etkinlikler düzenliyorlar sanırım, bizden de bir kafe ve boğaziçi üniversite'sinin ismi var.. enteresan..
neler oluyor? neler oluyor?! :o)
(2) 4 Mayıs 2008 02:07
boomerang ¹³
evet farketmiştim.. ;o)
4 Mayıs 2008 02:08
özlemce
ço kgüzl bi flm değil ama boş bakitte izlenir
4 Mayıs 2008 02:15
banshee
Bugün tin tin gidip boomerangdan aldım. Bu sefer de tin min evime döndüm, akabinde başladım izlemeye...
Düşündürücü olduğu için, kurgular arasındaki geçişleri sağlayabilmemiz için kesinlikle dinç bir şekilde ve sessiz bir ortamda izlememiz gereken bir belgesel.
İzlerken geri geri gidip tekrardan izlediğim bölümler de yok değil. Yanlış mı anladım? acaba diyerek... Meğer doğru anlıyormuşum. Diyorum ya bağ kurmamız lazım geçişlerimiz için, zor iş zor. Korkutuyor çünkü. Teorilerle donatılmış olsada bir takım korkutucu tezleri var en nihayetinde. Tutarlılık gösteren araştırmaları ve söylemleri ile beni bir karanlığıa itmedi desem yalan olur.
Hele en sonunda... Yüz ifadem heralde dağları delen bir Ferhat misali veya Truva'da ölen Aşil gibi beyazaçalmıştır.
tin tin, tin min dim ben. Bir anda gitti...
Etkiledi beni.
bu yüzden...
teşekkürler boomerang
4 Mayıs 2008 21:26 ~ 4 Mayıs 2008 21:27
boomerang ¹³
ne demek efenim.. :o)
4 Mayıs 2008 23:10
adamın1i
Buradaki ana fikir de, ''bir halkı kenetlemek istiyorsanız, onların önünde sanal bir düşman yaratmalısınız'' olmuş..
Sanırım bu film ile hala buna çalışıyorlar. Dünyaya hükmeden ailer :)
Abd de bir aile kurduğu şirkette köleleik yaparken nasıl bunu başarabiliyor şaşıyorum .Abd denen ülkede sizin şirketiniz belli bir nufusa sahip oldumu sizin yönetimiznizden alınıp abd emperyalazmin bünyesine bir silah olarak eklenir..Sizlere yalan aileleri yalan siyonistleri veren daha doğrusu anlattıkları hikayeye inandıran beyaz saray yoluna devam eder. Ha gercekten amaç tek devlet tek millet tek din tek dil tek bayrak olayıdır. Ama öle köleleşmek yapıştırması saçmadır. Çünkü o fikre göre herkes atıyorum abd li olmuş herkes atıyorum antep fıstığı seviyor olacak . Yani çatışan bir kesim kalmıyacak sınır olmuyacak dünyevi tehditlerin yerini uzaydan gelebilşecek tehlikeler gök taşları vesaire onlar alacak insanlığın düşmanı dış tehditler olacak .. Sanal düşman dünyadan uzaya taşınacak :)
12 Mayıs 2008 00:47
eterlielbisemudguard
ingilizcesine bittim adamın :D o yüzden izlicem :Pp dikkat cekici bişi izlemek lazım cidden tamamdır ;)
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/19722
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
Sen de binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!