ipuçları, yani etiketler; sitede dolaşırken içeriğe kolay ulaşmanızı sağlayacak sözcüklerdir.
bu anahtar kelimeler ile forum başlıklarını, grupları birbiriyle bağlayabilir, kategorize edebilirsiniz.
örnek başlığımız "hababam sınıfı" olsun; iyi ipuçları: mizah,rıfat ılgaz,sinema,kemal sunal,domdom ali,inek şaban,adile naşit
kötü ipuçları: çokkk komikk,bunun adı neydi unuttumm,bi bakar misiniz,çok egleniyorum,pffff
ekleyeceğin ipuçları -adı üstünde ipucu- mutlaka başlıkla ilgili olmalı!
artık bu başlığa ipucu ekleyebilecek kıvama gelmişsindir! bol şans
arkadaşlar, fen fakültesi tiyatro topluluğu(AFTİT) olarak tiyatro haftası düzenledik.
oyunlar:
5 Mayıs 2008 pazartesi günü saat 18:00 de Soyut Padişah (ferhan şensoy)-AFTİT
6 mayıs 2008 salı günü saat 18:00 de Dr. Necip Hablemitoğlu'nu anma belgeseli
7 Mayıs 2008 çarşamba günü saat 18:00 de Bir anarşistin kaza sonucu ölümü( dario fo)-AFTİT
8 Mayıs 2008 perşembe günü saat 18:00 de Yine başladılar şarkılarına-ZİFTT (ziraat fak.tiyatro topluluğu)
9 mayıs 2008 cuma günü saat 18:00 de Hangisi Karısı-VEFTİT (veteriner fak. t. topluluğu)
mekan, adres
Ankara Üniversitesi Fen Fakültesi, Tandoğan.
E blok, Kimya Mühendisliği-Astronomi ve Uzay Bilimleri Binası alt kat
AFTİT atölye sahnesi.
ankaray'a binilir, tandoğan'da dögol caddesi kapısından çıkılır. beşevler istikametinde düüümdüz gidilir, eczacılık fakültesi ve rektörlük geçilir, az sonra fen ve mühendislik fakültesine girilir. yine dümdüz gidilir, basketbol potasının görüldüğü yerden sola dönülür. işte aftit :)
oyunlarımız ücretsiz olacaktır. gelebilecek olan herkesi bekliyoruz :)
3 Mayıs 2008 23:44
peter pan
hmm iyiymiş...
3 Mayıs 2008 23:46
boomerang ¹³
:o)
3 Mayıs 2008 23:47
peter pan
ZİFTT
şahane olmuş bu :)
3 Mayıs 2008 23:48
ruin
sadık izleyicimiz..:)
peter pan demis ki: hmm iyiymiş...
3 Mayıs 2008 23:49
ruin
evet, gittik bizzat davet ettik sahnemize :)
peter pan demis ki: ZİFTT
şahane olmuş bu :)
3 Mayıs 2008 23:50
peter pan
her zaman :)
3 Mayıs 2008 23:50
peter pan
sizin yok mu tiyatro?
3 Mayıs 2008 23:51
ruin
ilk 2 oyun bizim zaten. aftit çıkarıyor. perşembe ve cuma da kardeş toplulukları davet ettik:)
peter pan demis ki: sizin yok mu tiyatro?
3 Mayıs 2008 23:52
boomerang ¹³
soyut padişah'ta hatunum oynayacak peter pan.. biz selçukla oradayız buyurasın.. ptesi günü.. :o)
3 Mayıs 2008 23:52
peter pan
heee, o zaman daha iyi:) açıkçası özellikle soyut padişahı merak ettim ben. pazartesi ordayım inşallah:)
3 Mayıs 2008 23:54
kupa kızı
gelmeyi can-ı gönülden isterdim lakin haftaiçi ve çalışan biri olarak katılamayacak olmanın hüznünü yaşıyorum... :(
bu sezon nerdeyse bütün devlet tiyatrosu oyunları izledim ve hepsini ayrı ayrı çok beğendim.. güzel bir sezondu yani ;)
ruin orada olamasam da şimdiden iyi oyunlar dilerim :)
3 Mayıs 2008 23:54
ruin
çok teşekkür ederimm:)
zaten bir daha oynayacağız oyunlarımızı, o zaman olursun umarım:)
kupa kızı demis ki: gelmeyi can-ı gönülden isterdim lakin haftaiçi ve çalışan biri olarak katılamayacak olmanın hüznünü yaşıyorum... :(
bu sezon nerdeyse bütün devlet tiyatrosu oyunları izledim ve hepsini ayrı ayrı çok beğendim.. güzel bir sezondu yani ;)
ruin orada olamasam da şimdiden iyi oyunlar dilerim :)
3 Mayıs 2008 23:55
kupa kızı
çok teşekkür ederimm:)
umarım...
bir anarşistin kaza sonucu ölümünde gazeteci rölünde sen olacaksın sanırım?
3 Mayıs 2008 23:57
ruin
hayır ben soyut padişahta oynuyorum, bir anarşistin kaza sonucu ölümünde ise perde arkasındayım:)
kupa kızı demis ki: çok teşekkür ederimm:)
umarım...
bir anarşistin kaza sonucu ölümünde gazeteci rölünde sen olacaksın sanırım?
4 Mayıs 2008 00:04
pga::buz
Ben de geleyim bari:))
Tiyatroya gidelim bi' kültürel etkinlik yapalım di mi ama:D
4 Mayıs 2008 00:15
ruin
hahahah allaşkına gel :D
fosfogliserikasit_ demis ki: Ben de geleyim bari:))
Tiyatroya gidelim bi' kültürel etkinlik yapalım di mi ama:D
4 Mayıs 2008 00:23
kupa kızı
bu arada yarın AKM'de 'sersemler evi' adlı oyuna gidicem sezon kapanmadan bi oyun daha izleyeyim dedim ;) bakalım maskeli bir oyunmuş...
4 Mayıs 2008 00:37
the prens
gazi lileri alıyorsunuz di mi:$
4 Mayıs 2008 01:25
ruin
elbette :) aftit'in herhangi bir çekincesi yok bu konuda.. yalnız kapıda güvenlik sorarsa aftit'e geldiğinizi söylersiniz. bir sorun olacağını sanmam.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/19720
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
Sen de binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!