ana sayfaya dön
ÜYE OL  GİRİŞ 

başlık ara

forum
forum  teknoloji  Grand Theft Auto 4
ps3 pc wii xbox rock star games game oyun grand theft auto 4 gta 4
Sayfalar: 1      şu anda 1 - 11

soulreaver
soulreaver
Grand Theft Auto 4

Dünyanın en çok satan bilgisayar oyunları arasında yer alan “GTA Grand Theft Auto” serisinin yeni versiyonu piyasaya çıktı. Bolca şiddet içeren bu oyun eleştirilere hedef olsa da bağımlıları mağazaların önünde uzun kuyruklar oluşturdu...Uzmanların şaheser olarak nitelendirdiği oyunun satış rekorları kırması bekleniyor...

Oyunla yapılan ilk incelemelerde izlenimlerin olumlu olması oyunseverlerin heyecanını daha da artırmış durumda.
Yeni versiyonda farklı kamera açılarından çok küçük detaylara bile özen gösterilmesine kadar birçok yenilik bulunuyor...

**Rus aksanlı bir göçmenin Amerika'ya gelmesiyle başlayan hikayenin kısa tanıtım filminde New York şehrinin bilinen yerleri göze çarpıyor (Özgürlük Heykeli, Times Meydanı gibi). Oyun Rockstar Advanced Game Engine (RAGE) motorunu kullanacak.Yüksek detaylı grafikler bilgisayar sürümü için hızlı bir sistem gerektirecek...

Electronic Arts bu oyunun peşinde...

Oyunun popülaritesinin yüksekliği diğer oyun yapımcılarının da dikkatini çekiyor. GTA 4 çıkmadan önce, Electronic Arts firması Take Two'ya hisse başına 26 dolar önermişti.. Teklif yapıldığında Take-Two'nun işlem fiyatı ise 15,83 dolardı...

EA'nın Take-Two'nun değerinin çok üstünde yaptığı bu teklif reddedilmişti. Firma yetkililerinin GTA 4 çıktıktan sonra hisse değerlerinin daha da artacağına inandıkları bu nedenle bu teklifi reddettikleri iddia edilmişti...

Video :

**1 dk 3 saniyelik videoda karakterimizin söylediği sözler şu şekilde: Life is complicated; I killed people, smuggled people, sold people. Perhaps here, things will be different. Anlaşılan o ki, hayatı anlaşılması güç bulan karakterimiz pekçok kötü işe bulaşmış ve Amerika'daki yeni yaşantısında hayattan değişik birşeyler bekliyor...

**İYİ EĞLENCELER...

4   ~ 119 gün   mesajın adresini al  

aslan67
aslan67
Paylaşıma gel..Herkesten böyle özenerek açılmış başlıklar görmek dileğiyle:)

Bu versiyonunu değil de vice city'yi oynamıştım,baya geçmişte kaldım galiba,san andreas da oynamıştım galiba,süper bir oyun..özellikle motora bindiğinde radyo kanallarından eski klasik şarkıları dinlemek insana huzur veriyor:D
 1   ~ 119 gün   mesajın adresini al  

soulreaver
soulreaver
aslan67 : Paylaşıma gel..Herkesten böyle özenerek açılmış başlıklar görmek dileğiyle:)

Güzel Yorumun İçin Çok Teşekkür Ederim Ömer...

;)

Paylaşım Adına...
~ 119 gün   mesajın adresini al  

denizhan
denizhan
ah ah geçmiş günler aklıma geldi.
ilk oyun çıktığında, konusunu ve oynanışını duyduğumuzda ne de heyecanlanmıştık. yanılıyor olabilirim ama sene muhtemelen 97 ya da 98. az oynamadık ilk oyunu. tüm o getirdiği serbestlikler ve orijinalite efsaneydi.
sonra ikinci oyun geldi. ilkinin biraz gelişmişi, grafikler daha iyiydi, çete sistemi falan getirildi oyuna ama oynanış aynıydı.
üçüncü oyunda tam anlamıyla üç boyuta geçildi, devrim yapıldı. onu da bi güzel oynadık.
şimdi sıra bunda.
sistemim kaldırmadığından kendi bilgisayarımda olmasa da, mutlaka birine gidip oynayacağımdır. en azından seriye saygımdan :)

cabin cross
cabin cross
oyun konsolları için çıktı galiba
pc versiyonu çıktımı ?

souvereign jr.
souvereign jr.
grafikler harikaymış ama benim pcde çalışmaz ki bu kaldıramaz benim pc. :( oynamak isterim ama bu güzel oyunu.

araba parçalamayı çok severim bu oyunda ya :D

eligible bachelor
eligible bachelor
yeni makina toplamak için bi sebep daha...hala celeron 2.4 ve ati 9600xt ile idare etmeye uğraşıyorum offff

' işte o benim
' işte o benim
ohaaa çok gerçekçi!! rekor kırmasa ayıp zaten;)

souvereign jr.
souvereign jr.
çalışmasa bile almak istiyom bu oyunu hiç olmazsa arşivimde olsun. :)

peynir
peynir
off işin yoksa bekle ki çıksın pc için yalnız görüntülere bakılırsa hayvan makine istiycek gibi duruyor hadi bakalım oynayabiliriz inş..

sin
sin
oyun oynamaktan nefret ederim ama bu oyun insana yeni bilgisayar aldırır..

Sayfalar: 1      şu anda 1 - 11

sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin.
Hemen üye ol!
Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!

Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.
ortakantin.com bir expodea üretimidir (c) 2005-2008