egitim ve saglik konusundaki basarilari takdire sayan ve ornek alinacak nitelikte.
peki neden bu cennet ulkenin vatandaslarinin onemli bir kismi kendi yaptiklari sallarla floridaya kacmaya calisiyor?beles sosyal hizmet varken kendini kapitalizmin kucagina atiyor?
seytan ucurtmasi demis ki: neden iyi güzel birşeyi taktir etmek yerine hala bok atılır arkadş...
tabi alışmış zihniyet sömürülmeye ...hala yok kendi tarihimizmiş yok kıbrısmış ne alaka hala anlamadım:) kurtuluş savaşında emperyalizme karşı güzel bir zafer kazanıldı peki adama sorarlar bundan sonra ne yaptın diye.şimdi ne durumdasın diye...
şimdi burda yazan yazıyla ne ilgisi var bütün bunların..kübanın yaptığını alkışlamak takdir etmek yerine niye bu garip sataşma...
(2) 6 Mayıs 2008 18:20
büdü/öldü
Bence bizde onlara benzeyelim. Önce jaja'nın dediği gibi kendi tarihimizi siktir edelim Atatürk'ü silip yerine Che heykelleri dikelim. Hatta abartalım olayı biraz türkler kübalılara versin hepimiz mutlu olalım?
(5) 6 Mayıs 2008 18:30
sweetdreams
Bilgisayar satışının serbest bırakılmasıyla bilgisayar alan Kübalı bir kadının heyecanını gördüm geçenlerde haberlerde,çok mutluydu ne alaka bilmiyorum o aklıma geldi.
6 Mayıs 2008 18:31
mesmerant
cep telefonu kullanmak da bikac ay once serbest oldu yamulmuyorsam
liboslara duyrulur.
sweetdreams demis ki: Bilgisayar satışının serbest bırakılmasıyla bilgisayar alan Kübalı bir kadının heyecanını gördüm geçenlerde haberlerde,çok mutluydu ne alaka bilmiyorum o aklıma geldi.
(2) 6 Mayıs 2008 18:36
sweetdreams
cep telefonu kullanmak da bikac ay once serbest oldu yamulmuyorsam
liboslara duyrulur.
Evet öyleymiş yamulmuyorsun,o da büyük heyecan yaratmış haliyle Küba'da.
6 Mayıs 2008 18:38
jaja of opobo ® .iz
cep telefonu yasak olması nasıl bi anlayıştır yahu...şeriat ülkelerinde de içki yasak mesela...2 farklı ideolojinin ortak noktası:yasaklar...hımm ilginç...
(3) 6 Mayıs 2008 19:17
souvereign jr.
adamların saç stilleri de kötü örnek teşkil ediyo insan ilham alıyor :) güney amerikalı saçı
(1) 6 Mayıs 2008 19:19
no control
kübanın kötü ornek olduğu bir kez daha kanıtlandı...
ülkedeki eşit gelir dağılımından
okuma yazma oranından
sosyal adaletten
kültürel başardansağlıktaki kaliteden bahsedilmiyor..
ancak telefon özgürlüğünden bahsediliyor...
kulaktan dolma plaja alınmayan kubalı bahsediliyor...
übada insan hakları ihlali olmadığını BM bile kabul etmişken neyi tartışıyosunuz anlamış değilim..
k
(1) 6 Mayıs 2008 22:50
psikopatohunç
demi cep telefonun titremeseydi napardın...
jaja of opobo ® demis ki: cep telefonu yasak olması nasıl bi anlayıştır yahu...şeriat ülkelerinde de içki yasak mesela...2 farklı ideolojinin ortak noktası:yasaklar...hımm ilginç...
(3) 6 Mayıs 2008 22:54
seytan ucurtmasi
aaa demi bizde de ne yazık ki bedava ekmek pirinç v.s. alınca aynı ifede yerleşiyo insanların yüzüne...işte diyoruz ya kötü örnek...
sweetdreams demis ki: Bilgisayar satışının serbest bırakılmasıyla bilgisayar alan Kübalı bir kadının heyecanını gördüm geçenlerde haberlerde,çok mutluydu ne alaka bilmiyorum o aklıma geldi.
(1) 6 Mayıs 2008 23:10
uaxoy
küba güzel bi ülkeymiş.bizzat kübalıyla sevişen arkadaşım var
6 Mayıs 2008 23:16
jaja of opobo ® .iz
alkışlayın tohuncu:))
(2) 6 Mayıs 2008 23:52
sweetdreams
aaa demi bizde de ne yazık ki bedava ekmek pirinç v.s. alınca aynı ifede yerleşiyo insanların yüzüne...işte diyoruz ya kötü örnek...
he,öyle.
7 Mayıs 2008 00:48
matters.iz
seytan ucurtması paranın yarısını bana versene....veya ekmeginin pirincinin
7 Mayıs 2008 00:56
seytan ucurtmasi
:) he müthiş yaklaştın konuya.sosyalizmden anladığın bu demi....
hadi iyi geceler
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/19761
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
Sen de binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!