souvereign jr. demis ki: galatasarayda süreklilik mi var peki? 2000 yılından sora hangi başarısı var galatasarayın kupalardan elenmekten başka? :)
3 Mayıs 2008 01:11
matters.iz
bu zihniyetin aq ben...nie bu ezikler hep böyle sıkıstıklarında 8 gol falan diye havlıyorlar ki...futbol bu olur ezikler de sıfır cekmişti ama biz ezik deiliz buna üzüldük...
nese baslıga gelince Beşiktaslıyım,o listeye girecek bir takım varsa Türkiye'den galatasaraydır....sasırmadım
souvereign jr. demis ki: ohooo bi de beşiktaşlıymışsın. :) siz de yenmiştiniz chelsea'yi yanılmıyorsam?
zayıf noktandan yakaladım şimdi. peki ben sana soruyorum beşiktaş dışarda ne başarı elde etmiş? :D liverpooldan 8 gol yemiş , rekor kırmış. :D
(1) 3 Mayıs 2008 01:18
souvereign jr.
yahu şaşılacak birisiniz ha valla. havlama falan demiş biri , biri demiş yarın görürsün. adamlar yıllık yapmaya çalışmışlar listeyi , barcelona o zaman okadar altlarda olmamalıydı yada milan , real madrid onlar da keza. real madridin 9 tane şampiyonlar ligi kupası var o zaman her sene sonunda liste başı olması gerekir sizin gibi zihniyete göre de. bence bu çok saçma. yıllıksa o yıl kim iyiyse avrupada o listeye girmelidir. ben bu seneki fenerbahçeden bahsettim , aynı şekilde bu seneki beşiktaştan bu seneki galatasaraydan , 3ü arasında hangisi iyiydi peki?
ömer bile liste yalan diyo siz demiyonuz ayıp yahu! :)
3 Mayıs 2008 01:38
zuğaşi_berepe
fenerbahce cumhuriyeti avrupa tarafından henüz tanınmamış anlaşılan...
ama türkiye cumhuriyetinin en iyi takımı galatasaray herşeyiyle haketmiş bu listede bulunmayı... bilmem anlatabildim mi :))
3 Mayıs 2008 01:44
matters.iz
hocam orada genel basarılara bakılır....sadece bu seneki basarıları diyorsan ezikler belki alınabilir....yoksa ne işiniz var sizin
souvereign jr. demis ki: yahu şaşılacak birisiniz ha valla. havlama falan demiş biri , biri demiş yarın görürsün. adamlar yıllık yapmaya çalışmışlar listeyi , barcelona o zaman okadar altlarda olmamalıydı yada milan , real madrid onlar da keza. real madridin 9 tane şampiyonlar ligi kupası var o zaman her sene sonunda liste başı olması gerekir sizin gibi zihniyete göre de. bence bu çok saçma. yıllıksa o yıl kim iyiyse avrupada o listeye girmelidir. ben bu seneki fenerbahçeden bahsettim , aynı şekilde bu seneki beşiktaştan bu seneki galatasaraydan , 3ü arasında hangisi iyiydi peki?
ömer bile liste yalan diyo siz demiyonuz ayıp yahu! :)
3 Mayıs 2008 12:54
banshee
sevilla da yok.
3 Mayıs 2008 13:36
souvereign jr.
istatistiği yapan listeyi hazırlayan kanada olduğu için ve kanada futboldan ne anlar? o yüzden kanadaya ulaşamamışız demek ki ama dünya kulübüyüz artık!
3 Mayıs 2008 19:11
cimbomlu
fenerin orda ne işi var
3 Mayıs 2008 19:12
salihzeki
dikkat dikkat ! ! !
kanada merkezli yayın kuruluşu !
kanada nere futbol nere ?
10 Mayıs 2008 00:27
sara chopin
şimdi bu haberi okuyan fenerbahçeliler kesin şaşırmışlardır.
10 Mayıs 2008 00:30 ~ 10 Mayıs 2008 00:30
seytan ucurtmasi
avrupa gayet iyi duydu bu sene fenerin adını...
seneye daha da fazla duyacaklar...
10 Mayıs 2008 00:31
ketum
bırak övünsün garipler, reklamın iyisi kötüsü olmaz.
salihzeki demis ki: dikkat dikkat ! ! !
kanada merkezli yayın kuruluşu !
kanada nere futbol nere ?
10 Mayıs 2008 00:32
bart-
o listede milan da yok yalnız.
10 Mayıs 2008 00:32
ketum
herşyeden geçtim eywallahta Olympiakos ile psv' nin ne işi var o listede.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/19672
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
Sen de binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!