gruplar
 hocalar
 okullar
 üye/içerik arama 

Güncel - 6 Mayıs 1972, Üç Fidan Darağacına giderken
 Sayfalar: 1  2  3  4  5  6  7  << Önceki Sayfa      Listelenen Kayitlar 121 - 140
 Yazar: Mesaj:
hüzün abi
hüzün abi
şu konuyu bende anlamıyorum, hem amerikan karşıtı olucaksın hem de amerikan malı kullanıcaksın,
en ezından elinden geldiğince kullanmamaya çalışmalıyız..

bsk_89 demis ki:
illa amerikan malı die utanmana gerek yok onları da işçiler yapıyo bide ordan bak denizde amerikan malı giymiş ve sorana napalım kaliteli yapıyolar demiştir

7 Mayıs 2008 10:46  mesajın adresini al  
başparnak bop
başparnak bop

işte mahalle karısı mantığı :D

jaja of opobo ® demis ki:
İdam edildikleri gün son sözlerinde sosyalizme ve Marksizm-Leninizm’e bağlılıklarını haykırmışlardı.

marksçı-leninci olacağınıza Atatürkçü olun...

8 defa alkışlanmış (8)  7 Mayıs 2008 11:08  mesajın adresini al  
matters
matters
che ne yaptı söylesene(sağlık bakanlıgındayken yaptıkları ortada baya basarılıydı),şimdi kalkıp Atatürkle cheyi karsılastıracak deilim...sen bu sadece bu yazdıklarn kadar Atatürk'ü anlayabilmişsen diyecek bişey yok paşam....hadi selametle

spartacus demis ki:
sebep?atatürk bizi kurtardı, bi sürü yenilik yaptı dışında bir sebep ver.

İdam edildikleri gün son sözlerinde sosyalizme ve Marksizm-Leninizm’e bağlılıklarını haykırmışlardı.

7 Mayıs 2008 11:58  mesajın adresini al  
matters
matters
kaçılın kaçılın o geldi,bop kop geldi....anlaşılan yabancı deilsin..

7 Mayıs 2008 12:01  mesajın adresini al  
bukowski
bukowski

kaçılın bop geldi demis ki:
o değilde bu eleştirenlere baksan dünyanın en boş insanlarıdır yani ;)

3 defa alkışlanmış (3)  7 Mayıs 2008 12:29  mesajın adresini al  
..ot...
..ot...
bak sen şu konuşana:)) ona buna çelişkilisin diye bok atan ...ot... nickli kişi konu komünistlerin çelişkilerine gelince toz kondurmuyor..ayy gözlerim yaşardı:D

cnm sen anlamıyosun. toz kondurmayacak olsam komunistlere bunun bir celiski olmadigini savunurdum. bsk89 gibi. ama ben dogru bulmadigimi soyluyorum bu hareketi. ama sizin bu ayrintiyi en tepeye tasımanıza karsi cikiyorum.

komunizm deyince aklınıza gelen tek seyin 'converse, levis giymemek' olmasinadir isyanim. bilmem anlatabildim mi...

1 defa alkışlanmış (1)  7 Mayıs 2008 13:33  mesajın adresini al  
..ot...
..ot...

siyasi tartisma programının birinde aptal bi kadın soz alır. seyirciler arasından. soyledigi soz:
'surda 2 saattir konusuyorsunuz. hicbiriniz ataturkten bahsetmediniz. yazıklar olsun.'
bunu gorunce o aklıma geldi :)

3 defa alkışlanmış (3)  7 Mayıs 2008 13:37  mesajın adresini al  
aslan67
aslan67
Şu amerikan malı neden kullanıyorsunuz denilmesini hala kavrayamadım..Eyvallah ne kadar az kullanmaya çalışsalar o kadar iyi;fakat her yerde amerikan mallarının bir parmağı var,millet çıplak mı gezecek anlamadım ki?

2 defa alkışlanmış (2)  7 Mayıs 2008 13:51 ~ 7 Mayıs 2008 14:29  mesajın adresini al  
souvereign jr.
souvereign jr.
bilgisayarların parçaları bile amerikan malı amd'dir , pentium'dur , windows'tur , linux'tur. yani amerikan malı kullanmıyom diyip internete girenler yalan söylüyolar çünkü internete girmek için birsürü amerikan malı kullanmış oluyolar :D

7 Mayıs 2008 13:54  mesajın adresini al  
başparnak bop
başparnak bop
ona bakarsan yerli malı dediğin ayakkabılar bile devlete değil, bi amerikancı burjuvanın cebine giriyo;) millet kulaktan duyma konuşmayı fln çok iyi öğrenmiş.. bgn bi kahveye gitsen komünist desen onlarda ya kılık kıyafetlerinden bahsederler yada bölücü derler...

1 defa alkışlanmış (1)  7 Mayıs 2008 13:57 ~ 7 Mayıs 2008 13:59  mesajın adresini al  
psikolojik manyak
psikolojik  manyak

comandante demis ki:

Türkiye adına bir çok şey yapmayı çalıştı. Belki başarılı olabilseydi bugün daha güzel bir ülkede yaşayacaktık ve belki de dininiz daha rahat ve daha modern safsatalardan uzak yaşardınız

BELKİ. seninde dedigin gibi, b elki... BELKIDE daha berbat bir ulke olacaktik, kuzey kore gibi.

ayrica, PKK sitelerinde deniz gezmis bir kahraman ve idol olarak gosterilmektedir.. dikkatinize

1 defa alkışlanmış (1)  7 Mayıs 2008 16:25  mesajın adresini al  
spartacus
spartacus
che ne yaptı söylesene(sağlık bakanlıgındayken yaptıkları ortada baya basarılıydı),şimdi kalkıp Atatürkle cheyi karsılastıracak deilim...sen bu sadece bu yazdıklarn kadar Atatürk'ü anlayabilmişsen diyecek bişey yok paşam....hadi selametle

ben mustafa kemali yeterince biliyorum.yaptığı bazı şeyleri de savunurum.ama kemalizm veya atatürkçülük gibi düşünceleri savunmam.

