ana sayfaya dön
ÜYE OL  GİRİŞ 

başlık ara

forum
forum > güncel > AKP'nin demokratlığı buraya kadarmış
zulmun artsin vali ayaklar ayaklandi haddini bilmeme akp bayram isci 1 mayis
Sayfalar: 1  2  Sonraki Sayfa >>      şu anda 1 - 12

deliveren
deliveren
Önlemler', gün ağarmadan işçi döverek başladı

Ve Taksim'i kurtardılar!
Başbakan Erdoğan'ın deyimiyle 'Ayaklar' miting yapmasın diye geceden tahkim edilen Taksim'de gün boyu sadece polis vardı. Adalet ;;Bakanı Şahin'in, Anayasa'ya başkaldırı, devlete meydan okuma dediği eylem girişimlerine sert müdahaleler, DİSK'i Taksim'e gitmekten vazgeçirdi.
Emniyet Müdürü Cerrah: İstanbul'da olumsuz bir durum yaşanmadı.

Dünya ise coşkuluydu
Cerrah, Olumsuz bir durum yaşanmadı derken herhalde dayak, tazyikli su ve copları değil, mitingleri kast ediyordu. İstanbul'da engellenen bu 'durum'lar, Roma, Moskova, Paris (üstte), Londra, Atina New York dahil dünyanın hemen hemen bütün büyük şehirlerinde yaşandı: İşçiler ve dostlarından oluşan milyonlar coşku içinde yürüdü, polisin ana görevi de eylemcileri olası saldırılardan korumaktı...

2 Mayıs 2008 21:04   mesajın adresini al  

souvereign jr.
souvereign jr.
akp hiçbir zaman demokrat olamadı ki buraya kadarmış densin :D:D
güldüm geçtim okumadım bile yazıyı.
2 Mayıs 2008 21:11   mesajın adresini al  

jaja of opobo ® .iz
jaja of opobo ® .iz
 2   2 Mayıs 2008 21:12   mesajın adresini al  

aslan67
aslan67
eh be arkadaş..yetmedi mi 1 mayıs başlıkları..fenerbahçe gibisiniz ha aylarca bokunu çıkarıyorlardı onlar da şampiyon olduklarında..
2 Mayıs 2008 21:13   mesajın adresini al  

souvereign jr.
souvereign jr.
fenerbahçe demokrat bi takım ondan :)

ömer pazar gününü iple çekiyom ben ha :D sivas 3-0 yenecek fener 8-0 yenecek lider olacak :)

aslan67 demis ki:
eh be arkadaş..yetmedi mi 1 mayıs başlıkları..fenerbahçe gibisiniz ha aylarca bokunu çıkarıyorlardı onlar da şampiyon olduklarında..
2 Mayıs 2008 21:14   mesajın adresini al  

jaja of opobo ® .iz
jaja of opobo ® .iz
liverpool mu bu be:D
2 Mayıs 2008 21:16   mesajın adresini al  

volkn
volkn
. İstanbul'da engellenen bu 'durum'lar, Roma, Moskova, Paris (üstte), Londra, Atina New York dahil dünyanın hemen hemen bütün büyük şehirlerinde yaşandı

e onlar times square, kızıl meydan, concorde square ya da kolonaki square'e 500000 kişi doluşmamışladır. (:
Fransada da öğrencilerin nası pataklandığını biliyoruz. Uslu durmuşlar demmekki.

aslan67
aslan67
file fıstık mı atıyon lan..yavaş at..hatta ufak at da civcivler yesin..

souvereign jr.
souvereign jr.
sivas kangallarının yiyeceği kadar atıyom ben (H)
2 Mayıs 2008 21:17   mesajın adresini al  

souvereign jr.
souvereign jr.
şeytan diyo git sivasa aç fenerbahçe bayrağını salla. galatasaraylılarda denizlide sallamıştı çünkü galatasaray bayrağını. neden olmasın? ilkolar gidecekmiş sallamaya. :)
2 Mayıs 2008 21:18   mesajın adresini al  

adamın1i
adamın1i
Aslında konu içerisinde ki dünyadan kareler olarak verilen resim farkı ortaya koyuyor.
O resme şöyle bir sağdan ,bir soldan ,sonra amuda kalkıp birde tersten bakın bakalım hiç birinde terörist tipi var mı , bölücü tipi var mı , hiç biri provakasyona gelecekmiş gibi yada provakatör gibi duruyor mu .

Şekilci değiliz ama profiller eşkaller ortada ,onlar insan gibi emeğin karşılığını istemeye geliyor, bizdekiler devleti bölüp kazanım elde etme peşinde ,
Kısacası devletler ,niyete göre diyet diyor.
:)
2 Mayıs 2008 21:35   mesajın adresini al  

comandante
comandante

souvereign jr. demis ki:
akp hiçbir zaman demokrat olamadı ki buraya kadarmış densin :D:D
güldüm geçtim okumadım bile yazıyı.

Yazmak için aklımdan geçenleri yazmışsın ama olmaz ki :)) AKP ve kurmayları hiçbir zaman demokrat olmadılar, onlar için demokrasi bir araçtı. demokrasi onların emellerine giderken iyiydi. Onlaer demokrat olamazlar çünkü onlar biat kültüründe yetiştiler. Babaları sinirlendiğinde oturup ayağını öptüler, Terörist Hikmetyar'ın önünde diz çöktüler, Hocaları Erbakan'ın sözünden çıkmadılar, şimdi de ABD ve oradaki akıl hocalarının emirlerindeler. Biat kültüründe yetişen, güce güçlüye tapanlar hiçbir zaman demokrat olamazlar.
2 Mayıs 2008 22:48   mesajın adresini al  

Sayfalar: 1  2  Sonraki Sayfa >>      şu anda 1 - 12

sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin.
Hemen üye ol!

Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.

Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!

Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.
ortakantin.com bir expodea üretimidir (c) 2005-2008