl demis ki: aşıkken insanın gözü bişi görmüo harbii kuzenim bir berberlen çıkıoduu diodum o senin makyaj malzemeni karşılayamaz :) şimdi aşık olduğum çocukk fakir diemem ama işe başladığımda ondan fazla maaş alcağım belli :D gerçi şuan için evlenme boyutu yoK önümüzde
evlenilebilir aşk başka ama büyüsü bozulduğunda hala evliysen o zaman batabiilir :D bu durum :D::D:D:D
7 Mayıs 2008 23:49
_monalisa_
platonizmden bahsetmıyorum
ama deli gibi sevince sacmalamaz mı insan?
7 Mayıs 2008 23:49
_monalisa_
bak anlayan nasıl anlıyo sagol smıle :))
7 Mayıs 2008 23:52
son osmanlı
aşksız prens
7 Mayıs 2008 23:53
son osmanlı
herkes doğuştan şanslı olamaz fakirde olsa insandır yeterki gönlü zengin olsun
7 Mayıs 2008 23:55
sweetdreams
ben evleniyim diycem ama fakir-entel kompozisyona uymaz sanırım:)
lifeoverip demis ki: ee hala yok mu biri
hani fakırle evlenıodunuz
gene mı olmadı yau
xD
7 Mayıs 2008 23:56
bravado
ıyı de ınsan asık oldugunu sanınca sacmalar zaten ben buna bısey demedım zaten de sen bunu soylemedın senın soyledıgın farklı... ama dedıgım gıbı asık oldugunu sandıgında eger gercek ve mutlak aska ulasırsa ınsan hersey cok farklı olur...
7 Mayıs 2008 23:57
_monalisa_
heh ıste sacmayayınca saygı falanda kalmıyo yanı ask saygısızlıktır :)))
7 Mayıs 2008 23:59
son osmanlı
aşk nedir ya fazla romantik oldu burası yalan dolan hepsi çok seviyorum aşığım diyen bile ayrıldıktan sonra fazla geçmeden başkasıyla birlikte olup aynı şeyleri ona söyleyebiliyorsa aşk meşk hikaye gerçek aşk evlendikten sonra o yuvayı beraber taşıyabilmektir ölümüne kadar evlilikten önce aşka inanmam ben
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/19791
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
Sen de binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!