ana sayfaya dön
ÜYE OL  GİRİŞ 

başlık ara

forum
forum > konu dışı > not defterinden yorum silmek
ozguven yorum not defteri
Sayfalar: 1  2  3  Sonraki Sayfa >>      şu anda 1 - 12

bravado
bravado
arkadaslar ortakantinde not defteri diye ise yarar bir fasilite var herkes bilir ve buraya not yazarken altta bir kutucuk olur 'ana sayfada gorunsun' dıye ( yanı en azından eskıden oyleydı artık farklıysa kusura bakmayın) ve eger bu kutucugu ısaretlersenız anınız ana sayfada altta yayınlanır ve herkes bu anınıza yotum yapabılır yok eger ısaretlemezsenız de profılınızden yaptıgınız ayarlara gore sadece arkadaslarıınız yorum yapmasını saglayabılırsınız..

evet acıklamayı yaptık sımdı gelelım konuya bır ınsan neden not defterıne bır yazı yazar ' ana sayfada yayınlansın ' da der ve sonrasında bır yorum yapıldıgında bunu sıler ne yanı sız yorum yapın ben begenıyım ona gore mı kalsın dıyorasunuz burda bır ozguven sorunu mu var?

bknz. ben bugun bunu yasadim
 3   4 Mayıs 2008 17:14   mesajın adresini al  

kretzsche
kretzsche
evet yaptiğin yorum hoşuna gitmemiştir yazan kişinin muhtemelen

ben başka bir neden bulamadim açikçasi :)
4 Mayıs 2008 17:18   mesajın adresini al  

bravado
bravado

yanı sonuc olarak oyle ama benım anlamadıgım madem elestırı kabul etmeyeceksın neden herkesın yorum yapabılecegı bır yere yazarsın kı...

yanı elkestırı ya da gorus sadece olumlu olmaz kı olumsuzları da degerlendırmek gerekmez mı?

kretzsche demis ki:
evet yaptiğin yorum hoşuna gitmemiştir yazan kişinin muhtemelen

ben başka bir neden bulamadim açikçasi :)
4 Mayıs 2008 17:19   mesajın adresini al  

*yvaine*
*yvaine*
ya yorum yapanlar yorumlarını siliyolarsa :S

???
4 Mayıs 2008 17:24   mesajın adresini al  

tane® ©an
tane® ©an
ya o kutucuk olyı resleks oldu bazen farkında olmadan basıom:( ya silebilir ne var beğenmek zorunda değil, şahsen bi kere direktman notu sildim ayar oldum:)
asabiyim iyorum piskopatım diyorum asdfghjklş
4 Mayıs 2008 17:31   mesajın adresini al  

kretzsche
kretzsche
bence çok şaşırılacak bir durum değil .. yoruma açarsın ama kimin ne yorum yazacağı belli olmaz.. kimin ne tip yorumdan hoşlanacağı da belli değil .. olabilir yani
4 Mayıs 2008 17:31   mesajın adresini al  

bravado
bravado

olamaz demedım zaten abi :D iyi tamam ben sadece bu olaydan bı sonuc cıkarmak ıstedım elestırı kabul etmemek gıbı neyse sadece ben boyle dusunuyorum demek kı... :D

kretzsche demis ki:
bence çok şaşırılacak bir durum değil .. yoruma açarsın ama kimin ne yorum yazacağı belli olmaz.. kimin ne tip yorumdan hoşlanacağı da belli değil .. olabilir yani
4 Mayıs 2008 17:32   mesajın adresini al  

tane® ©an
tane® ©an
eleştiri cok muğlak kacıyor, eleştirinin dozajı mühim, senin alımayacağın laf bazen karşındakine küfür gibin gelebilir, yada o an yanlış anlayabilir, ruh hali o lafa uygun olmayabilir vs vs vs
 1   4 Mayıs 2008 17:35   mesajın adresini al  

bravado
bravado

ıste ben de ondan bahsedıyorum madem ruh ahlın musaıt deıl ya da ne bılıyım kaldıramıyorsun elestırıyı ( bu da bır elestırı deıl yanı ehrkes kaldırmak zorunda deıl) ana sayfada yayınlama hatta yazma buraya dıcem de neyse arkadaslarının yorumu onemlı olabılır...

repciyereprep demis ki:
eleştiri cok muğlak kacıyor, eleştirinin dozajı mühim, senin alımayacağın laf bazen karşındakine küfür gibin gelebilir, yada o an yanlış anlayabilir, ruh hali o lafa uygun olmayabilir vs vs vs
4 Mayıs 2008 17:38   mesajın adresini al  

sarho$
sarho$
arkadaşlık önemlidir
4 Mayıs 2008 17:43   mesajın adresini al  

aslan67
aslan67
Bence normal bir hadise..Şimdi biri ana sayfada yayınlayabilir,eleştiriye de açık olabilir;ama yazan öyle biridir ki aralarında tartışma geçmiştir,sırf kıllığına bir yorum yapmıştır,bu silinebilir bence..Ya da eleştirinin boyutları farklıdır,yani eleştiriden ziyade hakarete de varmış olabilir belli olmaz..
4 Mayıs 2008 17:46   mesajın adresini al  

bravado
bravado

farklı bır boyur benım kastettıgım normal bır elestırı neden sılınır ama neyse sanırım ben kendımı ıfade edemedım bu baslık da cok sacma bır baslık halını almaya basladı kusura bakmayın...

aslan67 demis ki:
Bence normal bir hadise..Şimdi biri ana sayfada yayınlayabilir,eleştiriye de açık olabilir;ama yazan öyle biridir ki aralarında tartışma geçmiştir,sırf kıllığına bir yorum yapmıştır,bu silinebilir bence..Ya da eleştirinin boyutları farklıdır,yani eleştiriden ziyade hakarete de varmış olabilir belli olmaz..
4 Mayıs 2008 17:47   mesajın adresini al  

Sayfalar: 1  2  3  Sonraki Sayfa >>      şu anda 1 - 12

sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin.
Hemen üye ol!

Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.

Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!

Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.
ortakantin.com bir expodea üretimidir (c) 2005-2008