ana sayfaya dön
ÜYE OL  GİRİŞ 

başlık ara

forum
forum > konu dışı > forum sistemini geliştirmek için öneriler?

Sayfalar: 1  2  3  4  5  10  11  12  13  14  << Önceki Sayfa  Sonraki Sayfa >>      şu anda 133 - 144

ßµ®ãk
ßµ®ãk
site bu haline bu üye sayısına bu tanınmışlığa, bu reklam gelirine 1 ayda gelmedi abisi, sen siteyi ta en başa geri sar diyorsun. e yenisini acsın daha makbule gecer, zira tanınmışlıktan başka bir şey kalmıcak dediklerin yapılırsa. reklamlar sitenin seviyesine gre değil üye sayısına göre veriliyor. pasif olanın sana zararı ne ki? ha aktif ama forumlara yazmayanları kastettiysen orası ayrı onlara da bir şey diyemezsin adamın keyfinin kahyası değilsin, sadece okumayı seviyordur vs vs

lan o değil de acaip dejavu oldum ben sanki bunları daha önce sölemiştim nese işte bele

ınternetdekı her forum sıtesının bır omru ve gorevi vardır,bu vasfı doldurunca duzensızlıkler netıcesınde hit lerde azalmadan tutun da onlıne uye sayısındakı dusmeye kadar gıdcek bır surecden gecmektedır,yeterkı zamanında uygun ve dogru uygulamalar hayata gecırılsın,tabıkı sıtenın sahıbı ben degılım bız bunları yenıde konusmadık eskıden berı var olan konular,pekı sonuc ne?foruma fotograf albumu olusturmak vs vs...
3 Mayıs 2008 23:05   mesajın adresini al  

kretzsche
kretzsche
güzel fikir :) yapılabilir .. zaman lazım

kucuk bir kiz cocugu demis ki:
yasaklar sınırlar hoş değil tamam kabul ediyorum.. ama bazı kurallar olmazsa da ne yazık ki ortalık dingo'nun ahırına dönüyor.. siteye her gün giriyorum, birkaç saat girmediğimde en az 100 başlık güncellenmiş oluyor ve bunların yarıdan fazlası yeni açılmış oluyor.. son zamanlarda 2-3 sayfadan öteye giden başlık hatırlamıyorum bunun sebebi maymun iştahlılık.. kimse kimsenin bakıcısı değil elbette nasıl davranacağını da söylemek bana ya da kimseye düşmez ama başlığa getirilecek sınır bence o kadar da kötü bir fikir değil zira tamamen özgürlüğünü elinden almıyosun..

web siteleri hakkında bir bilgim yok ama mesela başlık açılırken eğer başlığın içindeki kelimeden daha önceki başlıklarda varsa başlık açılmadan önce kullanıcının önüne sunulabilir belki?

örn: ilk aşk diye başlık açmak istiyorum.. başlık adı kısmına ilk aşk yazdım.. başlık aç butonuna bastığımda başlık açılmadan önce karşıma içinde aşk kelimesi geçen başlıklar gelse olur mu acaba?
 3   3 Mayıs 2008 23:06   mesajın adresini al  

ßµ®ãk
ßµ®ãk
o sıteler bır sure sonra yukarıda yazıdım yazıda oldugu gıbı sıfırdan ıse basladılar ama o noktaya oyle gelmedıler cok kati onlemler aldılar kı bız onlara da zamanında karsı cıktık uyelerı kacırır gerekcesıyle ama gorulduki zamanında bu sıtelerde o adımlar atılmasaydı bulundukları noktaya gelemezlerdi..
3 Mayıs 2008 23:07   mesajın adresini al  

jaja of opobo ® .iz
jaja of opobo ® .iz
ınternetdekı her forum sıtesının bır omru ve gorevi vardır,bu vasfı doldurunca duzensızlıkler netıcesınde hit lerde azalmadan tutun da onlıne uye sayısındakı dusmeye kadar gıdcek bır surecden gecmektedır,yeterkı zamanında uygun ve dogru uygulamalar hayata gecırılsın,tabıkı sıtenın sahıbı ben degılım bız bunları yenıde konusmadık eskıden berı var olan konular,pekı sonuc ne?foruma fotograf albumu olusturmak vs vs...

