bu manşet belki de eğitim alanında şimdiye dek yazılı basının atmış olduğu en dikkate değer manşettir.
üniversitelerin durumu rezalettir.
Türk eğitimi biz üniversiteliyiz sloganının laçkalığının son raddesini yaşamaktadır.
üniversal öğrenim anlayışımız yerlerde sürünmektedir.
bugüne bugün bir üniversitelinin bilmesi gerekenlerin hemen hiçbirinin aslında bilinmediği, üniversitenin sadece aileden yalnız yaşamak, özgürce karşı cinsle sewişmek olarak algılandığı bir atmosferin tam da ortasında yaşamaktayız.
iki kelimeyi bir araya getiremeyen, kendi dilinden, kültüründen falanından filanından bi bok annamayan annamak da istemeyen, üstüne üstlük bunu övünülecek bir tutum olarak algılayan bir ortalama.
süleymen demirel üniversitesinin açılışında çoban sülü ısparta halkına avazı çıktığı kadar bağırmıştı:
sizlere iki gelir kapısı açtım. biri nizamiye biri üniversite. buyrun sömürün sömüreceğiniz kadar
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/19727
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
Sen de binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!