illa amerikan malı die utanmana gerek yok onları da işçiler yapıyo bide ordan bak denizde amerikan malı giymiş ve sorana napalım kaliteli yapıyolar demiştir
(2) 6 Mayıs 2008 00:11
souvereign jr.
hiçbir suç işlememiş birisini , düşüncelerinden ötürü asmak kolay...
sıkıysa suç işleyenleri , banka hortumlayıp kaçanları , kendinden yaşça torunu kadar olan kızlara tecavüz edenleri , terör örgütü elebaşılarını , yüzlerce suçu bulunan ama her suçundan sora gene serbest kalan gözü dönmüş hırsızları asın...
ruhu şad olsun.
(2) 6 Mayıs 2008 00:12
bart-
bart- demis ki: he sebebi şu dev-lis,igd,tkp falan n'oluyoruz lan dedim de utandım asdafdsfg
bsk_89 demis ki: illa amerikan malı die utanmana gerek yok onları da işçiler yapıyo bide ordan bak denizde amerikan malı giymiş ve sorana napalım kaliteli yapıyolar demiştir
6 Mayıs 2008 00:13
..ot...
amerikan malı giymiş ve sorana napalım kaliteli yapıyolar demiştir
bu anlayıs pek yakısık almamıs deniz gibi bir sembole...
(3) 6 Mayıs 2008 00:15
osge
Yusuf Aslan:Mahkum olacağım diye üzülmüyorum.Zaten dışarıda da hakim sınıfların menfaatlerine mahkum değil miydik?
6 Mayıs 2008 00:19
bart-
napalım kaliteli yapıyorlar asdafsdfg
gerçekten adidası kaliteli oldugu için mi giyoruz?
yada converse çok mu kaliteli 1 ay içinde yırtılan yırtıldıkca hoşumuza gidebilen bir ürün hatta.
deniz gezmiş i anmak kolay iş değil cidden.elinde komünist yazan gazeteleri dağıtan converse li gençler komikler mesela.hee para için dağıtıyorum komünist değilim diyorsa orası ayrı.
fakat deniz gezmiş i deniz gezmiş oldugu için anmak ayrııı asılan bir insan olduğu için anmak ayrı...eğer deniz gezmiş olduğu için anıyorsak çıkaracağız ayağımızdan o ayakkabıları öyle anacağız.bilmem anlatabildim mi...
6 Mayıs 2008 00:20
bsk_89
arkadaşlar şu mantığı anlayın onların mallarını kullanmak demek emperyalist yada devrim karşıtı olduğumuzu göstermez belki onlara para kazandırıyo bu mallar ama ordaki emekçileride düşünün bizim derdimiz amerikanın emperyalizmini yıkmak ülkemizden uzak tutmak birçok devrim yapılmış ülke war çin rusya küba kore sorun bakalım amerikan malı kullanılmıyomuymuş
6 Mayıs 2008 00:22
..ot...
ya su converse adidas giyme muhabbetleri artik baydi be. tamam. cok tutarli bir davranis olmayabilir. ama cok sey de beklememek lazim insanlardan. kahraman degil ki kimse. herseye karsi koysun. converse giyse de adam elinden geldigince biseyler yapiyodur iste. onu yapıyosan sunu sunu da yapacaksın deyip insanlari olaydan sogutmamak lazim.
bizim mahalledeki imamin 'oruc tutuyosanız sabah namazina da gelmelisiniz yoksa kabul olmaz.' diyerek oructan sogutmasi gibi...
(1) 6 Mayıs 2008 00:24
bart-
şimdi o saydığın tüm ülkeleri arayıp soracağım kullanıyor musunuz len diye asdfdasfd
ya ben sana demiyorum ki w kullandığın için deniz gezmiş i anamazsın.
bence deniz gezmiş i anmadan önce o w lu dan kurtulmalısın diyorum.
senin deniz gezmiş i anman bile satılmış patronlara yarar sağlıyor.gidip deniz gezmiş fotografları taşıman onların işine geliyor.sana bana ne katıyor? 1 mayıs işçilere ne kazandırdı?
