maça ...hımm... ya güsel maç da bgn yeterince gördük kayserili gençleri..bi de yorgunum bilio musun yoksa şebo-hayko konseri var
7 Mayıs 2008 21:09
aslan67
oo künefe-çay-meyvesi eksik kalmış..ayıp etmiş bence..hatta yanına bir bardak su ve yemek sonrasında yapılması gereken türk kahvesi de eksik..
ivy mrs holi şit demis ki: ben de öğrenciykene hasta olmuştum thylol hot mı ne karınağrısı bişi istemye gittim yan komşuya ( bizim öle makyaj malzemesine değil bazen yemek yemeğe paramız olmazdı çünkü) gittim bana bi kuru-pilav-yoğurt-turşu vermişti...sevaba girmişti...
luca leotardo
Canım sen bu akılla fakir olmazsın:))=)
smile!i'm a dentist demis ki: acunu arıyim yarışmaya çık:) sonra ordan bi dizide baş rol kaparsın güzel kıssın..hamdiyi ayarla ne bilim ya bişeler:D:DD
smile!!!
uf bu makyaj malzemesi olayıda tıpta devrim yani bide çuvala koyunda taşlayın:):)
serap ezgünün programına çıkın ağlayın yada izdivaç programlarına falan katılın nekadar çok fakir varmış ya:):) alala
aslan67
Şebo ve hayko yapışık geziyorlar bu aralar heralde..Hangi şenliğe baksam beraberler..
ivy mrs holi şit demis ki: maça ...hımm... ya güsel maç da bgn yeterince gördük kayserili gençleri..bi de yorgunum bilio musun yoksa şebo-hayko konseri var
7 Mayıs 2008 21:10
no control
17353447 yıla bir kez evde balık yapalım dedik..aldık balığı..tam pişirdik yiycez..yönetici geldii...pişkin pişkin oturdu..yumuldu balığa imansız...2 balığı ekmeksiz götürdü..ben 1.5 balık yedim
smile!!!
benm sölediğimi yap yaptıımı yapm:)
boomerang ¹³
Sevginin gücü, güce olan sevgiyi yendiğinde, dünya barışı tanıyacak...
ivy
ah canım ya sen anlamazsın düşünemedik affet... biz senin gibi boya güseli de olamadık biliyr musun..hem okuduk hem garsonluk yaptık aman ailemize yük olmayalım die... kendimle ve özellikle ailemle gurur duyuyorum süper bi çocuk yetiştirmişler..duyarsız beyinsiz bir çocuk yetiştirmemişler..
7 Mayıs 2008 21:11
aslan67
İnşallah bumi inşallah..Sevgi kelebeği gibisin mübarek..Oh çok şükür..
boomerang ¹³ demis ki: Sevginin gücü, güce olan sevgiyi yendiğinde, dünya barışı tanıyacak...
7 Mayıs 2008 21:12
ivy
Şebo ve hayko yapışık geziyorlar bu aralar heralde..Hangi şenliğe baksam beraberler..
evet nedense teomanla ayrıldılar heralde..türk kahvesi edmişken babaişkomla kendime bol köpüklüsünden yapiim hemen ...
7 Mayıs 2008 21:12
aslan67
Olm öccan anlatma bunları göz pınarlarım doluyor bak..Söz lan çok param olunca sana balık alacam,hatta ellerimle besleyecem..
no control demis ki: 17353447 yıla bir kez evde balık yapalım dedik..aldık balığı..tam pişirdik yiycez..yönetici geldii...pişkin pişkin oturdu..yumuldu balığa imansız...2 balığı ekmeksiz götürdü..ben 1.5 balık yedim
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/19791
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!
Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.