Zaten nic.tr üzerinden oluyor bu Türkçe karakterli alan adları olayı, domainlerin Türkçe karaktersiz karşılıklarının sahipleri veya marka sahipleri bu benim diyip itirazda bulundukları anda el koyabiliyorlar. com.tr'ler için geçerli olan kurallar geçerli yani. Pek karlı olmaz o yüzden =)
7 Mayıs 2008 10:51
hüzün abi
ah beee
ben 99 da ilk interntle tanıştığımda millet beleşe ad satın alıyordu, kafa basmadıki o zamanlar alalım bikaç tane.
7 Mayıs 2008 10:52
red apple
com.dan sonra tr uzantısı almak için de izin ve ciddi para ödemek gerekiyor.
7 Mayıs 2008 15:24
€gz@nt¡®¡k..
zaten alanlar sitenin ciddiyetine göre değerlendirilirse bu paralar sonradan telafi edilebiliyo ;)
7 Mayıs 2008 16:09
wex
size çok güzel bir site ismi :) www.isbulisver.com kimse almadı daha almak ısteyenler alısn bence kacmaz :)
7 Mayıs 2008 16:18
€gz@nt¡®¡k..
fena değil bencede..
7 Mayıs 2008 17:25
the_ruach
ömercim seni eleştirmek gibi olmasın ama sitenin ismi gayet lgi çekici ki
as-see-on-tv engin ingilizcenle zaten çözdüğünü biliyorum ama tekrar bir hatırlatayım dedim:D
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/19779
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
Sen de binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!