bsk_89 demis ki: arkadaşlar şu mantığı anlayın onların mallarını kullanmak demek emperyalist yada devrim karşıtı olduğumuzu göstermez belki onlara para kazandırıyo bu mallar ama ordaki emekçileride düşünün bizim derdimiz amerikanın emperyalizmini yıkmak ülkemizden uzak tutmak birçok devrim yapılmış ülke war çin rusya küba kore sorun bakalım amerikan malı kullanılmıyomuymuş
(2) 6 Mayıs 2008 00:25
bsk_89
ben giyinişime bakmam kafama düşünceme fikirlerime bakarım ha adidas nike giymisim ha ayaklarım çıplak dolaşmışım yeterki zihniyetim deyişmesin insanlara faydam olsun bu savaşı yürüteyim
(1) 6 Mayıs 2008 00:26
bart-
umarım deĞişmez !
sen neyin içinde olduğunun bile farkında değilsin ki bir savaş yürütesin.
boşuna demiyorlar rte yi rte yapan solculardır diye.hala ona hizmet ediyorsunuz farkında değilsiniz.
başarılar...
bsk_89 demis ki: ben giyinişime bakmam kafama düşünceme fikirlerime bakarım ha adidas nike giymisim ha ayaklarım çıplak dolaşmışım yeterki zihniyetim deyişmesin insanlara faydam olsun bu savaşı yürüteyim
(1) 6 Mayıs 2008 00:30
..ot...
bu da dunyanın en yuzeysel solculugu olsa gerek. hoby olarak mı yapıyosun bu isi?
bsk_89 demis ki: arkadaşlar şu mantığı anlayın onların mallarını kullanmak demek emperyalist yada devrim karşıtı olduğumuzu göstermez belki onlara para kazandırıyo bu mallar ama ordaki emekçileride düşünün bizim derdimiz amerikanın emperyalizmini yıkmak ülkemizden uzak tutmak birçok devrim yapılmış ülke war çin rusya küba kore sorun bakalım amerikan malı kullanılmıyomuymuş
(2) 6 Mayıs 2008 00:32
bsk_89
hee boş zamanlarımı değerlendiriyorum senin gibi
6 Mayıs 2008 00:33
eti.cin
sekilcilik....
6 Mayıs 2008 00:34
..ot...
hic bos durmaktan iyidir yine de boyle solculuk olmaz.
biz amerikanin mallarini alıyoruz. orda da emekciler var. onlar da kazansın diyerek yurumez bu isler.
ondan sonra aksama kadar bagirir durursun kahrolsun amerikan emperyalizmi diyerek. nasıl kahrolcaksa artik.
abilerine ablalarina git. biraz daha anlatsinlar sana...
bsk_89 demis ki: hee boş zamanlarımı değerlendiriyorum senin gibi
(2) 6 Mayıs 2008 00:36
bart-
o şerefsiz kendi kafasına göre toprak istemiyor.
asdafdsg ben kime ne anlatıyorum ya..
sünnetçi demis ki: herşeyi güzelde şu kardeşlik ? orda yalnış yaptı işte aslında oda bilemezdi o şerefsizlrin ilerde toprak isteyeceğini onlara vericez bi ülke vericezde kürdistan değil kabristan...
(1) 6 Mayıs 2008 00:40
..ot...
tabi. kardeslik yerine 'kan'dan bahsetmeliydi. ayıp etti (!)...
sünnetçi demis ki: herşeyi güzelde şu kardeşlik ? orda yalnış yaptı işte aslında oda bilemezdi o şerefsizlrin ilerde toprak isteyeceğini onlara vericez bi ülke vericezde kürdistan değil kabristan...
(2) 6 Mayıs 2008 00:40
jaja of opobo ® .iz
yüksel caddesi bunlarla dolu ellerinde dergiler ayaklarında converseler adidaslar..nike giyene pek rastlamadım:))
komünist marlboro içer mi?bunlar içiyor? levi's giyer mi? aa giymez mi hem de en alasını:D
gerçekten adidası kaliteli oldugu için mi giyoruz?
yada converse çok mu kaliteli 1 ay içinde yırtılan yırtıldıkca hoşumuza gidebilen bir ürün hatta.
deniz gezmiş i anmak kolay iş değil cidden.elinde komünist yazan gazeteleri dağıtan converse li gençler komikler mesela.hee para için dağıtıyorum komünist değilim diyorsa orası ayrı.
fakat deniz gezmiş i deniz gezmiş oldugu için anmak ayrııı asılan bir insan olduğu için anmak ayrı...eğer deniz gezmiş olduğu için anıyorsak çıkaracağız ayağımızdan o ayakkabıları öyle anacağız.bilmem anlatabildim mi...
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/19758
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
Sen de binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!