umur demis ki: Deniz ayakları zincirli, elleri arkadan bağlı bir durumda darağacına bakan pencereye karşı oturduğu yerden yazdırdığı son mektubunu tamamlamak üzereydi.
burası bıraz sallama olmuş yazan kışının olayı gormedğı cok bellı
Tamamı doğru cümleler. Bir çok kaynaktra bizzat avukatlarının ve Cellat savcı Baki Tuğ'un beyanlarıdır bu.
6 Mayıs 2008 21:18
comandante
Komünist olmayı bir karizma amacı oalark kullanan zihniyete lanet olsun. Çıkıp tatlı su solculuğu yaparlar sonra komünist olmanın karizmasını kullandıklarını anlatırlar. ne oldu Kurtlar vadisi izledin oradaki Murro gördün karizmasından etkilenip sen de mi komünist olmaya karar verdin. Ahh ahh işte neden bü ülkenin solcuları tatlı su solculuğundan öte geçemiyorlar ortada. hepsi emperyalizmin ve onun kollarının uşağı olomuşlar.
(1) 6 Mayıs 2008 21:21
comandante
psikolojik manyak demis ki: komunizm ülkeyi düz yola cıkarabilecek bir sistem degildir, şu an komunizmle yönetilmeye calısan ülkeleri görüyoruz. o adı gecen adama da, Allah rahmet eylesin, Türkiye ve Islam adına birseyler yapmayı basarabilmisse.
Türkiye adına bir çok şey yapmayı çalıştı. Belki başarılı olabilseydi bugün daha güzel bir ülkede yaşayacaktık ve belki de dininiz daha rahat ve daha modern safsatalardan uzak yaşardınız
(1) 6 Mayıs 2008 21:24
pablo_escobar
6 Mayıs 2008 21:49
tohunç
faşolar komünist olmuş :O
(2) 6 Mayıs 2008 22:38
tohunç
amaan sizde komünistlere laf atarsınız ne kadar ülkücü varsa kırmızı malboro içer bakarsınız, ne kadar ocak başkanı fln varsa mafyadır haraç fln takılır bakarsınız azınızı açmazsınız şurda üniversite genci 2 konvers giydi diye yok şu yok bu kızlar konvers giyene veriyosa çocuklar napsın...
jaja of opobo ® demis ki: boş vakitlerde komunistçilik oynamak
Mcdonalds’ taşlayan komünist öğrencilerin kıçlarında levis olması durumu ile tamamen aynı olaydır.
bkz:atalarımız bu olaya kısaca bu ne perhiz bu ne lahana turşusu demişler ve olayı bitirmişlerdir:)
(2) 6 Mayıs 2008 22:44
bukowski.iz
amaan sizde komünistlere laf atarsınız ne kadar ülkücü varsa kırmızı malboro içer bakarsınız, ne kadar ocak başkanı fln varsa mafyadır haraç fln takılır bakarsınız azınızı açmazsınız şurda üniversite genci 2 konvers giydi diye yok şu yok bu kızlar konvers giyene veriyosa çocuklar napsın...
çeto şu söyledğinde devrimci ahlaktan bir örnek verir misin?
(2) 6 Mayıs 2008 22:48
tohunç
al sana örnek
(3) 6 Mayıs 2008 22:52 ~ 6 Mayıs 2008 22:56
lucarelli bop
o değilde bu eleştirenlere baksan dünyanın en boş insanlarıdır yani ;)
(2) 6 Mayıs 2008 23:08
no control
ARTIK VAKİT GELDİ GÖMLEĞİ
Artık vakit geldi! Gömleği
giydirelim, ha, ne dersin?
Deniz'in ardında bıraktığı geçmiş
Hüseyin'in inancı
Yusuf'un aslanı
ve bir gün mutlaka…
Hepsi o!
Yusuf'un ardında bıraktığı aslan
Deniz'in geçmişi
Hüseyin'in inancı
baba, her biri oğlun sayılır
Hepsi o!
Hüseyin'in ardında bıraktığı inan
Deniz'in geçmişi
Yusuf'un aslanı
ben şimdi savaşmasam,
ilerde kimse…
Hepsi o!
Artlarında bıraktıkları
Ben sen o biz siz onlar
Yaşayan
Yok kimse başka
Yok kimse artık
-Duydum Deniz'in sesini:
Türkiye'nin üç tarafı denizlerle çevrili
Yanıtladım ben de:
Türkiye'nin üç tarafı…
Hepsi o!
Tuğrul Asi BALKAR
(1) 6 Mayıs 2008 23:15
seytan ucurtmasi
İşte geldik gidiyoruz
Hoşçakal kardeşim deniz
Biraz çakılından aldık
Hoşçakal kardeşim deniz
Biraz masmavi tuzundan
Hoşçakal kardeşim deniz
Sonsuzluğundan birazcık
Hoşçakal kardeşim deniz
Birazcıkta kederinden
Hoşçakal kardeşim deniz
Birşeyler anlattın bize
Hoşçakal kardeşim deniz
Denizliğin kaderinden
Hoşçakal kardeşim deniz
Biraz daha umutluyuz!
Hoşçakal kardeşim deniz
Biraz daha adam olduk
Hoşçakal kardeşim deniz
İşte geldik gidiyoruz
Hoşçakal kardeşim deniz
(1) 6 Mayıs 2008 23:18
matters.iz
sözüm sana deil komunistlere...
jaja of opobo ® demis ki: ben mi ters düşüyorum anlamadım?ben komünist değilimki niye ters düşeyim..:)
(1) 6 Mayıs 2008 23:50
jaja of opobo ® .iz
doğanç yapabileceğinin en iyisi bu mu?:)))
(5) 7 Mayıs 2008 00:06
matters.iz
kendini aşmıs en iyisnden öte
jaja of opobo ® demis ki: amaan sizde komünistlere laf atarsınız ne kadar ülkücü varsa kırmızı malboro içer bakarsınız, ne kadar ocak başkanı fln varsa mafyadır haraç fln takılır bakarsınız azınızı açmazsınız şurda üniversite genci 2 konvers giydi diye yok şu yok bu kızlar konvers giyene veriyosa çocuklar napsın...
doğanç yapabileceğinin en iyisi bu mu?:)))
(1) 7 Mayıs 2008 00:22
jaja of opobo ® .iz
ayrıca o yukardaki resimler ne alaka olmuş...:S
(2) 7 Mayıs 2008 00:24
spartacus
İşçi sınıfı ideolojisinden uzak, dar öncü bir grubun devrimi gerçekleştireceğine inanan bir çizgiye sahip olan Deniz Gezmiş ve arkadaşları anti-emperyalist duygularla başlattıkları mücadelede adım adım sosyalizm çizgisine gelmişlerdi. Deniz Gezmiş, şimdiki ulusalcı-darbeci “solcuların” anlattığı gibi yalnızca Kemalizm ve ulusalcılıkla anlaşılamaz. Onlar anti-emperyalizmi enternasyonalizmle birleştirmişler ve başta Türk-Kürt halkları olmak üzere bütün halkların kardeşliğini benimsemişlerdi.İdam edildikleri gün son sözlerinde sosyalizme ve Marksizm-Leninizm’e bağlılıklarını haykırmışlardı.
(1) 7 Mayıs 2008 00:34
souvereign jr.
resim saçma olmuş bence. converse'e hayır diyenler şişme bebek gibidir denmeye çalışılmış.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/19758
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
Sen de binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!