| |
_monalisa_
|
umarım dediğn gibidir... saldırıya savunma yapmakla kalmamalı savaşmalı iran... okyanus ötesinden bizim komşuya... nasıl bi adeletsizliktir bu.. abd gerçek bi ikiz kuleler saldırsını hakediyor artık...
|
|
~ 122 gün
|
|
| |
ketum
|
onu afganistan a girdiğinde haketmişti zaten..
|
|
~ 122 gün
|
|
| |
sünnetçi
|
ne bekliyodunuz ki Amerika avrupa özentileri nolcak Türkiye bi üs daha verir Irak nasolsa sömürge iranın işi en fala 24 saat Irağı alamaz aşamaz diyoduk sayemizde a. bile koydu iranada aynısı oldu ondan sonrada sırada biz varız o zaman geldiğinde bizi satacaklar şimdiden belli zaten buna en çok sevinecek yine bizim bayrağımız altındaki şerefsizler bağırın sloganlar atın kardeşlik diye unutmayın bu söylediğimi o günler geldiğinde hepiniz anlıyacaksınız Irağı nasıl sattılar puştlar iranıda öyle satıcaklar
|
|
~ 122 gün
|
|
| |
_monalisa_
|
üs vermeyelim bari...gerci biz üs verir üstüne bide asker göndeririz!!
bugun saddam hayatta olsaydı kuzey ırakta yasananlar yasanmıycaktı iranın işgalıyle olabıleceklerı dusunmek ıstemıyorum
|
|
~ 122 gün
|
|
| |
sünnetçi
|
ohooooo bizim ülkemiz sevinecek bile buna özgürlük getirecek ya amerika hani iranda şeriat var ya sevineckler bizim özgürlüğümüzde yakındır kendi özgürlüklerine bakjalım ne kadar sevinecekler
pismymoon demis ki: üs vermeyelim bari...gerci biz üs verir üstüne bide asker göndeririz!!
bugun saddam hayatta olsaydı kuzey ırakta yasananlar yasanmıycaktı iranın işgalıyle olabıleceklerı dusunmek ıstemıyorum |
|
|
~ 122 gün
|
|
| |
_monalisa_
|
abd akpyı desteklıyo cunku serıat gelıcek ve bızı de özgürleştirmek için bahaneleri olucak dümdüz güzel bi mantık dimi?
|
|
~ 122 gün
|
|
| |
jaja of opobo ® .iz
|
NATO üyesiyiz biz bilmem farkında mısın?
pismymoon demis ki: üs vermeyelim bari...gerci biz üs verir üstüne bide asker göndeririz!!
bugun saddam hayatta olsaydı kuzey ırakta yasananlar yasanmıycaktı iranın işgalıyle olabıleceklerı dusunmek ıstemıyorum |
|
|
2 ~ 122 gün
|
|
| |
_monalisa_
|
evet nato ulkesı olup natolukculuk yapan tek ülke... benım kı masumane bı temennı...
|
|
~ 122 gün
|
|
| |
ketum
|
erdoğan o kadarını akıl edemz o kadar kafası basmaz. ABD yapabilir ama
pismymoon demis ki: abd akpyı desteklıyo cunku serıat gelıcek ve bızı de özgürleştirmek için bahaneleri olucak dümdüz güzel bi mantık dimi? |
|
|
~ 122 gün
|
|
| |
jaja of opobo ® .iz
|
nato kafa nato mermer
pismymoon demis ki: evet nato ulkesı olup natolukculuk yapan tek ülke... benım kı masumane bı temennı... |
|
|
2 ~ 122 gün
|
|
| |
sünnetçi
|
NATO üyesiyiz biz bilmem farkında mısın?
bakalım nato kurtaracakmı bizi o günler geldiğinde =)
|
|
~ 122 gün
|
|
| |
jaja of opobo ® .iz
|
o günler?
sünnetçi demis ki: NATO üyesiyiz biz bilmem farkında mısın?
bakalım nato kurtaracakmı bizi o günler geldiğinde =) |
|
|
1 ~ 122 gün
|
|
| |
_monalisa_
|
senın bi tavsıyen var mı?
|
|
~ 122 gün
|
|
| |
jaja of opobo ® .iz
|
ben yorumumu yazdım yukarda..tekrar yazmama gerek yok sanırım:)
|
|
~ 122 gün
|
|
| |
sünnetçi
|
o günler?
ırak gibi özgürleşeceğimiz günler elbet bi sebep bulunur bizede iranda nükleerse bizdede şeriat veya başka bişey olur o zaman hepsi planlıdır bunların amerika asyanın kara kaşı kara gözü için taa kalkıp dünyanın öbür ucundan tgelmio buralara kadar
|
|
~ 122 gün
|
|
| |