lezzet pelin demis ki: 22 ve 30 yaşında ve bu zamana kadar hiç sevgilisi olmayan iki insan bir araya gelip sevgili olursa arkadaş çevreleri kalmaz. dış dünya onlardan kurtulur ferahlarız rahatlarız kurtuluruz o gerizekalı aşıklardan oh aman iyi olmuş beraber takılmaları o iki salağın deriz.
pardon senle tanışmıydık, ne kadadr güzel tarif etmişsin beni yaf, benden de sana sevgiler tavşin
' fingirdek tavşan62 demis ki: genelde insanların yapısında mevcut olan bi durum bu.sevgilim oldu artık kimseye ihtiyacım yok arkadaşlarıma bile sürekli sevgilimle zaman geçirsem herşeyi onunla yapsam kimseye ihtiyacım kalmaz zihniyetindeki küçük beyinli insanların oluşturdugu hayat felsefesi olabilir.bu tür insanlara sevgiler:))
3 Mayıs 2008 01:12
blood
aşk 2 sesli 1 sessiz harfden oluşan saçma bi sözcükdür. yemeyende yokdur :)
3 Mayıs 2008 16:12
**j_@_n_o**
arkadaşa katılıyorum:Dbence aşk bi yerlerden kurtulma değil mutluluğu paylaşma çabasıdır!!!!!!!
3 Mayıs 2008 16:26
souvereign jr.
aşk dışarıya açılan kapı aslında.
3 Mayıs 2008 19:16
driblet
ya zaten bi sürü derdim varmış bi de aşık olayım da kendimi depresyona mı sokayım yani?
aşk,meşk,ilişki her ne haltsa işte işkenceden başka birşey değiller...
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/19669
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
Sen de binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!