kareteci tohunç demis ki: komando seni kaale alıp cevap bile yazmıyorum 2 3 satır sen ne diyosun, senin gibi ülkücüler hizmet etti yıllardır amerikaya, teröristlere bile o yüzden ne desen boş, ÖDP convers lafına cevap bile vermiycem, ufuk hocadan bahsediyosun...
cevap vermiyorum demeyecveksin veremiyorum diyeceksin ve susacaksın. evet ufuk uras'tan bahsediyorum. Hani ÖDP genel başkanı olmasına rağmen DTP kürsüsünde konuşan, hani sosyalist görünüp işçinin hakları gaspedilen SSGSS Yasasında bir tek kelime bile konuşmayan, emekçi dışarda dayak yerken DİSK Binasında oturan Ufuk Uras'tan bahsediyorum. Zaten ÖDP içindeki gerçekten demokratik ve onurlu insanlar Ufuk bey meclise girmek için ÖDP'den istifa edip DTP'nin kanatları altına gittiğinde istifa edip ayrılmışlardı. Şimdi ÖDP'de tatlı su solcuları ve romantik demokrat takılan ve masabaşında devrimcilik yapan faşist DTP'nin uydusu olmayı kendilerine yedirebilen kişiler kaldılar.
Ülkücü deyimini de sana iade ediyor ve gerekirse YEDİREBİLECEĞİMİ belirtiyorum. Slogan atmaktan vazgeç yada o sloganların içini doldur tohunç efendi.Yoksa ilerde şu anki zamanından bile daha gülünç olacaksın. gülünç tohunç olarak gezinirsin. İnsanlar Banu ALKAN'ı ne kadar ciddiye alıyorsa seni de o kadar ciddiye alacaklar. GERZEK TOP 3'de Ajdar ve Banu ALKAN seni takip edecekler.
(2) 2 Mayıs 2008 23:30
tohunç
yedirsene bi ülkücü
(1) 2 Mayıs 2008 23:33
comandante
kareteci tohunç demis ki: yedirsene bi ülkücü
Ne kadar boş ne kadar gereksiz bir adamsın sen yaa....
Görüntüleri birde polis kamerasından zileyelim .
Ve görüntüler esnasında oranın halkının düşüncelerini dile getiriken sarf ettiği bunlar emekçi değil pkk lı terörist söylemini ciddiye alalım .
2 Mayıs 2008 23:47
tohunç
polis kamerasını açıcaktı mağdem neden şehir kameralarını kapattı...
(2) 2 Mayıs 2008 23:51
adamın1i
1 Mayıs 2008 Günü İlimizde yapılan yasadışı gösterilerde saat: 13.00 itibariyle yaralanan 6 Polis Memurundan 3' ü DİSK merkezinden atılan taşların başlarına isabet etmesi ile hafif şekilde yaralanmış ve ayakta tedavi edilmişlerdir.
Ayrıca 2 vatandaş da hafif şekilde yaralanmış ve ayakta tedavi edilmişlerdir. Hayatı tehlikeleri bulunmamaktadır.
Göstericiler Harbiye Polis Merkezinin camlarını kırmış, 1 Sivil, 1 Panzer toplam 2 Polis aracına da zarar vermişlerdir.
2 adet ruhsatsız tabanca, 7 adet dolu fişek, çok sayıda Molotof kokteyli ve Molotof kokteyli yapımında kullanılan benzin bidonu, 15 adet sapan ve bu sapanlarda kullanılmak üzere hazırlanmış bol miktarda çelik bilye ele geçirilmiştir.
Polise taşlı ve sopalı saldırıda bulunan ve direnenler olmak üzere toplam 530 Gösterici gözaltına alınmıştır.
Göstericiler Taksim İlkyardım Hastanesi Acil Servisini işgal ederek hastanenin faaliyetini engellemişler, Amerikan Hastanesini de taşlamışlardır.
Dediğim gibi niyet önemli, molotof kokteyli ile çıkılan yolda yiyilen copun muhasebesi yapılmaz:)
2 Mayıs 2008 23:52
sultana (sayko)
jaja of opobo ® demis ki: Bu yıl polisin illegalleştiğini, devletleştiğini görmeyenler için daha net görülebilir bir yıldı...
polis zaten devletin bi kurumu.dış kapının dış mandalı değilki:)
polis de devlet memurudur, ama bu durumda devlet-polis terörü söz konusuyken, bu devletleşmek konusu üzerinde bir daha düşün derim. benim yazdıklarıma atlıyorsunuz da, ne anlat istemişim bir durup düşünmüyorsunuz ya, her seferinde şaşırıyorum ben de... neyse, olur o kadar. ülkeyi yönetenler anlamıyo, senden anlamanı beklemiyorum zaten
(3) 3 Mayıs 2008 01:14
e = m . c²
comandante ezbere konuşmuş ki:
Hani ÖDP genel başkanı olmasına rağmen DTP kürsüsünde konuşan, hani sosyalist görünüp işçinin hakları gaspedilen SSGSS Yasasında bir tek kelime bile konuşmayan, emekçi dışarda dayak yerken DİSK Binasında oturan Ufuk Uras'tan bahsediyorum
iyiki internet var da bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olanları ortaya çıkarabiliyoruz...
