aslında ipucu dedikleri etiketleme sistemi olcaktı, forumlara filan daha rahat ulaşılsın filan diye ama dediğim gibi yalan oldu:)
jaja of opobo ® demis ki: ya bi de konu açarken ipucu konuyor ya,çoğu kişi sırf ipucu koymuş olmak için koyuyor.dolayısıyla kısır ipucu kirliliği de oluyor...
3 Mayıs 2008 20:36
kertenkelebek
bak bakalım tohunç 90loar pop ne sebeple açılmış bir başlık.. video bile koymadım.. tepki o tepki.. açılmışlara neyse de ulan yeni açacağınıza bunun altına koyun diyeydi o...
3 Mayıs 2008 21:46
kertenkelebek
bu arada bir fotoğraf sitesi vardı, kendi kendini yöneten.. Orada örneğin yazılan mesajı 1den 10a kadar değerlendirebiliyorsun.. Örneğin sadece gülücük koymuş adam mesela, gereksiz mesaj diyebiliyorsun.. ya da küfre tahrik var, olay çıkacak belli.. Kınama tuşu olacaksa da gıcıklığına kınamayı engellemek için böyle bir uygulama olabilir. Neydi o site anımsayan var mı ?
3 Mayıs 2008 21:50
ßµ®ãk
butun database sıfırlanabılır herkese yenıden uye olmalı baslıklar yenı basdan duzenlı bır sekılde acılmalı,uyelık kabulu ıcın universite webmaili zorunlu tutulmalı,ipucu sıstemı de yenıden duzenlenmelı(zira amacına hızmet etmıyor)bırde forumun genel olarak gorunumu yenıden olusturulmalı su an k, gorunum gercekden cok karısık ve sadelıkden uzak..birde su reklam olaylarına gelınce 58757570279539 punto dana gözü kadar 983768974 yıl kalan reklamlar yerıne baner seklınde ufak caplı reklamlar goze daha hos gelecektır..
3 Mayıs 2008 21:56
aslan67
hee kendi siten gibi yazdın maşallah:D
lan bu kadar üyeyi tekrar kazanmak öyle kolay mı?:D
ßµ®ãk demis ki: butun database sıfırlanabılır herkese yenıden uye olmalı baslıklar yenı basdan duzenlı bır sekılde acılmalı,uyelık kabulu ıcın universite webmaili zorunlu tutulmalı,ipucu sıstemı de yenıden duzenlenmelı(zira amacına hızmet etmıyor)bırde forumun genel olarak gorunumu yenıden olusturulmalı su an k, gorunum gercekden cok karısık ve sadelıkden uzak..birde su reklam olaylarına gelınce 58757570279539 punto dana gözü kadar 983768974 yıl kalan reklamlar yerıne baner seklınde ufak caplı reklamlar goze daha hos gelecektır..
(2) 3 Mayıs 2008 21:59
ßµ®ãk
lan bu kadar üyeyi tekrar kazanmak öyle kolay mı?:D
5671561576 kusur uye onlıne sayısı kac 60-70 fln,topiclere yazı yazmayan uyeler gıtsın zaten forumdan (:
3 Mayıs 2008 22:02
aslan67
lan sen bi site açsan babanın hayrına mı açarsın?:D
hiç mi gelir elde etmek istemezsin?:D
niye atılsın yazmayan üyeler durup dururken cins misin nesin arkadaşım:D
(2) 3 Mayıs 2008 22:04
ßµ®ãk
ben hala database ın sıfırlanması kanısındayım en azından pasıf uyelerın buyuk cogunlugu gıtmıs olur,bırde forum genelınde sıyaste kesınlıkle yasaklanmalı zira hala karsısındakı ınsanın dusuncesıne saygı duymakdan uzak ınsanların bulundugu bır ortamda sıyaset ne kadar tartısılır anlamak mumkun degıl..