7 Mayıs 2008 19:38  mesajın adresini al  
jaja of opobo ®
jaja of opobo ®

çalgıcı karısı binnaz var bi de bildin mi?:D:D

7 Mayıs 2008 20:29  mesajın adresini al  
jaja of opobo ®
jaja of opobo ®
ne çok şey geliyor senin aklına:D...aptal olmayan ileri zekalı ..ot...:D

..ot... demis ki:

siyasi tartisma programının birinde aptal bi kadın soz alır. seyirciler arasından. soyledigi soz:
'surda 2 saattir konusuyorsunuz. hicbiriniz ataturkten bahsetmediniz. yazıklar olsun.'
bunu gorunce o aklıma geldi :)

1 defa alkışlanmış (1)  7 Mayıs 2008 20:30  mesajın adresini al  
no control
no control
yazılanları okuyunca nerdeyim dedim bi an...
konu denizlerken bi anda giyilen ayakkabıya dayanmış..hatta oradan neredeyse pkk'ye dayanıyormş...

yahu bırakın artık şu ''koministler marka giyiyor'' geyiğini..eğer azıcık bilginiz varsa (ki olması lazım) aldığınız her şeyin parasının bir kısmının emperyalist tekellere gittiğini bilmeniz lazım...aldığınız her malda,kullandığınız her şeyde, bindiğiiz her araçta onlar pay alır...yani kasa her zaman kazanır...küreselleşme ve kapitalizmin ilişkisi budur bi anlamda...eğer ben onlara para yedirmem derseniz açılktan ölür çıplak dolaşırsınız...( bu bağlantıyı kurabileceksinizdir sanırım)

bulabildiğiniz tek çelişki bumudur ki yıllardır aynı geyik sürüp gitmektedir...

7 Mayıs 2008 20:38  mesajın adresini al  
comandante
comandante
BELKİ. seninde dedigin gibi, b elki... BELKIDE daha berbat bir ulke olacaktik, kuzey kore gibi.

ayrica, PKK sitelerinde deniz gezmis bir kahraman ve idol olarak gosterilmektedir.. dikkatinize

Bugün Kuzey kore bahsettiğin kadar ''bok'' bir ülke değil. yada rusya yada Küba. Bu ülkeler emperyalizme tam anlamıyla esir olmadıkları için hala benliklerini saklamayı başarabiliyorlar. Keşke onlar kadar başarılı olabilsek kendimizi kurtarmada.

PKK'nin sitesinde Deniz kahramana olarak gösteriliyor olabilir. Bu onların Deniz'i kullandığı anlamını çıkarır Deniz'in önderleri ve onlar gibi düşündüğünün değil. Bir çok faşist örgütte de Ulu Önderimizin resimleri ve ismi var yada İslami terör örgütlerinin hepsi de peygamber Efendimizi örnek alıyor önder, kahraman gösteriyorlar. Bu onların değerini düşürür mü? Mustafa kemal faşist bir örgütle anılabilir mi? yada Peygamber Efendimiz teröristlerle aynı düşünceye sahip olabilir mi?

1 defa alkışlanmış (1)  7 Mayıs 2008 22:19  mesajın adresini al  
reneff
reneff
bok yoluna gtmek dedikleri bu olsa gerek

bundan bunu mu cıkardın helal olsun yaın!!!

7 Mayıs 2008 23:33  mesajın adresini al  
phaloe
phaloe
-insan büyüyünce hayalleri küçülür mü diyordu,deniz.
bilmiyordu-
eğer büyükse hayalleri asılırdı denizler..

onlar hep 24 yaşında kalacaklar''..

10 Mayıs 2008 20:59  mesajın adresini al  
çıgın fizikçi
çıgın fizikçi
isimlerini yumruklarımıza kazıdık
anıları mücadelemizde yaşıyor

11 Mayıs 2008 17:03  mesajın adresini al  
çıgın fizikçi
çıgın fizikçi
onlar için üzülmüyorum
çünkü onlar mutlu öldüler
onlar biliyorlardı ki yaktıkları devrim ateşi
sosyalizm kurulanana dek sönmeyecek

onları asanlar başarılı olduklarını sanıyorlardı
ama unuttukları bişey var
bu memelekette denizler bitmez
bir ölür bin doğarız

devrim şehitleri ölümsüzdür
yaşasın devrim ve sosyalizm

11 Mayıs 2008 17:10  mesajın adresini al  
 Sayfalar: 1  2  3  4  5  6  7  << Önceki Sayfa      Listelenen Kayitlar 121 - 140
bloguna / web sayfana ekle Bloguna / Web Sayfana Ekle     arkadaşlarına gönder Arkadaşlarına Gönder     başlığın adresini al Başlığın Adresini Al     favori başlıklarına ekle Favori Başlıklarına Ekle

Sen de binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.

Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!

Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.
Hoşgeldin!

OrtaKantin.com bir expodea üretimidir (c) 2005-2008