ipuçları, yani etiketler; sitede dolaşırken içeriğe kolay ulaşmanızı sağlayacak sözcüklerdir.
bu anahtar kelimeler ile forum başlıklarını, grupları birbiriyle bağlayabilir, kategorize edebilirsiniz.
örnek başlığımız "hababam sınıfı" olsun; iyi ipuçları: mizah,rıfat ılgaz,sinema,kemal sunal,domdom ali,inek şaban,adile naşit
kötü ipuçları: çokkk komikk,bunun adı neydi unuttumm,bi bakar misiniz,çok egleniyorum,pffff
ekleyeceğin ipuçları -adı üstünde ipucu- mutlaka başlıkla ilgili olmalı!
artık bu başlığa ipucu ekleyebilecek kıvama gelmişsindir! bol şans
Katılımınızı bekliyıorum izmir ahalisi. izmir civarındakiler ve izmir' e gelebilrim diyenleri de beklerim.
Ben 00 no' lu Öncü Güvenlik aracı ile start alıcam. beklerim.
mekan, adres
3 - 4 Mayıs Ege Rallisi
Seramoni Start' ı saat 12.30 da Forum Bornova' da olacak.
ulaşım nasıl olur ?
- Bornova Metro geldiğiniz zaman Forum Bornova servisleri var ya da biraz yürürseniz sorarak da gelebilrsiniz çok yakındır. IKEA ile yan yana.
3 ve 4 Mayıs Günleri mi Forum Bornovada olacak ?
-Hayır, sadece 3 Mayıs' ta temsili seramonik start verilecek maksat seyirciler' in gözü doysun :D
Yarışı Nasıl izlerim ?
- http://www.eosk.org.tr/Ralli-Brosur-1.jpg
- http://www.eosk.org.tr/Ralli-Brosur-2.jpg
bu resimleri incelerseniz yarış' a nasıl geleceğinizi öğrenebilrsiniz... etaplarda yerinde izleme şansınız olur.
Kısaca Çeşme Otobanına girin ve Seferihisar' kavşağından çıkın. seferihisar' a kadar gidin. yerleşim biriminden bir yere sapmadan yol boyunca devam edin Seferihisar çıkışında Seferihisar bitti levhasını gördüğünüz yerdeki kavşaktan sol' a dönün... yolu dümdüz takip edin yarışın olduğu etaba gelmiş olursunuz. çok uzak değil.
İzmir' e bu organizasyon yılda 1 kere geliyor TV de izlemekten ise yarınde izlemenizi ve spora seyir açısından destek ve katılım sağlamanızı bekliyorum.
Etap bilgi zamanlarına 1. aracın ne zaman start alacağını da http://www.eosk.org.tr/Ralli-Brosur-2.jpg bu broşürden görebilrsiniz.
detaylı bilgi ve zamanları online takip etmek için www.eosk.org.tr adresini takip edebilrsiniz.
Seramoni Start' ı saat 12.30 da Forum Bornova' da olacak.
ulaşım nasıl olur ?
- Bornova Metro geldiğiniz zaman Forum Bornova servisleri var ya da biraz yürürseniz sorarak da gelebilrsiniz çok yakındır. IKEA ile yan yana.
3 ve 4 Mayıs Günleri mi Forum Bornovada olacak ?
-Hayır, sadece 3 Mayıs' ta temsili seramonik start verilecek maksat seyirciler' in gözü doysun :D
Kısaca Çeşme Otobanına girin ve Seferihisar' kavşağından çıkın. seferihisar' a kadar gidin. yerleşim biriminden bir yere sapmadan yol boyunca devam edin Seferihisar çıkışında Seferihisar bitti levhasını gördüğünüz yerdeki kavşaktan sol' a dönün... yolu dümdüz takip edin yarışın olduğu etaba gelmiş olursunuz. çok uzak değil.
İzmir' e bu organizasyon yılda 1 kere geliyor TV de izlemekten ise yarınde izlemenizi ve spora seyir açısından destek ve katılım sağlamanızı bekliyorum.
detaylı bilgi ve zamanları online takip etmek için www.eosk.org.tr adresini takip edebilrsiniz.
2 Mayıs 2008 10:01
souvereign jr.
bugün forum bornovadaydım ünsal. ama 12.30da başlamış ralli. ben 4te ordaydım. bi de forum bornovada çok güzel arabaların stantları kurulmuş. bi mercedes vardı harikaydı. keza bmw de öyle 5.20i. citroen c5 vardı. ford mondeo vardı. gözüm gönlüm açıldı.
ünsal bir gün forum bornova buluşması yapalım kantincek...
3 Mayıs 2008 19:58
' işte o benim
Seramoni Start' ı saat 12.30 da Forum Bornova' da olacak
ama bunu ünsal arkadaşım belirtmişti ki egemen arkadaşım:))
3 Mayıs 2008 20:02
souvereign jr.
olsun ben de forumdaydım :)
3 Mayıs 2008 20:04
' işte o benim
ben de forumdaydım niye görmedim ki seni tüh
3 Mayıs 2008 20:12
souvereign jr.
ünsal kesin rallidedir. :)
4 Mayıs 2008 15:37
luteus
egemenim daha eve yeni girdim. çok yorgunum... sadece foruma bakan var mı diye bir kurcalama açısından yani :) çok geç gelmişsin... erken gelmiş olsaydın arkadaşlar ile etaba giderdin. canlı yarış izlerdin.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/19660
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!
Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.