ipuçları, yani etiketler; sitede dolaşırken içeriğe kolay ulaşmanızı sağlayacak sözcüklerdir.
bu anahtar kelimeler ile forum başlıklarını, grupları birbiriyle bağlayabilir, kategorize edebilirsiniz.
örnek başlığımız "hababam sınıfı" olsun; iyi ipuçları: mizah,rıfat ılgaz,sinema,kemal sunal,domdom ali,inek şaban,adile naşit
kötü ipuçları: çokkk komikk,bunun adı neydi unuttumm,bi bakar misiniz,çok egleniyorum,pffff
ekleyeceğin ipuçları -adı üstünde ipucu- mutlaka başlıkla ilgili olmalı!
artık bu başlığa ipucu ekleyebilecek kıvama gelmişsindir! bol şans
arkadaşlar bakırköy incirlide 3+1 kombili evimize üçüncü bayan ev arkadaşı arıyoruz.Evimiz metroya beş dk. otobüs duraklarına da iki dk. uzaklıkta.Evin bütün eşyaları tamam.Kira kişi başı 330 ytl. irtibata geçerseniz sorularınızı sevinerek cevaplarım lütfen ciddi olanlar msj atsın çok acil!!
(7) 6 Mayıs 2008 19:57
' işte o benim
ahaha hakkaten:d
7 Mayıs 2008 12:09
aretias02147
hmm baya zor is arayin.... bakalim ben de ev ariyom
kolay gelsin ne diiim ....
hem adam bulmak hem ew bulmak baya zor..
7 Mayıs 2008 12:14
9a 6
ahah,ilk alkışlayanı alkışlamış olabilirler.
boomerang ¹³ demis ki: alkışlayanlar hangi mantıkla alkışladılar, çok merak ettim lan..
11 Haziran 2008 00:19
denizhan
ilan sahibini beğenmişlerdir bence, acı gerçekler :)
11 Haziran 2008 00:20
souvereign jr.
yok aynı kişi bi ilan sayfası daha açmıştı takip ettim ben. onda iş geyiğe vuruldu , 2.sinde ise sabrından dolayı ben alkışladım bi kere evet itiraf ediyorum ama geri kalan 6 kişiyi tanımıyom. hakkat alkışlayanların kim olduğunu öğrensek ya? ne güzel olurdu. kimi zaman şakşakçı çık ortaya diyip duruyoz :D çıkmıyo o da gizleniyo :D
ilan sahibinin de hakkını yemeyelim ama şebnem ferahı andırıyo hafiften :)
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/19772
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
Sen de binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!