gruplar
 hocalar
 okullar
 üye/içerik arama 

Güncel - İran için ‘düğmeye’ basmış
 Sayfalar: 1  2  3  4  5  << Önceki Sayfa      Listelenen Kayitlar 81 - 88
 Yazar: Mesaj:
jaja of opobo ®
jaja of opobo ®
komünist rusyasına karşı kurulmuştur...kuruluş sebebine dayanak gösterilen konuyla şimdiki NATO farklıdır tabiki eğer kastettiğin buysa....malum rusyada sovyet rejimi yıkıldı çünkü...

şimdiki NATO'nun görevi değişen dünya şartlarına paralel olarak artan terör olaylarına birlik içinde mücadele etmektir.

2 defa alkışlanmış (2)  6 Mayıs 2008 16:33  mesajın adresini al  
tane® can
tane® can
daha doğrusu görevi yok, varlığını sürdürmek için kendine misyon edinme cabası icinde:) hala yeniden yapılandıramadı kendini, ama edinmek istedikleri amaçlardan biri bu dediğin.
lan hep dayanamıom akdemisyen damarım kabarıyor, tartışmıcam diyom böyle şeyleri de, neyse benden paso. kişi inanmak istediğini doğru bilirmiş

jaja of opobo ® demis ki:
komünist rusyasına karşı kurulmuştur...kuruluş sebebine dayanak gösterilen konuyla şimdiki NATO farklıdır tabiki eğer kastettiğin buysa....malum rusyada sovyet rejimi yıkıldı çünkü...

şimdiki NATO'nun görevi değişen dünya şartlarına paralel olarak artan terör olaylarına birlik içinde mücadele etmektir.

2 defa alkışlanmış (2)  6 Mayıs 2008 16:37  mesajın adresini al  
bukowski
bukowski

hah

yapma yauv

6 Mayıs 2008 16:41  mesajın adresini al  
bukowski
bukowski
ABD'nin Rusya'ya yakın üstlere ve yayılmasını engellemeye

rusyaya yakın üsler?

ben 2 saattir nerden bahsediyodum

dur hatırlıcam, japonya mıydı

6 Mayıs 2008 16:43  mesajın adresini al  
jaja of opobo ®
jaja of opobo ®
daha doğrusu görevi yok, varlığını sürdürmek için kendine misyon edinme cabası icinde:) hala yeniden yapılandıramadı kendini, ama edinmek istedikleri amaçlardan biri bu dediğin.
lan hep dayanamıom akdemisyen damarım kabarıyor, tartışmıcam diyom böyle şeyleri de, neyse benden paso. kişi inanmak istediğini doğru bilirmiş

evt tanercan haklsın bu konuda sana katılıyorum terör amaçlardan sdc bitanesi...

buarada bu güncel forumu ömrümü yedi bitirdi:))) ben kaçar herkese iyi tartışmalar...

2 defa alkışlanmış (2)  6 Mayıs 2008 16:45  mesajın adresini al  
tane® can
tane® can
evet almanyadaki üstler yada türkiye'nin karadeniz kıyısındaki üs Sovyetlere japonyadaki üsten daha yakın zaten değil mi? ben japonyayı dışladılar demedim ki, orda üs istemedi de demedim, sadece NATO japonya tehdidine karşı kurulmuştur denemez dedim, zira alta yazdığın mesaj da NATO sovyetlere karşı kurulmuştur demek

bukowski demis ki:
ABD'nin Rusya'ya yakın üstlere ve yayılmasını engellemeye

rusyaya yakın üsler?

ben 2 saattir nerden bahsediyodum

dur hatırlıcam, japonya mıydı

2 defa alkışlanmış (2)  6 Mayıs 2008 16:46  mesajın adresini al  
bukowski
bukowski
ben de natonun kuruluş nedeni sadece japonya tehdidini savuşturmaktır demedim

6 Mayıs 2008 16:51  mesajın adresini al  
tane® can
tane® can

asıl nedeni de değil

bukowski demis ki:
natonun asıl kurulma nedeni (abd açısından) japonya tehdidini savuşturmaktır. diğerleri ikincil nedenlerdir
ben de natonun kuruluş nedeni sadece japonya tehdidini savuşturmaktır demedim

2 defa alkışlanmış (2)  6 Mayıs 2008 17:03  mesajın adresini al  
 Sayfalar: 1  2  3  4  5  << Önceki Sayfa      Listelenen Kayitlar 81 - 88
bloguna / web sayfana ekle Bloguna / Web Sayfana Ekle     arkadaşlarına gönder Arkadaşlarına Gönder     başlığın adresini al Başlığın Adresini Al     favori başlıklarına ekle Favori Başlıklarına Ekle

Sen de binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.

Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!

Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.
Hoşgeldin!

OrtaKantin.com bir expodea üretimidir (c) 2005-2008