sünnetçi demis ki: aman jaja sende darağacına gitme sakin komunistmisin nesin len anlayamadım seni :D
(3) 6 Mayıs 2008 01:12
jaja of opobo ® .iz
da ayrı...
sünnetçi demis ki: değilim..
olmada zaten
(3) 6 Mayıs 2008 01:19
..ot...
su komunistlere, solculara bok atmak da yeni moda oldu. yok ayaginda coverselermis de levislermis de. hayatimizin her kosesi celiskilerle dolmus. hepimiz boguluyoruz cogu zaman celiskilerle ama bu kesimden %100 tutarli olmasini bekliyoruz. bu yaptiginiz kıskanclik midir yoksa 'komunist karizmasinia' isyan midir anlamadim.
hem adamlari begenmezsiniz hem de herseyin en iyisini onlardan beklersiniz. madem bu kadar mukemmel birsey oldugunu dusunuyorsunuz bu isin buyrun siz komunist olun...
(4) 6 Mayıs 2008 10:36
comandante
Solcu converse giymez, marlboro içmez gibi şekile indirgemeyin solculuğu. islami kesimin peygamber efendimiz misvak kullanırdı deyip diş fırçasını reddetmesi gibi bir şey bu yaptığınız. Sanki o devirlerde diş fırçası yada adidas vardı da kullanılmıyordu. Deniz'in idamdan önceki son konuşmalarını hatırlayın. Marlboro içiyordu ve avukatlarına anlatıyordu. Bu kadar şekilci bu kadar kalıplarda siyaset, solculuk, devrimcilik, milliyetçilik, islamcılık yapılmaz. Şu klişe durumlardan kurtulun. Ha o ürünleri kullanmazsınız eyvallah (ki hayatımın hiçbir döneminde converse kullanmadım, nedense markaya uyuz oluyorum) ama bunları siyasi hareketin bir parçası yaparak klişelere önyargılara boğulmayın.
6 Mayıs 2008 10:43
comandante
kaçılın bop geldi demis ki: iğreniyorum senden başlık sahibi
Başlık sahibi de seni çok seviyordu, bunu okuyunca büyük bir hayal kırıklığına uğradı hayata küstü.
YBSG
6 Mayıs 2008 10:44
bukowski.iz
ne yapalım profilimize nah veririz yazılı bir türkiye haritası ve deniz gezmiş fotografları koyalım mesela.he?
yok
götümüzü de gelin alın. biz sikilmeyi çok seviyoruz
diye bi yazı koyalım profilimize
(3) 6 Mayıs 2008 13:17
umurr
Deniz ayakları zincirli, elleri arkadan bağlı bir durumda darağacına bakan pencereye karşı oturduğu yerden yazdırdığı son mektubunu tamamlamak üzereydi.
burası bıraz sallama olmuş yazan kışının olayı gormedğı cok bellı
6 Mayıs 2008 13:20
no control
Ağaçta balık olmaz yavrum,
Denizde de ağaç.
Balık oltada olur oğlum, deniz darağacında..
''şişedeki balık'' alıntıdır
(1) 6 Mayıs 2008 13:26
bukowski.iz
puhahahahhahahha
zuhahahhahaha
komünist karizması, o ne ula?
..ot... demis ki: su komunistlere, solculara bok atmak da yeni moda oldu. yok ayaginda coverselermis de levislermis de. hayatimizin her kosesi celiskilerle dolmus. hepimiz boguluyoruz cogu zaman celiskilerle ama bu kesimden %100 tutarli olmasini bekliyoruz. bu yaptiginiz kıskanclik midir yoksa 'komunist karizmasinia' isyan midir anlamadim.
hem adamlari begenmezsiniz hem de herseyin en iyisini onlardan beklersiniz. madem bu kadar mukemmel birsey oldugunu dusunuyorsunuz bu isin buyrun siz komunist olun...
(5) 6 Mayıs 2008 13:28
ketum
çakma levis olmasıda aynı kapıya çıkıyor hocam. yine özenti var.
6 Mayıs 2008 13:29
bukowski.iz
don corleone
..ot... demis ki: su komunistlere, solculara bok atmak da yeni moda oldu. yok ayaginda coverselermis de levislermis de. hayatimizin her kosesi celiskilerle dolmus. hepimiz boguluyoruz cogu zaman celiskilerle ama bu kesimden %100 tutarli olmasini bekliyoruz. bu yaptiginiz kıskanclik midir yoksa 'komunist karizmasinia' isyan midir anlamadim.
(1) 6 Mayıs 2008 13:29
ketum
birsürü bizim firmamız var. karşındada tasvip etmediğin bir ülkenin firması. kendi ülkenin malının kendi markasıyla almak varken, neden giyersin onun markasını taşıyan kıyafeti. bence safhını belli etmek istiyorsan bunu her yönüyle ortaya koymalısın, giydiğin kıyafet, içtiğin sigara, kullandığın araba v.s. v.s... ki artık levis te, mcdonalds,coco cola gibi buram buram amerika kokan markalar.
6 Mayıs 2008 13:38
bukowski.iz
hay ben bu soğuk savaşı icad edenin
ketum demis ki: birsürü bizim firmamız var. karşındada tasvip etmediğin bir ülkenin firması. kendi ülkenin malının kendi markasıyla almak varken, neden giyersin onun markasını taşıyan kıyafeti. bence safhını belli etmek istiyorsan bunu her yönüyle ortaya koymalısın, giydiğin kıyafet, içtiğin sigara, kullandığın araba v.s. v.s... ki artık levis te, mcdonalds,coco cola gibi buram buram amerika kokan markalar.
(1) 6 Mayıs 2008 13:40
jaja of opobo ® .iz
bak sen şu konuşana:)) ona buna çelişkilisin diye bok atan ...ot... nickli kişi konu komünistlerin çelişkilerine gelince toz kondurmuyor..ayy gözlerim yaşardı:D
hem adamlari begenmezsiniz hem de herseyin en iyisini onlardan beklersiniz.
ne bu şimdi?ben tayyibi çok beğeniyom ve herşeyin eni iyisini ondan bekliyom:)
(2) 6 Mayıs 2008 13:57
jaja of opobo ® .iz
üslubumda ne varki küfür mü ettim:) onlar işi küfüre vardırıyor..ben sdc iğneliyorum...
6 Mayıs 2008 14:01
matters.iz
'Komunist karizması'...
karizmanıza sıcıım
(4) 6 Mayıs 2008 14:04
jaja of opobo ® .iz
salı pazarından giyinmesi gereken komünisttir. yağmurda su alan, sonrada parçalanan bir ayakkabı giymelidir. zaten komünizm de bu değil midir:))
hanım koş bizim kız komünistlerle kapışıyor:)))
(3) 6 Mayıs 2008 14:29
matters.iz
salı pazarından giyinmesi gereken komünisttir. yağmurda su alan, sonrada parçalanan bir ayakkabı giymelidir. zaten komünizm de bu değil midir:))
bunları savundugunu söyleyip hep bunlarla ters düşmek
(1) 6 Mayıs 2008 15:23
jaja of opobo ® .iz
ben mi ters düşüyorum anlamadım?ben komünist değilimki niye ters düşeyim..:)
6 Mayıs 2008 15:31
psikolojik manyak
komunizm ülkeyi düz yola cıkarabilecek bir sistem degildir, şu an komunizmle yönetilmeye calısan ülkeleri görüyoruz. o adı gecen adama da, Allah rahmet eylesin, Türkiye ve Islam adına birseyler yapmayı basarabilmisse.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/19758
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
Sen de binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!