ipuçları, yani etiketler; sitede dolaşırken içeriğe kolay ulaşmanızı sağlayacak sözcüklerdir.
bu anahtar kelimeler ile forum başlıklarını, grupları birbiriyle bağlayabilir, kategorize edebilirsiniz.
örnek başlığımız "hababam sınıfı" olsun; iyi ipuçları: mizah,rıfat ılgaz,sinema,kemal sunal,domdom ali,inek şaban,adile naşit
kötü ipuçları: çokkk komikk,bunun adı neydi unuttumm,bi bakar misiniz,çok egleniyorum,pffff
ekleyeceğin ipuçları -adı üstünde ipucu- mutlaka başlıkla ilgili olmalı!
artık bu başlığa ipucu ekleyebilecek kıvama gelmişsindir! bol şans
Arkadaşlar bi konuda yardmınıza ihtiyacım var...
üniversitede okuyanlar liseyi bitirdikten sonra girilen hani şu devlet memuru olunan sınava girebiliyor mu?
Yani hem üni.de okurken hem de memurluk yapabviliyor muyuz,yapabiliyorsak şartları nelerdir?
Şimdidenn teşekkürler...:D
5 Mayıs 2008 19:16
eterlielbisemudguard
evet yapabiliyosun ama şartları konusunda bişey bilmiyorum çünkü araştırmadım... ama yapanlar var gece bekçilik gündüz okul gibi..
5 Mayıs 2008 19:18
sevilay.
yapabiliyosun valla benim bi çok arkadasım çalışıyor sınavlara geliyolar ama işte çalıştığın kuruma bağlı bazıları izin vermiyo sınava gelmelerine amirde bitiyo iş
5 Mayıs 2008 19:27
bigbang
o sıuav eylülde.b grubu diye adalandırılıyor.eğer üniv 3- veya 4 teysen ünivlier için olana da girebilirsin.2yıl geçerli çünkü
5 Mayıs 2008 19:29
sevilay.
bence lise mezunları için olanına girsin önce ordan atanmak daha kolay
5 Mayıs 2008 19:30
süperiletken
Arkadaşlar öncelikle alakanıza teşekkürler...
Ya ben üni. 4 teyim ama okulum uzadı bu nedenle çalışmak istiyorum anlarsınız parasal açıdan biraz rahatlamak için..
Peki bu konuyla ilgili detaylı bilgi alabileceğim bi yer var mı acaba?
5 Mayıs 2008 19:43
sevilay.
valla canım yani ancak böle forumlardan alabilirisin memurlar.net bak derim ordaki forumlarda yardımcı olacak birileri vardır sana
5 Mayıs 2008 19:46
bigbang
form hazırlar ösym onları alırsın.bn girmiyorum ama böle kpss işleri
5 Mayıs 2008 19:47
sevilay.
ha bu sınav eylül 15 gibi oluyo tam tarihine ösym.gov.tr den 2008 sınav takviminden bakabilirsin
5 Mayıs 2008 19:49
chris moltisanti
sün kpds ye girdim bakalım ne olacakl kazıktı:S
5 Mayıs 2008 20:19
fizban
kpds hiç kazık değildi yahu.
5 Mayıs 2008 21:06
chris moltisanti
Bana zor geldi:p
5 Mayıs 2008 21:12
ivy mrs holi şit
kpds üds den çok daha zor bi sınav... bnm sorum da kpss de atandım diyelim (ki daha başvurmadım bile sınava) kpds mi geçerli yoksa üds se de kabul mü? atandıktan sonra tekrar kpds ye girsem yine bi işe yarar mı? cuma günü son başvuru günü olan lise mezunları için olan mı üniversite mezunları için olan mı?
5 Mayıs 2008 22:18
sevilay.
cuma günü son olan üniversite mezunları için kpss lise mezunlarının basvurusu baslamadı daha
5 Mayıs 2008 22:23
ivy mrs holi şit
teşekkürler
5 Mayıs 2008 22:35
sevilay.
rica ederim:)
5 Mayıs 2008 22:36
orhan bencegay
Lise mezunları için olan sınavın başvuruları bu ayın 26 sında başlayıp, 25 hazirana kadar devam edecek, sınav ise 21 eylül gününde.
Genel yetenek basit ama genel kültür ciddi manada çalışma istiyor, bilgin olsun.
6 Mayıs 2008 00:13
sevilay.
özellikle a.b ve anayasadan sorular geliyor genel kültürde ve çok iyi bi tarih bilgisi gerekiyor
6 Mayıs 2008 01:25
jaja of opobo ®
evt girebiliyolar hatta benm bi arkadaşım girdi.pttde çalışıyor..hem okuyor hem çalışıyor..
süperiletken demis ki: Arkadaşlar bi konuda yardmınıza ihtiyacım var...
üniversitede okuyanlar liseyi bitirdikten sonra girilen hani şu devlet memuru olunan sınava girebiliyor mu?
Yani hem üni.de okurken hem de memurluk yapabviliyor muyuz,yapabiliyorsak şartları nelerdir?
Şimdidenn teşekkürler...:D
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/19753
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
Sen de binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!