gruplar
 hocalar
 okullar
 üye/içerik arama 

Resim-Grafik-Video - Al Pacino - Any Given Sunday - Inch By Inch
 Sayfalar: 1      Listelenen Kayitlar 1 - 14
 Yazar: Mesaj:
aslan67
aslan67

Bu öyle bir gaza getirmedir ki sadece maç değil hayatınızın her döneminde işinize yarayacak bir olaydır:D

Mülakata mı çağrıldınız,yarın vizeniz mi var açın dinleyin:D

2 Mayıs 2008 13:37  mesajın adresini al  
kandanadam
kandanadam
yani diyor ki :

ne söyliyecegimi bilemiyorum..üç dakika sonra profesyonel kariyerinizin en önemli mucadelesi basliyor..her sey bugüne bagli. ya takim olarak hallederiz yada santim santim parcalaniriz , taki biz bitene dek. inanin bana su anda cehennemdeyiz. burada kalabilir ve kendinizi harcayabilirsiniz yada tekrar isiga ulasirizsınız. cehennemden yavas yavas cikabiliriz. bunu sizin icin yapamam. bunun için cok yasliyim. etrafa bakiyorum ve bu genc yüzleri gördügümde, orta yaslarda bir erkegin yapabilecegi tum hatalari yaptigimi düsünüyorum. tüm parami savurdum. beni seven herkezi kendimde uzaklastirdim..aynada gordugum surata bile dayanamiyorum..

yaslandiginizda hayat sizden birseyler alir. bu hayatin bir parcasi. ama birseyleri hayatin santimlerden ibaret bir oyun oldugunu kaybetmeye basladiginizda anlarsiniz ki macta,hayatta ve futbolda hata payi o kadar dusuk ki erken yada gec atilan bir adim, sizi hedefinizden uzaklastirir. yarim saniye yavas yada hizli kalirsaniz, yakalayamazsiniz. her yerde santimler onemlidir, hayatin her molasinda, dakikasinda ve saniyesinde. bu takimda o santimler icin savasiriz. bu takimda biz ve etrafimizdaki, herkes, o santim icin savasir. o santim icin tirnaklarimizla savaşırsınız. cunku birbirine eklendiginde kaybetmek ile yenmek arasindaki farkı belirleyecek! ölmek ile yasamak arasindaki farki!

sunu bilin: her oyunda ölmeye hazir olanlar o santimi kazanacaktir. bundan sonra bir hayatim olacaksa nedeni, o santim icin savasmaya ve olmeye hazir olmamdir. yasamak budur iste. yuzunuzun onundeki onbes santim! bunu yapmanizi sagliyamam. yaninizdakine bakin! gozlerine bakin! sizinle beraber o santim icin savasacak birini goreceksiniz. kendisini takim icin feda edebilecek birini goreceksiniz. gerektigi zaman ayni seyi sizin de onun icin yapacagini bildigi icin. iste bu bir takimdir. ya takim olarak duzeliriz,yada birey olarak ölürüz..

5 defa alkışlanmış (5)  2 Mayıs 2008 13:49 ~ 2 Mayıs 2008 13:50  mesajın adresini al  
secret smile(:[ea]
secret smile(:[ea]
ya bişe sorcam konuyla alakasız ama diyorlarki bu al pacino gaymiş öle mi kiiiii?

2 Mayıs 2008 16:44  mesajın adresini al  
boomerang ¹³
boomerang ¹³
http://www.ortakantin.com/mesaj/10416/785142

31 Mart 2007 11:35

sizi bununla gaza getirmiştim.. :o)

2 Mayıs 2008 17:59  mesajın adresini al  
aslan67
aslan67
Yenilmiştik ama:D

boomerang ¹³ demis ki:
http://www.ortakantin.com/mesaj/10416/785142

31 Mart 2007 11:35

sizi bununla gaza getirmiştim.. :o)

2 Mayıs 2008 18:48  mesajın adresini al  
€gz@nt¡®¡k..
€gz@nt¡®¡k..
bu filmi izlemiştim..bu adamın yüz ifadeleri mükemmel ötesi yaa
büyük oyuncu ;)

2 Mayıs 2008 19:23  mesajın adresini al  
montana006
montana006

yani hakkaten çok ayıp vallahi çok ayıp burada alpacino hayranları var
olmaz öyle şey sen o dedikodulara inanma =))

secret smile(:[ea demis ki:
]ya bişe sorcam konuyla alakasız ama diyorlarki bu al pacino gaymiş öle mi kiiiii?

2 Mayıs 2008 19:29  mesajın adresini al  
jaja of opobo ® .iz
jaja of opobo ® .iz
bi o kalmıştı zaten gay yakıştırması yapılmayan:))

2 Mayıs 2008 21:01  mesajın adresini al  
aslan67
aslan67

2 Mayıs 2008 21:02  mesajın adresini al  
denizhan
denizhan
evet evet george clooney de gay.
hollywood gay olmuş haberimiz yok

secret smile(:[ea demis ki:
]ya bişe sorcam konuyla alakasız ama diyorlarki bu al pacino gaymiş öle mi kiiiii?

2 Mayıs 2008 22:40  mesajın adresini al  
jaja of opobo ® .iz
jaja of opobo ® .iz
castinime bile gay dediler hıh:)

2 Mayıs 2008 22:42  mesajın adresini al  
sarho$
sarho$
ismini hatırlayamadığım bi dizide gay rolündeydi al pacino
yakışmıyo ama

2 Mayıs 2008 22:44  mesajın adresini al  
ßµ®ãk
ßµ®ãk
hmm guzelmiş...

3 Mayıs 2008 23:37  mesajın adresini al  
montana006
montana006

dizi deil film gay deil orda filmin adı da köpeklerin günü
sarho$ demis ki:
ismini hatırlayamadığım bi dizide gay rolündeydi al pacino
yakışmıyo ama

3 Mayıs 2008 23:40  mesajın adresini al  
 Sayfalar: 1      Listelenen Kayitlar 1 - 14
bloguna / web sayfana ekle Bloguna / Web Sayfana Ekle     arkadaşlarına gönder Arkadaşlarına Gönder     başlığın adresini al Başlığın Adresini Al     favori başlıklarına ekle Favori Başlıklarına Ekle

Sen de binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.

Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!

Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.
Hoşgeldin!

OrtaKantin.com bir expodea üretimidir (c) 2005-2008