ana sayfaya dön
ÜYE OL  GİRİŞ 

başlık ara

forum
forum  güncel  Küfürle Test Edin

Sayfalar: 1  2  << Önceki Sayfa      şu anda 16 - 23

comandante
comandante
Bu maddeden yargılananlar açıklanırken neden hep Orhan Pamuk Elif Şafak, Hrant Dink gibi isimler söyleniyor, Başbakan bunları arayarak üzüntüsünü bildiriyor ve AB Davalarını kınıyor. Bu maddeden Cüneyt Arcayürek, Melih AŞIK gibi isimlerde yargılanıyorlar ancak hiçbir gazetede tek satır haber olmuyor AB Komiserleri davaları incelemiyor, Başbakan üzüntülerini bildirmiyor.
 1   ~ 126 gün   mesajın adresini al  

•cedric•
•cedric•
fuck off ab
~ 126 gün   mesajın adresini al  

jaja of opobo ® .iz
jaja of opobo ® .iz
ay yani doğanç aydınlar 301 kaldırılsın dedi die kalkacak değil ya bu yasa...aydından önce halk var bu ülkede..halka sordunuz mu bakalım 301 hakkında ne düşünüyor..çünkü halkın devleti,bayrağı ve değerleri söz konusu.....

comandante
comandante
Mustafa Kemal'in söylediği çok güzel bir söz vardır. Bir ülkenin gelişebilmesi için aydınlar bir adım önde durmalı ancak dirsekleri halka değmelidir der. Bizde aydınlar, daha doğrusu aydın süsü verilmiş kişiler halktan kopuk, onların düşüncelerinden uzak, bir adım değil kilometrelerce uzaklıktaki fil dişi kulelerde yaşayan insanlar. Aydın tanımını öncelikle doğru yapmak lazım. Mesela Ali Bayramoğlu mesela Ethem Mahçupyan neye göre, kime göre aydındır. Toplumumuzda aydın olmanın kriteri nedir.
~ 126 gün   mesajın adresini al  

tane® ©an
tane® ©an
iyi de eleştiri ne hakaret ne yasada acıkca belirtilmiş mi;?
Türklük ne yasada acıkca belirtilmiş mi?
ceza kanununda yer alan bir madde de bu kadar belirsizlik fazla değil mi sence?
caza kanunu acık ve net olmalıdır. icerde türklüğe hakaretten yatanlar Türklüğün amına cakam mı dediler? muhtemelen dememişlerdir-hepsi nin neden yatıığını tek tek bilemem tabi- ama soyut ve net tanımı olmayan bir kavramdan bahsediyoruz. 301'in sakatlığı burdan geliyor. Bu kadar muğlak olunca ardına sığınıp mualefeti ezme devleti diktalaştırmaktan başka bir halta yaramıyor, kimse -coğu kimse deyim daha doğru bi ifade-bayrağa küfredene hapis cezası olmasın demiyor yada yargıya yada cumhurbaşkanlığına, ayrıca yurtdışındaki Türklerin durumun belirten yasa neden brdki yabancıların durumunu belirtmemiş?

jaja of opobo ® demis ki:
bakınız yasa diyorki ;

(4) Eleştiri amacıyla yapılan düşünce açıklamaları suç oluşturmaz.

burda 2 kişi arasındaki hakaret yada küfürden bahsetmiyoruz..koskoca bir devletin değerlerinden bahsediyoruz...hem Türk kimliği taşıyıp hem de 301 kaldırılsın demek çok abes kaçıyor...

gidin bakalım ingilterede sövün sayın acaba başınıza ne geliyor...

jaja of opobo ® .iz
jaja of opobo ® .iz
Ali Bayramoğlu bana göre bu adam aydın değil:))
 2   ~ 125 gün   mesajın adresini al  

comandante
comandante

jaja of opobo ® demis ki:
Ali Bayramoğlu bana göre bu adam aydın değil:))

bana göre adam bile değil :))
 1   ~ 125 gün   mesajın adresini al  

adamın1i
adamın1i
Tabi ya 301 kaldırılsın .Akabinde devleti ve milleti koruyan bu maddeden sonra kişisel hakları koruma altına alan maddelerde kaldırılsın.Özgürlükse tam özgürlük . Hakaret edebilme özgürlüğü istiyoruz
Eğer ifade edebilme özgürlüğümüz kısıtlanmazsa şahsım adına , bu 301 kaldrılsın diyenler hakkında ki düşüncelerimi daha net ifade edebileceğimi sanıyorum.Bakalım o zamanda bu denli demokrat olabilecekler mi ?
~ 124 gün   mesajın adresini al  

Sayfalar: 1  2  << Önceki Sayfa      şu anda 16 - 23

sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin.
Hemen üye ol!
Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!

Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.
ortakantin.com bir expodea üretimidir (c) 2005-2008