yarınki program da şahane de bilmiyorum napsak,bazıları gelemiyor da karar veremedim gidip gitmemeye hala:P
14 Mayıs 2008 00:17
reneff
ya ıns gelırımm ama gelemzzsemde eglenmek ıcın gıt bılıosn ortam super:)
aslan67 demis ki: yarınki program da şahane de bilmiyorum napsak,bazıları gelemiyor da karar veremedim gidip gitmemeye hala:P
14 Mayıs 2008 00:17
gugukk
gelin gelin yarın süper döktüreceğiz=)
14 Mayıs 2008 00:18
aslan67
kadro şahane yarın..pazartesi ekonomik olarak da vurgun yedim zaten,arkadaş bu mimar sinan şenlikleri adamı göçertiyor resmen,gelecek sene part time iş bulup geleceğim..
14 Mayıs 2008 00:22
reneff
dorusun el kadarrr gozleme bes mılyon olurmu yaah cus dedım aam bız ıckmızıde yemegımızde dısardan soktuk bugun akıllandık :)
aslanncım senye denyım kazandıkk oyuzdenn ısbulamana gerek yohh :P
14 Mayıs 2008 00:24
aslan67
alkolü içeri sokma yöntemleriniz bana ters:P
narin bedenime zarar gelmesine dayanamam:D
14 Mayıs 2008 00:25
gugukk
valla biz çıktık dışarıda çiğköfte yedik=)
illa okulda yemeye gerek yok içki de sokan var
mesela cerenler=) oha dedim kaç şişe şarap getirmiştiniz siz ??
14 Mayıs 2008 00:26
reneff
kızım bugun gene cantayla soktuk dunku olay komedı ıdı kı omerde onu kast edıyo narın vucudum derken :) he 6tane sarap soktukk bugun bnm cantada bavul mubarek:) nasıl gırdı anlamadım kız cantası dıyede bakmadılarda:) yaah ne cıgkoftesı hıç sevmem :)
gugukk demis ki: valla biz çıktık dışarıda çiğköfte yedik=)
illa okulda yemeye gerek yok içki de sokan var
mesela cerenler=) oha dedim kaç şişe şarap getirmiştiniz siz ??
14 Mayıs 2008 00:28
aslan67
Bilet satanlar da çok çakal yalnız..Programda öğrenci 5 yazıyor 10 alıyorlar;ama sonra bir katakulliyle 5'i geri aldılar da bir efes fazladan içtim nıhaha(6)
14 Mayıs 2008 00:29
aslan67
kafan iyiyken çiğköfte falan anlamazsın bile iyi gider o iyiiii:D
14 Mayıs 2008 00:30
gugukk
ahh seçenek çok da ben çiğköfteyi çok severim o yüzden ondan yedik=)
6 şişe demek ohh yavrum zeynep'e verdiniz ama biz hiç görmedik o şaraplardan..
çok kırıldım=(
aslan67 demis ki: Bilet satanlar da çok çakal yalnız..Programda öğrenci 5 yazıyor 10 alıyorlar;ama sonra bir katakulliyle 5'i geri aldılar da bir efes fazladan içtim nıhaha(6)
özellikle 3 kere gözünün içine bakarak sordum,programda 5 yazıyor hayırdır ne iş? falan diye:D
adam da düşünüp durdu karşımda,biliyorum cebe attığını da neyse:)
14 Mayıs 2008 00:32
reneff
ya abı kız sunger gıbı bız dans edrken goturdu alamadık elnden napalımm sen ıste seı sarap kaazanına atıyım canm a bıde sızı tanıstıramadım yanarım yanarım ona yanrım omer ve basak :) yanı
gugukk demis ki: ahh seçenek çok da ben çiğköfteyi çok severim o yüzden ondan yedik=)
6 şişe demek ohh yavrum zeynep'e verdiniz ama biz hiç görmedik o şaraplardan..
çok kırıldım=(
14 Mayıs 2008 00:32
aslan67
hehe:D
tanıştığıma memnun oldum:D
14 Mayıs 2008 00:34
gugukk
ne 10 u ya 5 alıyorlar harbi yiyorlamış az kaldı
ama 8 den sonra yok 8 yapacağız falan diyordu mallar uyuz oldum=/
ayrıca bedava girmenin yolunu da bulduk içerden bilet alan birisinin biletini alıyoruzzz arkadaşımıza veriyoruzz
arkadaşımız ayy ben koluma mühür bastırmayı unutmuşum diyip bileti gösterip geçiyoooorr=))))
bugün yaptık bunu işe yaradı askaska=)
14 Mayıs 2008 00:34
reneff
vayy cakllagın karlını yapmmmıssınız omer yolu bulduk ozamn buhafta bıda gelırsen ole yaparız artık:)
gugukk demis ki: ne 10 u ya 5 alıyorlar harbi yiyorlamış az kaldı
ama 8 den sonra yok 8 yapacağız falan diyordu mallar uyuz oldum=/
ayrıca bedava girmenin yolunu da bulduk içerden bilet alan birisinin biletini alıyoruzzz arkadaşımıza veriyoruzz
arkadaşımız ayy ben koluma mühür bastırmayı unutmuşum diyip bileti gösterip geçiyoooorr=))))
bugün yaptık bunu işe yaradı askaska=)
14 Mayıs 2008 00:36
gugukk
ben de memnun oldum benim kafa iyi ben yatar şimdi hadi iyi geceler size=)
14 Mayıs 2008 00:36
reneff
bnmde ola abı sarap degıl su ıctık mubarek yat canm yat bnde sozde yarımsaat once yatıodum:)
gugukk demis ki: ben de memnun oldum benim kafa iyi ben yatar şimdi hadi iyi geceler size=)
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/19725
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
Sen de binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!