gruplar
 hocalar
 okullar
 üye/içerik arama 

Güncel - Bunu yapan insan olamaz!
 Sayfalar: 1  2  Sonraki Sayfa >>      Listelenen Kayitlar 1 - 20
 Yazar: Mesaj:
deliveren
deliveren
Gebe kedi, havalı tüfekle sırtından vurularak yaralandı; omirliğine isabet eden mermi nedeniyle felç oldu İşte o vahşet kareleri

ESKİŞEHİR'de bir sokak kedisi havalı tüfekle sırtından vurularak yaralandı. Kedi, omirliğine isabet eden mermi nedeniyle felç oldu.

Vişnelik Mahallesi'nde oturan bir kişi, park halindeki otomobiline binip birkaç metre gittikten sonra aracının yanından bir kedinin topallayarak geçtiğini gördü. Kediyi otomobille ezdiğini sanan hayvansever topallayan kediyi yakındaki `Nuh'un Gemisi' adlı veteriner kliniğine götürdü. Veteriner hekim Naci Uncu, kendisine trafik kazası sonucunda yaralandığı belirtilen kediye müdahalede bulundu. Uncu daha sonra kedinin röntgen filmini çektiğinde omirliğinde havalı tüfekle atıldığı sanılan mermi çekirdeği olduğunu gördü. Naci Uncu, omirliğine isabet eden mermi nedeniyle kedinin yaralandığını ve belden aşağısının felç kaldığını söyledi. Gebe olan kedinin trafik kazası sonucunda yaralanmadığını anlatan Veteriner Naci Uncu şöyle dedi:

Bu kedi bize bir kişi tarafından `Arabamla çarptığım kedi yaralandı' diye getirildi. Biz de `araba ezdi' diye tedavisine başladık. Daha sonra röntgenini çektik. Röntgeni görünce büyük olasılıkla havalı tüfekle ateş edilerek vurulduğunu anladık. Kedi sırtından vurulmuş. Yaptığımız müdahalede çok derinde olan mermiyi çıkaramadık. Bu merminin oradan alınması mikro cerrahi gerektirir. Kedinin arka bacakları tutmuyor. Omirliğine isabet eden mermi nedeniyle felç olmuş. Kedinin sırtından tüfekle vurulmasını hiçbir vicdanın alamaz. Hayvana yüksekten, bir olasılık balkondan ateş edilmiş olabilir.

Eskişehir Hayvanları Koruma Derneği Başkanı Serdar Taci Zengin de kimliği belirsiz kişinin kediye hedef tahtası gibi nişan alınarak ateş ettiğini söyledi. Dernek Başkanı Zengin, Bu tür olayların ülkemizde görmekteyiz. Bu birçok ilde gözüküyor. Çok ciddi şekilde eğitim eksikliği var. Bunun önününü kesebilmek için başta okullarda olmak üzere çok ciddi eğitim başlatmak lazım. Bu tür olayların bununla kalmayacağı belli. Hayvanlara bunu yapabilen zihniyet başka canlılara kim bilir neler yapar diye konuştu.

1 defa alkışlanmış (1)  6 Mayıs 2008 14:24  mesajın adresini al  
*yvaine*
*yvaine*
veteriner kliniinin adı güzelmiş, nuh un gemisi :))

6 Mayıs 2008 14:29  mesajın adresini al  
'off the record'
'off the record'
Bu başlıktan bunu mu cıkardın ?

ßuket demis ki:
veteriner kliniinin adı güzelmiş, nuh un gemisi :))

4 defa alkışlanmış (4)  6 Mayıs 2008 14:34  mesajın adresini al  
*yvaine*
*yvaine*
Bu başlıktan bunu mu cıkardın ?

hayvanlarla aram yok fazla, dikkatimi çeken o oldu...
sakıncası mı var?

6 Mayıs 2008 14:35  mesajın adresini al  
'off the record'
'off the record'
hayvanlarla aram yok fazla, dikkatimi çeken o oldu...
sakıncası mı var?

yoo bi sakıncası yok peki sen mi vurdun kediyi ?

