yafs şu takip olayında gördüklerimizi bide silebilsek nede güsel olucakta :)
5 Mayıs 2008 05:48
jaja of opobo ®
niyeki? silmeyince yer mi kaplıyo:D:D
5 Mayıs 2008 15:29
babish
Müzik konusundaki fikir hoşuma gitti. Mantıklı...
5 Mayıs 2008 15:32
n.i.t.n.a.k.a.t.r.o
profil puanı hoş olurdu..
tabi profil seçenekleri çoğaltılcak..
5 Mayıs 2008 15:42
baş rahip
baş rahip demis ki: kretzsche - müzik kısmına açılacak başlıklarda tek video veya şarkı yerine daha geniş içerik kullanılması
1-youtubeta ne varsa ona mahkumuz...tek video olmazsa iki olur gene anlamı kalmaz kural koyulacaksa....
2-en çok müzik başlık açan biri olarak ben bu alanda kısıtlamaya karşıyım....ha açma derseniz açmam da açtıklarım kuş kondurmadı yani...
dün gece sabaha kadar :))) düşündüm...evet....gözüme uyku girmedi...birkaç fikir geldi aklıma..:)))
1-müzik başlıkları için yöneticilere artı yük getirmeyecekse eğer açılan müzik başlıklarını varsa ilgili gruba yönlendirmek...bir süredir gruplarda başlık açmak mümkün fakat cazip değil...cazip olmayınca yönlendirmek uygun olabilir belki...böylece ana sayfa rahatlar bu tip başlıkları da yalnız ilgili olanlar görür.....
aynı şey sinema başlıkları ve diğer tip videolar içinde uygulanabilir.....
2-hala sorunun müzik başlıkları olmadığını düşünüyorum yine de....açılan maç başlıkları bir araya toplanmalı....mümkünse bir grup yapılarak bu başlıklarda oraya yönlendirilebilir....aynı şey haber başlıkları içinde uygun olabilir...ya bir 'basından' ana forumu eklenir ya da aynı isimde bir grupla sorun çözülür....tüm bunların ana sayfayı çok rahatlatacağını düşünüyorum....ama grupta başlık açmaya özendirmek gerekiyor kantinin aziz üyelerini....
3-kendi adıma ben müzik başlıklarımı en az bir iki ay ilgili gruplara yönlendirme kararı aldım..bu sürede durumu izleyeceğim....kantinin aziz üyelerine de bunu tavsiye ederim:))))
4-çok kaçınılmaz ise o zaman ana sayfaya başlık açılsın....o zaman yapacak bir şey yok...(her tür için genel olarak diyorum bunu)
5-bir de başlıkları uzun soluklu olmayışı ve beğenilmemesi gibi konulardaki şikayetleri anlamsız buluyorum....uzun soluklu forum sitelerinde(ki kantinin bu işlevi daha önce üye olduklarıma nazaran en iyisi) tekrar ne yapılırsa yapılsın kaçınılmazdır...tabii ki aynı başlıklar açılacak,başlıklara itibar azalacaktır her zaman aynı kuvvetle yazılmasını beklemek beyhude...bazıları fil dişi kulelerinden çıksın derim ben:)
gruplara da acılsın da o zaman misal ben videoyu göremicem grubu tanımıosam, şahsım adıma ben burda çok güzel gruplar solistler tanıdım. gruplara açılırsa bunların videoları tanışamaz kimse zira bildiğin solist,şarkıcı grupların gruplarına üye olursun adını sanını duymadıklarının değil:) güncel zaten bi yerde basından demek, oraya kendiliğinden başlık acan yok:) ama futbol fena fikir bence
5 Mayıs 2008 21:45
babish
müzik bölümü bencede gelişmeli..
5 Mayıs 2008 21:46
baş rahip
repciyereprep demis ki: gruplara da acılsın da o zaman misal ben videoyu göremicem grubu tanımıosam, şahsım adıma ben burda çok güzel gruplar solistler tanıdım. gruplara açılırsa bunların videoları tanışamaz kimse zira bildiğin solist,şarkıcı grupların gruplarına üye olursun adını sanını duymadıklarının değil:) güncel zaten bi yerde basından demek, oraya kendiliğinden başlık acan yok:) ama futbol fena fikir bence
o zaman her şey aynen olduğu gibi kalır azizim..
5 Mayıs 2008 21:53
tane® can
başlıklara daha sıkı denetimden başka care yok bence. gruplara acın dense bile kimler gidio gruplara acıcak? gruplara acılan başlıklar da anasayfada cıkarsa benim dediğim negatif etki biraz azalır ama işte iş üyelerde bitiyor en nihayetinde
siteye üye alımı bir süre durdurulsun fake üyeliklerin önüne geçmek için yada bir süre aktif olmayan üyeler silinsin
5 Mayıs 2008 23:29
jaja of opobo ®
aktif olmayan üye niye silinsin?suçu ne?
ßahadı® demis ki: siteye üye alımı bir süre durdurulsun fake üyeliklerin önüne geçmek için yada bir süre aktif olmayan üyeler silinsin
(1) 5 Mayıs 2008 23:31
baş rahip
repciyereprep demis ki: başlıklara daha sıkı denetimden başka care yok bence. gruplara acın dense bile kimler gidio gruplara acıcak? gruplara acılan başlıklar da anasayfada cıkarsa benim dediğim negatif etki biraz azalır ama işte iş üyelerde bitiyor en nihayetinde
o halde yapacak bir şey yok aynen devam
7 Mayıs 2008 19:49
jaja of opobo ®
grup yöneticileri grubun huzurunu bozan tipleri gruptan atabilsin...delete user butonu olsun:)
bu önerim forumla ilgili değil gerçi ama biyere not alıverin işte:)
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/19697
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
Sen de binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!