ne alaka be?yoğurt mu bu son kullanma süresi olsun..ortakantinin raf ömrü kaç yılmış da hemen dolmuş süresi:))) hayatımda duyduğum en saçma yorum kusura bakma...sen foto yüklemezsin olur biter...herşeyi de fesatlığa vurmakta üstümüze yok milletçe...fotoğraf albümü yanılmıosam aynı üniversitede okuyan yada gerçek hayatta arkadaş olan kantincilerin paylaşım alanı olarak yapıldı sanırım..bunda yanlış bi taraf göremiyorum ben...ayrıca bi kaç tane forum sitesi adı vermişsin...ortakantinle uzaktan yakından benzerliği yok onların...akampüs yazsan o bile daha mantıklı olurdu..gerçi o da yanından geçemio ayrı:)
 3   3 Mayıs 2008 23:12   mesajın adresini al  

wex
wex
donrulacak veya hesabı kapanacak kişiye önceden mutlaka bir pm atılsın aynı davranısı yaparsa hesabı kapatyılsın veya dondurulsun
 3   3 Mayıs 2008 23:13   mesajın adresini al  

ßµ®ãk
ßµ®ãk
jaja of opobo ®

fotograf yukleme ozellıgınden yola cıkarak bu kadar alakasız bır yazıyı nasıl yazdın bravo gerçekden,ben ne dıyorum sen ne dıyosun (:

her neyse ınsallah yenı duzenlemeler yapılırda eskı kavgalar sevıyesızlıkler yasanmaz diyelim (:
3 Mayıs 2008 23:18   mesajın adresini al  

jaja of opobo ® .iz
jaja of opobo ® .iz
yok ben senin süre tezinden yola çıkıp fotoğraflarla sonlandırdım naçizane yorumumu:))
 2   3 Mayıs 2008 23:22   mesajın adresini al  

ßµ®ãk
ßµ®ãk

jaja of opobo ® demis ki:
yok ben senin süre tezinden yola çıkıp fotoğraflarla sonlandırdım naçizane yorumumu:))

o yazıda yeralan virgüllere dikkat ediniz efenim (: ;)
3 Mayıs 2008 23:24   mesajın adresini al  

jaja of opobo ® .iz
jaja of opobo ® .iz
ee?

yahu böle kısa cümleler kurmayı da sevmiyorum ama sana ne cevap verilebilirki bu durumda:D
 2   3 Mayıs 2008 23:27   mesajın adresini al  

ßµ®ãk
ßµ®ãk
yahu böle kısa cümleler kurmayı da sevmiyorum ama sana ne cevap verilebirki bu durumda:D

yazmıs olmak ıcın yazmak zorunda degılsın (: bosver he de gitsin :D
3 Mayıs 2008 23:28   mesajın adresini al  

jaja of opobo ® .iz
jaja of opobo ® .iz
:)) yorum mu yaptın sen şimdi..:D

ah bide bi öğrenseniz şu saygı duymayı...o değil de forumcuyum diye ahkam kesiyosun..valla burada herkes senden daha forumcu :)
 2   3 Mayıs 2008 23:31   mesajın adresini al  

ßµ®ãk
ßµ®ãk
jaja of opobo ® anlaman ıcın bıraz daha zaman gerek ;) rahat ol
3 Mayıs 2008 23:32   mesajın adresini al  

Sayfalar: 1  2  3  4  5  10  11  12  13  14  << Önceki Sayfa  Sonraki Sayfa >>      şu anda 133 - 144

sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin.
Hemen üye ol!

Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.

Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!

Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.
ortakantin.com bir expodea üretimidir (c) 2005-2008