sevilay. demis ki: sizde ne kadar olduğu belli zaten
9 Mayıs 2008 16:12
gırmızı başlıklı gız
katılmamak elde degıl
süperiletken demis ki: Neden herkes birbirine laf sokmaya çalışıyor ki,ben yalnızca kişisel fikrimi söledim...Bu size göre yanlış da olabilir;ama bu benim kişisel fikrim...:D
zerwan
bravo siperiletken :))
*mahkum
kimse kimseye saygı göstermez ki ne bu kantinde ne de bu ülkede boşver sen düşüncelerine ben saygı duyuyorum
süperiletken demis ki: Neden herkes birbirine laf sokmaya çalışıyor ki,ben yalnızca kişisel fikrimi söledim...Bu size göre yanlış da olabilir;ama bu benim kişisel fikrim...:D
9 Mayıs 2008 16:13
zerwan
biz sana da saygı duyduk mahkum :)
9 Mayıs 2008 16:14
sevilay.
burda tutar birini yada birilerini aşağılarsanız kimse size saygı göstermez yok kızlar salak yok erkekler şöle bilmem ne
(1) 9 Mayıs 2008 16:15
gırmızı başlıklı gız
benceeeeeeee
gırmızı başlıklı gız demis ki: bencee aladatan normalbı zekaya sahıpse aldatılan bunu anlayamaz ama yok baskaysa anlar elbet
9 Mayıs 2008 16:15
sevilay.
genel konuştum ben zeka konusundan bahseden herkese yazdım
9 Mayıs 2008 16:16
zerwan
herkese iyi akşamlar bol keyifli aldatmasız günler muhabbetler dilerim. :))
9 Mayıs 2008 16:18
zerwan
tamam ablacıım.
9 Mayıs 2008 16:20
bart-
o zaman genel konuşmuş olmuyosun ki.zeka konusunu açanlara hitaben konuşmuş oluyosun..
al işte sana ufak bir örnek...
sevilay. demis ki: genel konuştum ben zeka konusundan bahseden herkese yazdım
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/19750
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
Sen de binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!