komünist rusyasına karşı kurulmuştur...kuruluş sebebine dayanak gösterilen konuyla şimdiki NATO farklıdır tabiki eğer kastettiğin buysa....malum rusyada sovyet rejimi yıkıldı çünkü...
şimdiki NATO'nun görevi değişen dünya şartlarına paralel olarak artan terör olaylarına birlik içinde mücadele etmektir.
(2) 6 Mayıs 2008 16:33
tane® can
daha doğrusu görevi yok, varlığını sürdürmek için kendine misyon edinme cabası icinde:) hala yeniden yapılandıramadı kendini, ama edinmek istedikleri amaçlardan biri bu dediğin.
lan hep dayanamıom akdemisyen damarım kabarıyor, tartışmıcam diyom böyle şeyleri de, neyse benden paso. kişi inanmak istediğini doğru bilirmiş
jaja of opobo ® demis ki: komünist rusyasına karşı kurulmuştur...kuruluş sebebine dayanak gösterilen konuyla şimdiki NATO farklıdır tabiki eğer kastettiğin buysa....malum rusyada sovyet rejimi yıkıldı çünkü...
şimdiki NATO'nun görevi değişen dünya şartlarına paralel olarak artan terör olaylarına birlik içinde mücadele etmektir.
(2) 6 Mayıs 2008 16:37
bukowski
hah
yapma yauv
6 Mayıs 2008 16:41
bukowski
ABD'nin Rusya'ya yakın üstlere ve yayılmasını engellemeye
rusyaya yakın üsler?
ben 2 saattir nerden bahsediyodum
dur hatırlıcam, japonya mıydı
6 Mayıs 2008 16:43
jaja of opobo ®
daha doğrusu görevi yok, varlığını sürdürmek için kendine misyon edinme cabası icinde:) hala yeniden yapılandıramadı kendini, ama edinmek istedikleri amaçlardan biri bu dediğin.
lan hep dayanamıom akdemisyen damarım kabarıyor, tartışmıcam diyom böyle şeyleri de, neyse benden paso. kişi inanmak istediğini doğru bilirmiş
evt tanercan haklsın bu konuda sana katılıyorum terör amaçlardan sdc bitanesi...
buarada bu güncel forumu ömrümü yedi bitirdi:))) ben kaçar herkese iyi tartışmalar...
(2) 6 Mayıs 2008 16:45
tane® can
evet almanyadaki üstler yada türkiye'nin karadeniz kıyısındaki üs Sovyetlere japonyadaki üsten daha yakın zaten değil mi? ben japonyayı dışladılar demedim ki, orda üs istemedi de demedim, sadece NATO japonya tehdidine karşı kurulmuştur denemez dedim, zira alta yazdığın mesaj da NATO sovyetlere karşı kurulmuştur demek
bukowski demis ki: ABD'nin Rusya'ya yakın üstlere ve yayılmasını engellemeye
rusyaya yakın üsler?
ben 2 saattir nerden bahsediyodum
dur hatırlıcam, japonya mıydı
(2) 6 Mayıs 2008 16:46
bukowski
ben de natonun kuruluş nedeni sadece japonya tehdidini savuşturmaktır demedim
6 Mayıs 2008 16:51
tane® can
asıl nedeni de değil
bukowski demis ki: natonun asıl kurulma nedeni (abd açısından) japonya tehdidini savuşturmaktır. diğerleri ikincil nedenlerdir
ben de natonun kuruluş nedeni sadece japonya tehdidini savuşturmaktır demedim
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/19747
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
Sen de binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!