| |
comandante
|
Ama Nazlı bile senin kadar dönek değil. O dün de sallıyordu Ulusalcılara. Sen dün en koyu uluslacıydın bugün tam ters taraftasın. Mevlana torunu musun? Dön baba dönelim hacılara gidelim....
|
|
3 ~ 119 gün
|
|
| |
tohunç
|
komando bu işler öyle değildir, emek emekçi diyosun ama savunduğun insanlar emeği emekçiyi sömüren insanlar...
boşu boşuna laf kalabalığı yapma o yüzden...
|
|
2 ~ 119 gün
|
|
| |
comandante
|
kareteci tohunç demis ki: komando bu işler öyle değildir, emek emekçi diyosun ama savunduğun insanlar emeği emekçiyi sömüren insanlar...
boşu boşuna laf kalabalığı yapma o yüzden... |
Kimdir emeği emekçiyi sömüren ve benim savunduğum isimler? Yoksa senin desteklediğin ve papağn gibi sözcülüğünü yaptığın oluşlumlar ve siyasi partiler mi hiç emek sarfetmeden, hayatının hiçbir noktasında emekçi olmamış insanlar mı emekçinin sırtından geçiniyor onların üzerinden siyaset yapıp onlar sömürüyor....
|
|
3 ~ 119 gün
|
|
| |
tohunç
|
bütün ulusalcılar ve faşolar emekçilerin üstünden çıkar sağlamaya çalışırlar, emeğin hakkı devrimdir...
|
|
2 ~ 119 gün
|
|
| |
comandante
|
kareteci tohunç demis ki: bütün ulusalcılar ve faşolar emekçilerin üstünden çıkar sağlamaya çalışırlar, emeğin hakkı devrimdir... |
Bırak bu sloganları efendi. Bana ortada duran gerçeklerden bahset. Kimdir emekçinin hakkını savunan o devrimciler. Converseleriyle emekçiyle omuz omuza duran ÖDP mi yoksa Kürt faşisti DTP mi? Yaptığın tek şey slogan atmak tohunç efendi. başka bi icraatın yok. belki sen gibilerin bulunduğu ortamda bu içi boş sloganlar iş yapıyor ve şekil koymana yardımcı oluyordu ama bu mahallede bu ayakla ekmek yiyemezsin. Söylemlerinin biraz içini doldur. Devrimin ne olduğunu bile bilmeyen adamlar gelip şurada devrimcilik yapıyorlar ya Deniz Gezmişlerin Erdal Erenlerin kemikleri sızlıyordur şimdi. Devrim yapabilmek için önce vatansever olmak lazımdır. Marks'ın öğretisinin ve manifestosunun temellerinden birisi budur. Siz ise sadece ve sadece emperyalistlerin oyuncağısınız...
|
|
2 ~ 119 gün
|
|
| |
tohunç
|
komando seni kaale alıp cevap bile yazmıyorum 2 3 satır sen ne diyosun, senin gibi ülkücüler hizmet etti yıllardır amerikaya, teröristlere bile o yüzden ne desen boş, ÖDP convers lafına cevap bile vermiycem, ufuk hocadan bahsediyosun...
|
|
1 ~ 119 gün
|
|
| |
comandante
|
kareteci tohunç demis ki: komando seni kaale alıp cevap bile yazmıyorum 2 3 satır sen ne diyosun, senin gibi ülkücüler hizmet etti yıllardır amerikaya, teröristlere bile o yüzden ne desen boş, ÖDP convers lafına cevap bile vermiycem, ufuk hocadan bahsediyosun... |
cevap vermiyorum demeyecveksin veremiyorum diyeceksin ve susacaksın. evet ufuk uras'tan bahsediyorum. Hani ÖDP genel başkanı olmasına rağmen DTP kürsüsünde konuşan, hani sosyalist görünüp işçinin hakları gaspedilen SSGSS Yasasında bir tek kelime bile konuşmayan, emekçi dışarda dayak yerken DİSK Binasında oturan Ufuk Uras'tan bahsediyorum. Zaten ÖDP içindeki gerçekten demokratik ve onurlu insanlar Ufuk bey meclise girmek için ÖDP'den istifa edip DTP'nin kanatları altına gittiğinde istifa edip ayrılmışlardı. Şimdi ÖDP'de tatlı su solcuları ve romantik demokrat takılan ve masabaşında devrimcilik yapan faşist DTP'nin uydusu olmayı kendilerine yedirebilen kişiler kaldılar.
