ipuçları, yani etiketler; sitede dolaşırken içeriğe kolay ulaşmanızı sağlayacak sözcüklerdir.
bu anahtar kelimeler ile forum başlıklarını, grupları birbiriyle bağlayabilir, kategorize edebilirsiniz.
örnek başlığımız "hababam sınıfı" olsun; iyi ipuçları: mizah,rıfat ılgaz,sinema,kemal sunal,domdom ali,inek şaban,adile naşit
kötü ipuçları: çokkk komikk,bunun adı neydi unuttumm,bi bakar misiniz,çok egleniyorum,pffff
ekleyeceğin ipuçları -adı üstünde ipucu- mutlaka başlıkla ilgili olmalı!
artık bu başlığa ipucu ekleyebilecek kıvama gelmişsindir! bol şans
Japonoloji Öğrenci Topluluğu olarak bu sene 7.sini gerçekleştireceğimiz Geleneksel Japon Kültür Günü'ne hepinizi bekleriz.Programımız şöyle olacak:
10:30 Açılış
11:30 Dans Gösterisi
13:00 Kendõ, İaidõ ve Jõdõ Gösterileri
14:30 Çay Seremonisi
15:30 İkebana Gösterisi
16:30 Dans Gösterisi
17:00 Kapanış
Ve gün boyunca açık olacak standlar;
Japon yemekleri standı
Oyun standı
Origami standı
Zoori standı
Anime standı
Hediyelik eşya standı
Yukata giydirme standı
vs..
Arkadaşlar,malum olaylardan dolayı okula giriş çok sıkı tutuluyor bu aralar.Kapıda üst-baş arama,kimlik sorma durumları olucaktır.Sakin bir şekilde kültür günü için geldiğinizi anlatırsanız sorun çıkıcağını sanmıyorum.
İstanbulda olsaydı abimkle gelirdim, hatta abim herkesden önce gelirdi :D
5 Mayıs 2008 23:08 ~ 5 Mayıs 2008 23:09
damageerror~assesbrb
ii desu yoo!!
5 Mayıs 2008 23:46
kimin umrunda ki:d:d
kesinlikle öneririm .. ben de bi keresınde katılmıstım .. unvde gördüğüm farklı etkinliklerden biriydi..
5 Mayıs 2008 23:52
pga::h.a
Ben de gelmek istiyorum. 10unda sınavım var ama. Gelmeye çalışacağım.
5 Mayıs 2008 23:55
eje
hiç olmaz olur mu? sadece sushi de olmuyo üstelik.bikaç çeşit japon yemeği yapıyo arkadaşlar.gel beni de bul orda tamam mı;)
ruin demis ki: suşi de olacak mııı hemen geleceğim=)
6 Mayıs 2008 01:16
eje
teşekkürler=) nerdesin ki?
baş rahip demis ki: gönül desteği
6 Mayıs 2008 01:19
başparnak bop
yaşasın death note kardeşliği :D
6 Mayıs 2008 01:21
eje
böle düşünen birilerinin olmasına çok sevindim=) yine bekleriz
kimin umrunda ki:d:d demis ki: kesinlikle öneririm .. ben de bi keresınde katılmıstım .. unvde gördüğüm farklı etkinliklerden biriydi..
6 Mayıs 2008 01:24
başparnak bop
ben böyle düşünmüyorum.. iğrenç bişey bence kimse gitmesin :D
kimin umrunda ki:d:d demis ki: kesinlikle öneririm .. ben de bi keresınde katılmıstım .. unvde gördüğüm farklı etkinliklerden biriydi..
(1) 6 Mayıs 2008 01:36
pigu
pee geçen haftasonu ankara da idim
alakali alakasiz soyliyim dedim:D
gittim ya hani pişşşt:p
6 Mayıs 2008 18:24
ketum
japonların sadece elektronik aletleri güzel. özellikle şuşi midir nedir ne lanet bişi o ya. yedim ve ağzımdan sıçtım resmen.
6 Mayıs 2008 18:41
eje
ah dinç ah.seni de bekleriz tabi.hem bak mehmet de geliyo.
az daha göt ederim orda seni.nasılsa ben usandım,sen bıkmadın dimi göt olmaktan,ağzına sıçılmasından falan? yüzüne tükürsem yarabbi şükür. işte insanın göt ağrısı olmaya görsün.. ben böyle düşünmüyorum.. iğrenç bişey bence kimse gitmesin :D
(2) 6 Mayıs 2008 20:03
ruin
suşi muhteşemdir!=)
ketum demis ki: japonların sadece elektronik aletleri güzel. özellikle şuşi midir nedir ne lanet bişi o ya. yedim ve ağzımdan sıçtım resmen.
7 Mayıs 2008 00:17
eje
katılıyorum.zaten yengeç veya ton balığı koyuyolar genelde içine arkadaşlar burda.ve 2 si de mükemmel şeyler.tavsiye ediyorum.yemede de iğrenç diyen insanlara ayrıca kılım.
suşi muhteşemdir!=)
7 Mayıs 2008 00:39
başparnak bop
:))) götçü mü oldun görmeyeli :D
eje demis ki: ah dinç ah.seni de bekleriz tabi.hem bak mehmet de geliyo.
az daha göt ederim orda seni.nasılsa ben usandım,sen bıkmadın dimi göt olmaktan,ağzına sıçılmasından falan? yüzüne tükürsem yarabbi şükür. işte insanın göt ağrısı olmaya görsün..
ben böyle düşünmüyorum.. iğrenç bişey bence kimse gitmesin :D
7 Mayıs 2008 17:47
baş rahip
eje...............teşekkürler=) nerdesin ki?
rize deyim:)
7 Mayıs 2008 19:51
eje
malsın,eziksin.böyle laflarla,kız kaldırma numaralarıyla prim yapmaya çalışıyosun.sanki bu götçülüğün tarifine daha bi uyuyo? neyse.senle bu aptal muhabbeti burda yapmıycam.hiç bi zaman da yapmak istemiyorum aslında.umarım görmem seni.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/19756
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
Sen de binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!