gruplar
 hocalar
 okullar
 üye/içerik arama 

Atılım Üniversitesi - Atılım Üniversitesi 8.Bahar Şenlikleri
 Sayfalar: 1      Listelenen Kayitlar 1 - 13
 Yazar: Mesaj:
genius
genius

7 Mayıs 2008 16:44  mesajın adresini al  
-can-
-can-
ooo MFÖ iiyidir, Nil'dede bakıp bakıp içeriz ii olur :D Gelin millet :D

7 Mayıs 2008 16:46  mesajın adresini al  
genius
genius
ekip sağlam :)

7 Mayıs 2008 16:48  mesajın adresini al  
'off the record'
'off the record'
Atılım üni. ögrencileri atılın.

1 defa alkışlanmış (1)  7 Mayıs 2008 16:49  mesajın adresini al  
aslan67
aslan67
MFÖ ve Nil iyidir hoştur da devlet okulları şov yaparken özel üniversiteler neden bahar şenlikleri konusunda böyle pinti davranırlar anlamam..Bizim okul da böyle de garip,daha fazla sponsor bulma imkanları var ellerinde..

Dün bir arkadaşımla konuştum mesela,Kocaeli Üniversitesi'nde okuyor,birinci gün Şebnem Ferah ve Hayko Cepkin,ikinci gün Anadolu Ekspresi ve MFÖ,üçüncü gün Edip Akbayram ve Volkan Konak,dördüncü gün de Emre Altuğ ve Nilüfer sahneye çıkacakmış..

1 defa alkışlanmış (1)  7 Mayıs 2008 16:50  mesajın adresini al  
eterlielbisemudguard
eterlielbisemudguard
Sponsor olayında geçen yıl bizim okul baya iyiydi.. Bu yıl durum nedir bi fikrim yok ama geçen yol KOÇ tu sponsorumuz :D

7 Mayıs 2008 18:13  mesajın adresini al  
no control
no control
ulen nası şenlik bu...

bizde şebnem,hayko,kargo,duman,funda arar,kubat,pinhani var..biz ki selçuk üniversitesiyiz...lan demek ki biz baya iyiymişiz...oha

1 defa alkışlanmış (1)  7 Mayıs 2008 20:57  mesajın adresini al  
aslan67
aslan67
Bu bir şey mi lan,geçen seneki şenliğinizi hatırlasana..

no control demis ki:
ulen nası şenlik bu...

bizde şebnem,hayko,kargo,duman,funda arar,kubat,pinhani var..biz ki selçuk üniversitesiyiz...lan demek ki biz baya iyiymişiz...oha

7 Mayıs 2008 20:58  mesajın adresini al  
no control
no control
olum biz de fena şenlik var lan..duyanın dibi düşüyo...sponsorlarda sağlam geliyo..herşey beleş...bi tek tvalet sorun oluyo...olsun

7 Mayıs 2008 20:59  mesajın adresini al  
aslan67
aslan67
Sizin okul yöneticilerinin bağlantıları iyi heralde..

Ya şunu çok net söylüyorum sponsor arayan bulur arkadaş..Biz 2-3 arkadaşımla bu organizasyon işini yapıyoruz biliyorum nasıl yürüdüğünü..Bir okul uğraşmıyorsa sponsor bilmem ne olayıyla,önem vermiyorsa olaya sanatçı getiremez tabii..Ama kapıları çalarsan,hele de bir üniversitenin bahar şenliği için çalarsan bütün kapılar ardına kadar açılır sana..Maksat niyetlen bu işe..Özeller hiç siklemiyor bu konuyu genelde..İstisnalar kaideyi bozmaz tabii ki..Ama mesela ODTÜ,Selçuk Üniversitesi,bu sene için Kocaeli Üniversitesi falan harbiden ilgili bu olayla..

no control demis ki:
olum biz de fena şenlik var lan..duyanın dibi düşüyo...sponsorlarda sağlam geliyo..herşey beleş...bi tek tvalet sorun oluyo...olsun

7 Mayıs 2008 21:04  mesajın adresini al  
-can-
-can-
Şahaneymiş abi o zaman sizin okul

no control demis ki:
ulen nası şenlik bu...

7 Mayıs 2008 21:06  mesajın adresini al  
no control
no control
şenlikler mükemmel bizim bakma sen bana...bi kere türk yıldızları gösterisi fix...güzel yani...kalabalıkta oluyo...promosyon ürünlerde çok veriliyo..t-shirt eksiği tamamlanıyo..uyurken giyilecekk şeyler alıyoruz

7 Mayıs 2008 21:12  mesajın adresini al  
c3nk
c3nk
ben gelmedim ya ne işim var okulda çarşamba perşembe yapmışlar perşembe sunumum var ne işim olur :D

4 Haziran 2008 18:36  mesajın adresini al  
 Sayfalar: 1      Listelenen Kayitlar 1 - 13
bloguna / web sayfana ekle Bloguna / Web Sayfana Ekle     arkadaşlarına gönder Arkadaşlarına Gönder     başlığın adresini al Başlığın Adresini Al     favori başlıklarına ekle Favori Başlıklarına Ekle

Sen de binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.

Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!

Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.
Hoşgeldin!

OrtaKantin.com bir expodea üretimidir (c) 2005-2008