Ülkücü deyimini de sana iade ediyor ve gerekirse YEDİREBİLECEĞİMİ belirtiyorum. Slogan atmaktan vazgeç yada o sloganların içini doldur tohunç efendi.Yoksa ilerde şu anki zamanından bile daha gülünç olacaksın. gülünç tohunç olarak gezinirsin. İnsanlar Banu ALKAN'ı ne kadar ciddiye alıyorsa seni de o kadar ciddiye alacaklar. GERZEK TOP 3'de Ajdar ve Banu ALKAN seni takip edecekler.
|
|
2 ~ 119 gün
|
|
| |
tohunç
|
|
|
1 ~ 119 gün
|
|
| |
comandante
|
kareteci tohunç demis ki: yedirsene bi ülkücü |
Ne kadar boş ne kadar gereksiz bir adamsın sen yaa....
|
|
1 ~ 119 gün
|
|
| |
adamın1i
|
http://www.iem.gov.tr/iem/
Görüntüleri birde polis kamerasından zileyelim .
Ve görüntüler esnasında oranın halkının düşüncelerini dile getiriken sarf ettiği bunlar emekçi değil pkk lı terörist söylemini ciddiye alalım .
|
|
~ 119 gün
|
|
| |
•cedric•
|
deliveren nie acmadi bu başligi:D
|
|
~ 119 gün
|
|
| |
tohunç
|
polis kamerasını açıcaktı mağdem neden şehir kameralarını kapattı...
|
|
2 ~ 119 gün
|
|
| |
adamın1i
|
1 Mayıs 2008 Günü İlimizde yapılan yasadışı gösterilerde saat: 13.00 itibariyle yaralanan 6 Polis Memurundan 3' ü DİSK merkezinden atılan taşların başlarına isabet etmesi ile hafif şekilde yaralanmış ve ayakta tedavi edilmişlerdir.
Ayrıca 2 vatandaş da hafif şekilde yaralanmış ve ayakta tedavi edilmişlerdir. Hayatı tehlikeleri bulunmamaktadır.
Göstericiler Harbiye Polis Merkezinin camlarını kırmış, 1 Sivil, 1 Panzer toplam 2 Polis aracına da zarar vermişlerdir.
2 adet ruhsatsız tabanca, 7 adet dolu fişek, çok sayıda Molotof kokteyli ve Molotof kokteyli yapımında kullanılan benzin bidonu, 15 adet sapan ve bu sapanlarda kullanılmak üzere hazırlanmış bol miktarda çelik bilye ele geçirilmiştir.
Polise taşlı ve sopalı saldırıda bulunan ve direnenler olmak üzere toplam 530 Gösterici gözaltına alınmıştır.
Göstericiler Taksim İlkyardım Hastanesi Acil Servisini işgal ederek hastanenin faaliyetini engellemişler, Amerikan Hastanesini de taşlamışlardır.
Dediğim gibi niyet önemli, molotof kokteyli ile çıkılan yolda yiyilen copun muhasebesi yapılmaz:)
|
|
~ 119 gün
|
|
| |
sultana (sayko)
|
jaja of opobo ® demis ki: Bu yıl polisin illegalleştiğini, devletleştiğini görmeyenler için daha net görülebilir bir yıldı...
polis zaten devletin bi kurumu.dış kapının dış mandalı değilki:)
|
polis de devlet memurudur, ama bu durumda devlet-polis terörü söz konusuyken, bu devletleşmek konusu üzerinde bir daha düşün derim. benim yazdıklarıma atlıyorsunuz da, ne anlat istemişim bir durup düşünmüyorsunuz ya, her seferinde şaşırıyorum ben de... neyse, olur o kadar. ülkeyi yönetenler anlamıyo, senden anlamanı beklemiyorum zaten
|
|
3 ~ 118 gün
|
|
| |
e = m . c²
|
comandante ezbere konuşmuş ki:
Hani ÖDP genel başkanı olmasına rağmen DTP kürsüsünde konuşan, hani sosyalist görünüp işçinin hakları gaspedilen SSGSS Yasasında bir tek kelime bile konuşmayan, emekçi dışarda dayak yerken DİSK Binasında oturan Ufuk Uras'tan bahsediyorum
...
Ufuk URAS, SSGSS Yasa Tasarısı Üzerinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yapılan TBMM Genel Kurul Görüşmeleri'nde 58. Madde Üzerinde Değişiklik Önergesi Vermiştir:
http://www.tbmm.gov.tr/develop/owa/tutanak_sd.birlesim_baslangic?P4=20131&P5=H&PAGE1=56&PAGE2=&web_user_id=5406268
iyiki internet var da bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olanları ortaya çıkarabiliyoruz...
|
|
6 ~ 118 gün
|
|
| |