smile!i'm a dentist demis ki: bakınız sanayici zengin çirkn adamlar üniversiteli çıtırlarla olan seviyeli ilişkisi:)
7 Mayıs 2008 23:15
just ivy
ben bilmem beyim bilir..du söliim de bilsin
7 Mayıs 2008 23:15
bravado
bak bak cumledekı celıskıye paradox a bak...
beyın bılır mı yoksa sen soyleyınce mı bılır yanı o mu senı yonetır yoksa sen mı ona bısey soyleyerek yaptırırsın...
:P heheheh
ivy mrs holi şit demis ki: ben bilmem beyim bilir..du söliim de bilsin
7 Mayıs 2008 23:17
just ivy
hımm :D bilmiyorum şimdi ne desem :D
7 Mayıs 2008 23:20
just ivy
hımm
sanayici zengin çirkin işadamları ahlaksız mı oluyo ki seviyeli ilişki yaşayamasınlar?
seviyeli ilişki nedir ki
bi de
hadi işadamı tamam çıtır üniversiteliyi götürür
aha bu seviyeli olmaz
hımm
belki de ironidir
ama yani çıtır derken? kaşardır onlar ya
o çirkinler zaten zamanında evlenmiş oluyo
üniversiteli kızla ne işi olcak
yakışıklı olanlar da genç oluyo
onlar da mankenleri götürüyo
dedi bi de..
vermişsin ya bey işte
7 Mayıs 2008 23:22
bravado
kime dagiliyo kaca dagiliyor...
yanı kac erkege hangı erkege ve ne kadara dagiliyor...
smile!i'm a dentist demis ki: :) çıtır derken dağılıyo:):)
7 Mayıs 2008 23:27
just ivy
itü makinadakilere kişi başına 1 erkek olarakmış ;)
7 Mayıs 2008 23:28
just ivy
biz de anlamadık boşver gülüm :D
7 Mayıs 2008 23:29
bravado
itü makina nerden cıktı sımdı bısey mı kacırdım fransız kaldım laaaaaaaaaaaa............
7 Mayıs 2008 23:29
xocoatl
aşıkken insanın gözü bişi görmüo harbii kuzenim bir berberlen çıkıoduu diodum o senin makyaj malzemeni karşılayamaz :) şimdi aşık olduğum çocukk fakir diemem ama işe başladığımda ondan fazla maaş alcağım belli :D gerçi şuan için evlenme boyutu yoK önümüzde
evlenilebilir aşk başka ama büyüsü bozulduğunda hala evliysen o zaman batabiilir :D bu durum :D::D:D:D
7 Mayıs 2008 23:30
just ivy
hani kime ne kadar dağılıolar didin ya serbest çağrıştım
7 Mayıs 2008 23:30
bravado
seni Türkiye berberler federasyonuna sikayet etmek lazım...
cık cık cık...
xocoatl demis ki: aşıkken insanın gözü bişi görmüo harbii kuzenim bir berberlen çıkıoduu diodum o senin makyaj malzemeni karşılayamaz :) şimdi aşık olduğum çocukk fakir diemem ama işe başladığımda ondan fazla maaş alcağım belli :D gerçi şuan için evlenme boyutu yoK önümüzde
evlenilebilir aşk başka ama büyüsü bozulduğunda hala evliysen o zaman batabiilir :D bu durum :D::D:D:D
7 Mayıs 2008 23:33
_monalisa_
hayır nedenını soyle acıklayayım
-erkeklerın hepsı aynı butun ılıskılerde aynılasıyo bı sure sonra barı benım ısıme yarıycak farklı bıseyı olsun
-para sevılır. nsan hayatına gırıcek ınsanın sevdıgı ozellıklere sahıp olmasını ıster..
-aşk bı yere kadar ve hıc bıseye yetmıyo bunu anlamıs yasamıs bırı olarak butun dostları mantıklı olmaya davet edıyorum :)
sevgıler
xocoatl
berberde sorun yok kuzenin harcamalarında sorun varr :D
bravado
ask evlılıgı deıl mantık evlılıgı dı mı?
senın duygularını kım aldı merak ettım ben de gıtcem o doktora cok denedım ama olmadı ben bı olduremedım o duyguları...
hala aka da konuyor boka da...
pismymoon demis ki: hayır nedenını soyle acıklayayım
-erkeklerın hepsı aynı butun ılıskılerde aynılasıyo bı sure sonra barı benım ısıme yarıycak farklı bıseyı olsun
-para sevılır. nsan hayatına gırıcek ınsanın sevdıgı ozellıklere sahıp olmasını ıster..
-aşk bı yere kadar ve hıc bıseye yetmıyo bunu anlamıs yasamıs bırı olarak butun dostları mantıklı olmaya davet edıyorum :)
sevgıler
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/19791
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
Sen de binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!