(6) 3 Mayıs 2008 02:44
bukowski.iz
bu lafı söyleyip özel üniversitede okumak
enteresan...
kareteci tohunç demis ki: komando bu işler öyle değildir, emek emekçi diyosun ama savunduğun insanlar emeği emekçiyi sömüren insanlar...
boşu boşuna laf kalabalığı yapma o yüzden...
(3) 3 Mayıs 2008 17:39
bukowski.iz
ve bunu da...
kareteci tohunç demis ki: bütün ulusalcılar ve faşolar emekçilerin üstünden çıkar sağlamaya çalışırlar, emeğin hakkı devrimdir...
(3) 3 Mayıs 2008 17:40
tohunç
ee bukowski sen benim ne koşullarda okuduğumu biliyo musun
burslu muyum burssuz mu?
okuyo muyum mezun mu?
transkriptim bile elindeymiş gibi konuşuyosun ama boş...
(4) 3 Mayıs 2008 17:42
tohunç
bu lafı söyleyip özel üniversitede okumak
enteresan...
gazide okuyup bu lafı söylemek
hiç enteresan değil...
(4) 3 Mayıs 2008 17:47
bukowski.iz
n önemi var ki, burslu ya da burssuz olmanın, mezun olmanın?
sonuçta şiddetle savunduğun ideolojiye ters değil mi özel üniversite?
kareteci tohunç demis ki: ee bukowski sen benim ne koşullarda okuduğumu biliyo musun
burslu muyum burssuz mu?
okuyo muyum mezun mu?
transkriptim bile elindeymiş gibi konuşuyosun ama boş...
(1) 3 Mayıs 2008 17:47
tohunç
o zaman alışverişte yapmiyim, bu düzende çalışmıyım da... saçma...
(3) 3 Mayıs 2008 17:50
bukowski.iz
komünistler ya da sosyalistler ye da sen kendini ne olark görüyorsan, alışveriş yapmıyorlar mı, çalışmıyorlar mı
otonom tüketim diye birşey var, ne olursan ol yapmak zorundasın... onu sağlamak için de ne olursan ol, çalışmak zorundasın...
o yüzden senin söylediklerin saçma, benimkiler değil...
kareteci tohunç demis ki: o zaman alışverişte yapmiyim, bu düzende çalışmıyım da... saçma...
(2) 3 Mayıs 2008 17:57
tohunç
Çalışmak için okumak zorundasın saçma bişey söylemiyorum ben, sen şuan saçma bi şekilde ben doğayı seviyorum diyen adama git dağda yaşa diyosun. Gereksiz bence, alışveriş yapmıyolar demedim çalışmıyolar demedim düzeni vurguladım orda...
3 Mayıs 2008 18:15
çıgın fizikçi
ya saçmalama be arkadaşım
1 mayısta taksime çıkmaya çalışan mhp li faşistleri görsen bile pkk li dersin
orada çatışan insanlar esp li dhkp-c li devrimci arkadaşlar
tamam doğru bir davranış sergilemiyorlar ama bilip bilmeden konuşmayalım
bi de o insanların neden orada olduğunu sorgulamnak lazım bi dinleyelim bakalım ne diyorlar yaşasın 1 mayıs işçi bnayramı
emeğin özgürlüğü
eşit özgür bağımsız bir devlet sınıf farkının ortadan kaldırılması
yani para babalarının sömürücülerin olmadığı bir toplum
söylemleri çok çok doğru ve haklı
keşke biraz daha mantıklı davransalar o zaman başarılı olma ihtimalleri daha yüksek
adamın1i demis ki: http://www.iem.gov.tr/iem/
Görüntüleri birde polis kamerasından zileyelim .
Ve görüntüler esnasında oranın halkının düşüncelerini dile getiriken sarf ettiği bunlar emekçi değil pkk lı terörist söylemini ciddiye alalım .
11 Mayıs 2008 17:38
eti.cin
evt eğer turban destekcısı olsaydınzz dııl taksım ıstedığnz heryere çıkabılrdınzz kı nıtekım çıkıldı da... ama ıs emeğe hakka gelınce orda durun...
bıde valının 1 mayıs aksamında verdiği demec çok şaşrtıcıydı '' kayda değer olay olmamş(!) gaz bombasından kalp krızı geçıren ınsanlar, bınada mahsur kalan ınsanlar vs... onlar zaten hayal urunuydu !
11 Mayıs 2008 17:53 ~ 11 Mayıs 2008 17:54
çıgın fizikçi
geçtiğimiz hafta polisler basketbol oynuyordu
dün de galatasarayın şampiyonluğu kutlandı
hiç bi sorun çıkmadı
çünkü bunların sistem açısından bi tehlikesi yoktu
amaaa işçi çıkarsa taksime olmaaaaaz
çok ürkütücü
işçi şimdi hakkını isteyecek emek özgürlüğü diyecek
aalah muhafaza ne yaparız o zaman!
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/19668
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
Sen de binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!