gruplar
 hocalar
 okullar
 üye/içerik arama 

Sinema-TV - Iron Man / Demir Adam
 Sayfalar: 1      Listelenen Kayitlar 1 - 8
 Yazar: Mesaj:
kucuk bir kiz cocugu
kucuk bir kiz cocugu
Tony Stark, ünlü bir işadamı, Stark Şirketler Grubu'nun mirasçısı, mucit ve bir macareseverdir. Ülkesi için geliştirdiği silahların denenmesi sırasında, pusu kurmuş teröristlerin saldırısına uğrar. Kendisi dışında herkesin öldüğü bu saldırıda, yaralı bir şekilde teröristlerin eline geçer. Onların elinde bir esir olan Tony Spark, burada elindeki malzeme ile çok dayanıklı ve silahlarla donatılmış demirden bir kostüm tasarlar. Esir olarak çalıştığı atölyede bu kostümü uygulamaya başlar. Kostümü ile onu tutsak eden teröristlerin elinden kurtulur ve ABD'ye dönmeyi başarır.

Amerika'ya döndükten sonra kostümünü son teknoloji ürünü silah ve donanımlarla geliştiren Tony Stark, bir süper kahraman olarak suç ve suçlularla mücadele edecektir

İmdb puanı 8.3

ben daha öncesinden çizgi romanını ya da herhangi bir çizgi yapımını izlememiştim.. konuya tamamen yabancıydım yani.. pek çok ütopik nokta vardı.. çekimler daha iyi olabilirdi bence.. sadece hoş vakit geçirilebilecek bir film bence..

tüm bunların dışında ben Robert Downey Jr.'ın tarzını çok beğeniyorum ama onu başka rollerde hayal edemiyorum.. sürekli ukala bir tavrı var.. oynadığı tüm filmlerde ve dizilerde bu böyle.. mimikleri bile çoğu zaman aynı.. tek tip rollerin adamı ama bu tipinde çok başarılı bence..

3 Mayıs 2008 20:59  mesajın adresini al  
peter pan
peter pan
gayet başarılıydı. bir yere kadar çizgi filmiyle de baya uyuşuyordu. iyiydi evet. izleyebilirsiniz:)

3 Mayıs 2008 21:08  mesajın adresini al  
tane® ©an
tane® ©an
ne zamanın filmi? geri nerde izlicem tıkıldım burda , belki bi ara birinden bulursam izlerim:(

3 Mayıs 2008 21:13  mesajın adresini al  
denizhan
denizhan
Robert Downey Jr.'ın olduğu filmi, gözüm kapalı izlerim açıkçası.

3 Mayıs 2008 21:22  mesajın adresini al  
denizhan
denizhan
saçma olduğunu fark edince gözümü açarım.
neyse bunlar hiç olmadı farz edelim :)

denizhan demis ki:

1 defa alkışlanmış (1)  3 Mayıs 2008 21:24  mesajın adresini al  
tane® ©an
tane® ©an
:) büyüksün baba:)

denizhan demis ki:

3 Mayıs 2008 21:38  mesajın adresini al  
pin
pin
gayet güzel bir filmdi yalnız 2.sini 2 sene kadar bekleyeceğiz.
http://www.sinemaestro.com/index.php?option=com_content&task=view&id=304&Itemid=1

5 Mayıs 2008 22:55  mesajın adresini al  
denizhan
denizhan
hemen çekiyolar di mi ikincisini. hiç şaşırmadım valla.
neyse, robert downey varsa ben de varım demiştim. öyle de oldu.
gittim gördüm, robert downey ile dede olmuş bir jeff bridges'i hayranlıkla izledim, gywneth'in mütevazılığına aşık oldum. filme gelirsek, klasik bir hollywood yapımı daha. robert'ın oynamasının avantajı ile devamlı karşıdakini yerin dibine sokan alaylı ve komik dialoglar .. gittim, izledim, unutucam.
gnctrkcll pazartesi gecesi sinemasından da daha başka bişey beklemem.

13 Mayıs 2008 01:03  mesajın adresini al  
 Sayfalar: 1      Listelenen Kayitlar 1 - 8
bloguna / web sayfana ekle Bloguna / Web Sayfana Ekle     arkadaşlarına gönder Arkadaşlarına Gönder     başlığın adresini al Başlığın Adresini Al     favori başlıklarına ekle Favori Başlıklarına Ekle

Sen de binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.

Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!

Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.
Hoşgeldin!

OrtaKantin.com bir expodea üretimidir (c) 2005-2008