Bir başlığı 50 kez açmaktan ne çok zevk alıyoruz yahu
(2) 5 Mayıs 2008 22:35
matters.iz
bnce o senın husnukuruntun ... yanı kadınlar azla yetınmeyı ii bilirler sorun erkeklerın pıntılığınde.....
Yok kuruntu falan deil,emin ol....bir kadını her anlamda mutlu edebilen bir erkek görmedim...sürekli daha iyisini,daha pahalısını vs vs isterler....tecrübeyle sabittir....istisna mı diyorsun cok az
5 Mayıs 2008 22:37
blood
Kızlar azla yetinmeyi bilmez! En bariz örnegi: Sevdigini sölersin 2 gün sonra gelir neden beni sewmiosun der! yada ilgi gösterirsin ararsın sorarsın. ama 15dk araıp sorma kızı hemen beni aldatıon sen olur..
Matters bende daha erkekleri tam anlamıyla mutlu eden bir kiz görmedim görmiyceimdende eminim yani
5 Mayıs 2008 22:41
baş rahip
fosfogliserikasit_ demis ki: Bir başlığı 50 kez açmaktan ne çok zevk alıyoruz yahu
belki diğer 49 seferde anlaşılmayan bir şeyler kalmıştır azizim:)))
(1) 5 Mayıs 2008 22:42
eti.cin
ölçeğini tartışmıyoruz .. az veya çok sonuçta var mı evet var!
matters demis ki: bnce o senın husnukuruntun ... yanı kadınlar azla yetınmeyı ii bilirler sorun erkeklerın pıntılığınde.....
Yok kuruntu falan deil,emin ol....bir kadını her anlamda mutlu edebilen bir erkek görmedim...sürekli daha iyisini,daha pahalısını vs vs isterler....tecrübeyle sabittir....istisna mı diyorsun cok az
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/19759
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
Sen de binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!