| |
ketum
|
çakma levis olmasıda aynı kapıya çıkıyor hocam. yine özenti var.
|
|
~ 123 gün
|
|
| |
bukowski
|
don corleone
..ot... demis ki: su komunistlere, solculara bok atmak da yeni moda oldu. yok ayaginda coverselermis de levislermis de. hayatimizin her kosesi celiskilerle dolmus. hepimiz boguluyoruz cogu zaman celiskilerle ama bu kesimden %100 tutarli olmasini bekliyoruz. bu yaptiginiz kıskanclik midir yoksa 'komunist karizmasinia' isyan midir anlamadim.
hem adamlari begenmezsiniz hem de herseyin en iyisini onlardan beklersiniz. madem bu kadar mukemmel birsey oldugunu dusunuyorsunuz bu isin buyrun siz komunist olun... |
|
|
2 ~ 123 gün
|
|
| |
hayal kıran
|
onun anlatmak istediği çakma komünistlerin şekilciliğe verdiği önem sanırım.
|
|
~ 123 gün
|
|
| |
hayal kıran
|
ketum demis ki: çakma levis olmasıda aynı kapıya çıkıyor hocam. yine özenti var. |
öyle deme para bizim firmalara akıyor.
|
|
~ 123 gün
|
|
| |
hayal kıran
|
benim bütün kot pantolonlarım mavi,levis seviş falan giymedim.
|
|
~ 123 gün
|
|
| |
ketum
|
birsürü bizim firmamız var. karşındada tasvip etmediğin bir ülkenin firması. kendi ülkenin malının kendi markasıyla almak varken, neden giyersin onun markasını taşıyan kıyafeti. bence safhını belli etmek istiyorsan bunu her yönüyle ortaya koymalısın, giydiğin kıyafet, içtiğin sigara, kullandığın araba v.s. v.s... ki artık levis te, mcdonalds,coco cola gibi buram buram amerika kokan markalar.
|
|
~ 123 gün
|
|
| |
bukowski
|
hay ben bu soğuk savaşı icad edenin
ketum demis ki: birsürü bizim firmamız var. karşındada tasvip etmediğin bir ülkenin firması. kendi ülkenin malının kendi markasıyla almak varken, neden giyersin onun markasını taşıyan kıyafeti. bence safhını belli etmek istiyorsan bunu her yönüyle ortaya koymalısın, giydiğin kıyafet, içtiğin sigara, kullandığın araba v.s. v.s... ki artık levis te, mcdonalds,coco cola gibi buram buram amerika kokan markalar. |
|
|
1 ~ 123 gün
|
|
| |
hayal kıran
|
ketum demis ki: birsürü bizim firmamız var. karşındada tasvip etmediğin bir ülkenin firması. kendi ülkenin malının kendi markasıyla almak varken, neden giyersin onun markasını taşıyan kıyafeti. bence safhını belli etmek istiyorsan bunu her yönüyle ortaya koymalısın, giydiğin kıyafet, içtiğin sigara, kullandığın araba v.s. v.s... ki artık levis te, mcdonalds,coco cola gibi buram buram amerika kokan markalar. |
bırak giysinler,bizene : ))
orjinali almasınlar daha iyi takılsınlar öyle.
|
|
~ 123 gün
|
|
| |
jaja of opobo ® .iz
|
bak sen şu konuşana:)) ona buna çelişkilisin diye bok atan ...ot... nickli kişi konu komünistlerin çelişkilerine gelince toz kondurmuyor..ayy gözlerim yaşardı:D
hem adamlari begenmezsiniz hem de herseyin en iyisini onlardan beklersiniz.
ne bu şimdi?ben tayyibi çok beğeniyom ve herşeyin eni iyisini ondan bekliyom:)
..ot... demis ki: su komunistlere, solculara bok atmak da yeni moda oldu. yok ayaginda coverselermis de levislermis de. hayatimizin her kosesi celiskilerle dolmus. hepimiz boguluyoruz cogu zaman celiskilerle ama bu kesimden %100 tutarli olmasini bekliyoruz. bu yaptiginiz kıskanclik midir yoksa 'komunist karizmasinia' isyan midir anlamadim.
hem adamlari begenmezsiniz hem de herseyin en iyisini onlardan beklersiniz. madem bu kadar mukemmel birsey oldugunu dusunuyorsunuz bu isin buyrun siz komunist olun... |
|
|
2 ~ 123 gün
|
|
| |
hayal kıran
|
jaja şu üslubunu değiştir,sana yapılınca kızıyorsun.
bkz : 9 a 6
|
|
~ 123 gün
|
|
| |
jaja of opobo ® .iz
|
üslubumda ne varki küfür mü ettim:) onlar işi küfüre vardırıyor..ben sdc iğneliyorum...
|
|
~ 123 gün
|
|
| |
hayal kıran
|
hayır seni için küfür veya argo yazmamıştı o kişi,ve sen direk alaycı üslubunu eleştirmiştin o kişinin.
seni bilgilendirmek uyarmak bana mı düştü elbet hayır,sadece farkında ol istiyorum.
|
|
~ 123 gün
|
|
| |
matters.iz
|
'Komunist karizması'...
karizmanıza sıcıım
|
|
4 ~ 123 gün
|
|
| |
jaja of opobo ® .iz
|
salı pazarından giyinmesi gereken komünisttir. yağmurda su alan, sonrada parçalanan bir ayakkabı giymelidir. zaten komünizm de bu değil midir:))
hanım koş bizim kız komünistlerle kapışıyor:)))
|
|
4 ~ 123 gün
|
|
| |
matters.iz
|
salı pazarından giyinmesi gereken komünisttir. yağmurda su alan, sonrada parçalanan bir ayakkabı giymelidir. zaten komünizm de bu değil midir:))
bunları savundugunu söyleyip hep bunlarla ters düşmek
|
|
2 ~ 123 gün
|
|
| |