3 Mayıs 2008 22:06
ßµ®ãk
yazı yazmayan uyeler atılırsa ozel mesajlardan tacızlerde azalma meydana gelır :D (bağyanlar bundan sıkayet edıyorlar genelde) :D
3 Mayıs 2008 22:07
ßµ®ãk
yok ömerım dersenkı ozel mesajlardan bağyanların bana asılmasına karısmayın diye o zaman pekı derim :D
3 Mayıs 2008 22:07
ßµ®ãk
gercı bunları soylemek ne ıse yarayacaksa,vakt-i zamanında sayısız kere soyledık kesek o zaman gereklı atılımlar yapılsaydı ne o kavgalar olurdu ne de adam gıbı yazı yazan uyelerın cogunlugu kaydını sıldırmezdi...
3 Mayıs 2008 22:09
kertenkelebek
bence çok manasız bu söylediklerin.. tamam seviye düştü de sonuçta gelirlerde azalmaya gitmenin de anlamı yok.. bu kadar şey yapılacağına yeni site kurdum haydin oraya gelin demesi daha mantıklı olur vadinin
3 Mayıs 2008 22:16
aslan67
tabi canım sen de..sitenin databasei silinir mi lan..bunca yıl yazılanları boşuna mı yazdı millet,duymamış olayım bunu:D
(4) 3 Mayıs 2008 22:18
kucuk bir kiz cocugu
yasaklar sınırlar hoş değil tamam kabul ediyorum.. ama bazı kurallar olmazsa da ne yazık ki ortalık dingo'nun ahırına dönüyor.. siteye her gün giriyorum, birkaç saat girmediğimde en az 100 başlık güncellenmiş oluyor ve bunların yarıdan fazlası yeni açılmış oluyor.. son zamanlarda 2-3 sayfadan öteye giden başlık hatırlamıyorum bunun sebebi maymun iştahlılık.. kimse kimsenin bakıcısı değil elbette nasıl davranacağını da söylemek bana ya da kimseye düşmez ama başlığa getirilecek sınır bence o kadar da kötü bir fikir değil zira tamamen özgürlüğünü elinden almıyosun..
web siteleri hakkında bir bilgim yok ama mesela başlık açılırken eğer başlığın içindeki kelimeden daha önceki başlıklarda varsa başlık açılmadan önce kullanıcının önüne sunulabilir belki?
örn: ilk aşk diye başlık açmak istiyorum.. başlık adı kısmına ilk aşk yazdım.. başlık aç butonuna bastığımda başlık açılmadan önce karşıma içinde aşk kelimesi geçen başlıklar gelse olur mu acaba?
(2) 3 Mayıs 2008 22:20
ßµ®ãk
bence çok manasız bu söylediklerin.. tamam seviye düştü de sonuçta gelirlerde azalmaya gitmenin de anlamı yok.. bu kadar şey yapılacağına yeni site kurdum haydin oraya gelin demesi daha mantıklı olur vadinin
topiclere yazı yazmayan hayalet uyeler yerıne yazı yazan aktıf olarak foruma katkıda bulunan uyelerın olması daha ıyı(seviyeyı korudukları surece)
tabi canım sen de..sitenin databasei silinir mi lan..bunca yıl yazılanları boşuna mı yazdı millet,duymamış olayım bunu:D
gerek yok yazan bıdaha yazar (:
ilaveten bu baslıkdan da bır sonuc cıkmaz :D durmak yok yola devam :D
3 Mayıs 2008 22:43 ~ 3 Mayıs 2008 22:43
jaja of opobo ® .iz
topiclere yazı yazmayan hayalet uyeler yerıne yazı yazan aktıf olarak foruma katkıda bulunan uyelerın olması daha ıyı(seviyeyı korudukları surece)
valla seviyeden bahsetmişken çıkma,hoşlanma,pas tarzı konular kapatılsın önce..ve açılması engellensin..bu çok daha mantıklı
(2) 3 Mayıs 2008 22:49
ßµ®ãk
bu arada kanımca ortakantın yavas yavas miyadını doldurmaktadır bizlerde yokları oynamaktayız..
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/19697
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
Sen de binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!