| |
soulreaver
|
|
|
4 ~ 119 gün
|
|
| |
aslan67
|
Paylaşıma gel..Herkesten böyle özenerek açılmış başlıklar görmek dileğiyle:)
Bu versiyonunu değil de vice city'yi oynamıştım,baya geçmişte kaldım galiba,san andreas da oynamıştım galiba,süper bir oyun..özellikle motora bindiğinde radyo kanallarından eski klasik şarkıları dinlemek insana huzur veriyor:D
|
|
1 ~ 119 gün
|
|
| |
soulreaver
|
aslan67 : Paylaşıma gel..Herkesten böyle özenerek açılmış başlıklar görmek dileğiyle:)
Güzel Yorumun İçin Çok Teşekkür Ederim Ömer...
;)
Paylaşım Adına...
|
|
~ 119 gün
|
|
| |
denizhan
|
ah ah geçmiş günler aklıma geldi.
ilk oyun çıktığında, konusunu ve oynanışını duyduğumuzda ne de heyecanlanmıştık. yanılıyor olabilirim ama sene muhtemelen 97 ya da 98. az oynamadık ilk oyunu. tüm o getirdiği serbestlikler ve orijinalite efsaneydi.
sonra ikinci oyun geldi. ilkinin biraz gelişmişi, grafikler daha iyiydi, çete sistemi falan getirildi oyuna ama oynanış aynıydı.
üçüncü oyunda tam anlamıyla üç boyuta geçildi, devrim yapıldı. onu da bi güzel oynadık.
şimdi sıra bunda.
sistemim kaldırmadığından kendi bilgisayarımda olmasa da, mutlaka birine gidip oynayacağımdır. en azından seriye saygımdan :)
|
|
~ 119 gün
|
|
| |
cabin cross
|
oyun konsolları için çıktı galiba
pc versiyonu çıktımı ?
|
|
~ 119 gün
|
|
| |
souvereign jr.
|
grafikler harikaymış ama benim pcde çalışmaz ki bu kaldıramaz benim pc. :( oynamak isterim ama bu güzel oyunu.
araba parçalamayı çok severim bu oyunda ya :D
|
|
~ 119 gün
|
|
| |
eligible bachelor
|
yeni makina toplamak için bi sebep daha...hala celeron 2.4 ve ati 9600xt ile idare etmeye uğraşıyorum offff
|
|
~ 119 gün
|
|
| |
' işte o benim
|
ohaaa çok gerçekçi!! rekor kırmasa ayıp zaten;)
|
|
~ 119 gün
|
|
| |
souvereign jr.
|
çalışmasa bile almak istiyom bu oyunu hiç olmazsa arşivimde olsun. :)
|
|
~ 119 gün
|
|
| |
peynir
|
off işin yoksa bekle ki çıksın pc için yalnız görüntülere bakılırsa hayvan makine istiycek gibi duruyor hadi bakalım oynayabiliriz inş..
|
|
~ 119 gün
|
|
| |
sin
|
oyun oynamaktan nefret ederim ama bu oyun insana yeni bilgisayar aldırır..
|
|
~ 119 gün
|
|
| |