denizhan demis ki: onu bi öğrenirseniz yazar mısın.
ona göre gelicez de biz.
4 Mayıs 2008 20:47
denizhan
tamam sağol bekliyorum ben.
70 çok değil mi ama ya.
4 Mayıs 2008 20:48
reneff
kesınlıkle katılıorm allhtan bızım bedaava bınme gıbı bı sansımız var ıkı yerden baya umut bagladımm ıns olur.. :)
4 Mayıs 2008 20:49
denizhan
bizim yok mu öyle bi şansımız.
ortakantinliyiz falan desek ? :)
4 Mayıs 2008 20:53
reneff
yok sadece bızım unı ogrencılerıne ozel :)
maalesef :)
4 Mayıs 2008 20:58
yüce ins@n
eğlenceli olur msü şenlikleri.. yeri ayrıdır bende.. bu yıl katılmam için bir nedenim yok.. zamanında sevgilim çıkmıştı o sahnede.. süperdi kendi okulunda konser vermek onun için :) tabi rıhtımın güzelliğiyle daha bi güzel oluyor herşey.. gitmeyenler gitsin eğlensin mutlaka :)
O zaman kısmetle ya da kısmetsiz katılacağım bayram:P
6 Mayıs 2008 23:58
€gz@nt¡®¡k..
bayramınız mübarek olsun =))
7 Mayıs 2008 10:22
reddish
nitnak_atro demis ki: bayramınız mübarek olsun =))
sağol :DDD
7 Mayıs 2008 18:53
kretzsche
hee iyi bari mimar sinanın şenlikleri önümüzdeki hafta.. diğer bütün okullar ya ben gelmeden önce ya da gittikten sonra yapıyor :P buna katılayım bari hehe .. rıhtım ortamı güzel oluyor
8 Mayıs 2008 02:37
kretzsche
keşke aktiviteye ekleseydiniz yav bunu .. bak şimdi bari kantincilerle mimar sinanda toplanalım ada gezisi kasacak gibi görünüyor :P
8 Mayıs 2008 02:38
reneff
aklıma gelemdı degıl karasız kaldım hatta ama burda actım ısteyen gelır kasmaya gerek yok:) zaten burdan bı akc bırlesıcez ısteyenler yıne mesaj atbılır hepberaber takılırızz mesela aslan, guguk, belkı denızhan ve ben bırlıkte olcaz ıstenılrıse gene toplanılabılır :P
kretzsche demis ki: keşke aktiviteye ekleseydiniz yav bunu .. bak şimdi bari kantincilerle mimar sinanda toplanalım ada gezisi kasacak gibi görünüyor :P
8 Mayıs 2008 21:25
reneff
Türkçeme sokıyım :)
(1) 8 Mayıs 2008 21:26
aslan67
Aynen yahu ben hayatımda bu kadar eğlendiğimi hatırlamıyorum:)
Tüh bak bilmiyordum geleceğini:D
Langırtta 5 oyunun dördünde 4-4 kalıp,son oyunda da 5-3 yenmenin tadı da ayrı güzeldi,hem de fırfırsız:)
reneff'e daveti için teşekkürler buradan tekrar,arkadaş tayfasını da çok sevdim ayrıca:D
grey. demis ki: harika bi pazartesiydi....sahne arkasında zıppıdı zıppıdı zıpladık bütün gece!
(1) 13 Mayıs 2008 20:31
gugukk
yarın babazulaya bekliyoruz hepiniziiiii=)
bu arada ben pazartesi gelemedim çok güzelmiş kaçırdım=(
14 Mayıs 2008 00:03
reneff
omercıım sen yetrkı gel yıne bırlıktı yenerız mılletı langırt super oldu ama cıdden valla super eglendık gelmeyen arkdaslar coksey kacırdı bence kı bugunde superdıı :))
14 Mayıs 2008 00:11
reneff
basakcım sana dedım bıgun bıle kacırma dıe ama olsu bugun bırlıkteydık :)
gugukk demis ki: yarın babazulaya bekliyoruz hepiniziiiii=)
bu arada ben pazartesi gelemedim çok güzelmiş kaçırdım=(
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/19725
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
Sen de binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!