gruplar
 hocalar
 okullar
 üye/içerik arama 

Güncel - 15-(8-3) =?
 Sayfalar: 1  2  3  << Önceki Sayfa      Listelenen Kayitlar 41 - 41
 Yazar: Mesaj:
ripcord
ripcord
bu manşet belki de eğitim alanında şimdiye dek yazılı basının atmış olduğu en dikkate değer manşettir.

üniversitelerin durumu rezalettir.

Türk eğitimi biz üniversiteliyiz sloganının laçkalığının son raddesini yaşamaktadır.

üniversal öğrenim anlayışımız yerlerde sürünmektedir.

bugüne bugün bir üniversitelinin bilmesi gerekenlerin hemen hiçbirinin aslında bilinmediği, üniversitenin sadece aileden yalnız yaşamak, özgürce karşı cinsle sewişmek olarak algılandığı bir atmosferin tam da ortasında yaşamaktayız.

iki kelimeyi bir araya getiremeyen, kendi dilinden, kültüründen falanından filanından bi bok annamayan annamak da istemeyen, üstüne üstlük bunu övünülecek bir tutum olarak algılayan bir ortalama.

süleymen demirel üniversitesinin açılışında çoban sülü ısparta halkına avazı çıktığı kadar bağırmıştı:

sizlere iki gelir kapısı açtım. biri nizamiye biri üniversite. buyrun sömürün sömüreceğiniz kadar

üniversite = ticarethane

maalesef denklem budur

4 Mayıs 2008 23:52  mesajın adresini al  
 Sayfalar: 1  2  3  << Önceki Sayfa      Listelenen Kayitlar 41 - 41
bloguna / web sayfana ekle Bloguna / Web Sayfana Ekle     arkadaşlarına gönder Arkadaşlarına Gönder     başlığın adresini al Başlığın Adresini Al     favori başlıklarına ekle Favori Başlıklarına Ekle

Sen de binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.

Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!

Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.
Hoşgeldin!

OrtaKantin.com bir expodea üretimidir (c) 2005-2008