2 defa alkışlanmış (2)  6 Mayıs 2008 14:38  mesajın adresini al  
*yvaine*
*yvaine*
benle o yüzden anlaşamıyorsun zaten.

estafurullah

6 Mayıs 2008 14:39  mesajın adresini al  
lord of drinks
lord of drinks
Kedi, omirliğine isabet eden mermi nedeniyle felç oldu.

omirilik ne:S

1 defa alkışlanmış (1)  6 Mayıs 2008 14:44  mesajın adresini al  
wex
wex
Doğada 35 çeşit vahşi kedi türü vardır. Bunlardan 7 tanesi, yani aslan, kaplan, jaguar, çita ve 3 farklı leopar, büyük kediler denilen gruptadır. Geri kalan 28 çeşitse küçük kedileri kapsar. Bizim minnoşlar, yani Felis sylvestris catus yaklaşık 4000 yıl önce Afrika vahşi kedisinin Mısırlılar tarafından çoook uzun bir süreçte evcilleştirilmesi sonucu ortaya çıkmışlar; bilmiyorum, bence iyi de çıkmışlar yani evcil kediler şu an bütün kıtalarda bulunurlar. Vahşi kedilerse Antartika, Avustralya ve Madagasgar hariç dünyanın her yerinde bulunabilirler.(KEDİLER KEDİLER ) :)

6 Mayıs 2008 14:45 ~ 6 Mayıs 2008 14:49  mesajın adresini al  
parkink_tr
parkink_tr
son günlerde medyada yer alan avusturalyalı sapık babadan bana göre daha vahim bi durum (insanlar bu tür davranışlara tepki vermedikleri sürece öyle sapık babaların çıkması gayet normal bişey )

6 Mayıs 2008 14:56  mesajın adresini al  
bukowski.iz
bukowski.iz

nasıl yani?

ßuket demis ki:
benle o yüzden anlaşamıyorsun zaten.

estafurullah

6 Mayıs 2008 15:01  mesajın adresini al  
ketum
ketum
suçlu, kedidir kedi

6 Mayıs 2008 15:02  mesajın adresini al  
bukowski.iz
bukowski.iz

ayrı bi tür gibi sölemişsin

mart kedisi

•nicolas• demis ki:
mart kedisi galiba bu.. sese dayanamadi adam çıkardı tüfeği vurdu yazık...

6 Mayıs 2008 15:02  mesajın adresini al  
*yvaine*
*yvaine*
Bunu yapan insan olamaz!

hayvan da olamaz

1 defa alkışlanmış (1)  6 Mayıs 2008 15:10  mesajın adresini al  
*yvaine*
*yvaine*
gerçi bana kalsa bunu yapsa yapsa insan yapar ama neyse :D

6 Mayıs 2008 15:13  mesajın adresini al  
aslan67
aslan67
omirilik olsa yine gam yemem,ama o bile değil,omirlik:)

lord of drinks demis ki:
Kedi, omirliğine isabet eden mermi nedeniyle felç oldu.

omirilik ne:S

1 defa alkışlanmış (1)  6 Mayıs 2008 16:28  mesajın adresini al  
aslan67
aslan67
Bundan çok daha beterlerini yapanlar var..Bunlar insan olamazsa onlar da mutant ya da uzaylı falan olamaz heralde..

1 defa alkışlanmış (1)  6 Mayıs 2008 16:30  mesajın adresini al  
jaja of opobo ® .iz
jaja of opobo ® .iz
ohaa ya bi de espri yapıyosunuz ya pes doğrusu...

ben acaip kötü oldum fotolara bile bakamadım.tam bir kedi severim..insanlara bile hayvan muamelesi yapılan bi ülkede hayvanların pek tabiki yaşama hakkı olmuyor:S:S

•nicolas• demis ki:
mart kedisi galiba bu.. sese dayanamadi adam çıkardı tüfeği vurdu yazık...

2 defa alkışlanmış (2)  6 Mayıs 2008 16:39  mesajın adresini al  
jaja of opobo ® .iz
jaja of opobo ® .iz
acaip densiz yorumlarınız var...

ßuket demis ki:
Bunu yapan insan olamaz!

hayvan da olamaz

3 defa alkışlanmış (3)  6 Mayıs 2008 16:41  mesajın adresini al  
bukowski.iz
bukowski.iz
acaip densiz yorumlarınız var...

ben sölicektim de, karışmıyım dedim...

2 defa alkışlanmış (2)  6 Mayıs 2008 16:55  mesajın adresini al  
seytan ucurtmasi
seytan ucurtmasi
ayıptır ya...

6 Mayıs 2008 17:02  mesajın adresini al  
 Sayfalar: 1  2  Sonraki Sayfa >>      Listelenen Kayitlar 1 - 20
bloguna / web sayfana ekle Bloguna / Web Sayfana Ekle     arkadaşlarına gönder Arkadaşlarına Gönder     başlığın adresini al Başlığın Adresini Al     favori başlıklarına ekle Favori Başlıklarına Ekle

Sen de binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.

Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!

Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.
Hoşgeldin!

OrtaKantin.com bir expodea üretimidir (c) 2005-2008