ana sayfaya dön
ÜYE OL  GİRİŞ 

başlık ara

forum
Polis devleti, cop hükümeti, gaz vilayeti

Sayfalar: 1  2  3  4  << Önceki Sayfa  Sonraki Sayfa >>      şu anda 41 - 60

spartacus
spartacus
acil servise gaz bombası falan atılmamış yahu nerden çıkarıyosunuz böyle fason haberleri...duyan da sanıcakki polis elindeki biber gazıyla acil servisin içine girdi ve verdi gazıı:))...

biber gazının etkisi şişli-etfal hastanesinin acil servisini de etkiledi demek başka polis acil servise gaz bombası attı demek başka....

sanki oradaydın.polis hastane acil servisine giden eylemcilerin arkasından biber gazlarını salladı.çünkü onlar için gaz atılan yerin önemi yok.2003 te de ankarada yök eyleminde kızılayda bir ilkokulun içine atmıştı.
~ 111 gün   mesajın adresini al  

souvereign jr.
souvereign jr.
yazı güzelmiş.

spartacus
spartacus
http://www.internethaber.com/images/other/tarafic.jpg

http://www.internethaber.com/images/other/tarafa.jpg

Hastane bilerek mi bombalandı?
02 Mayıs 2008 Cuma 11:57
Dün hastaneye de biber gazı bombası atıldı. Vali 'yanlışlıkla atıldı' dedi. Ancak bir gazeteci olayları böyle fotoğrafladı...

1 Mayıs'a damga vuran olaylardan biri de dün Şişli Etfal Hastanesi'nde patlayan 'biber gazı bombası'ydı. Olayın hemen ardından bombanın yanlışlıkla patlatıldığı açıklandı. Akşam saatlerinde basın açıklaması yapan Vali Muharrem Güler de bu yönde demeç verdi ve arkadaşımız kapıyı açarken bombayı düşürmüş. Hatta kendi de zarar gördü dedi. Ancak Taraf Gazetesi o bombanın bilerek ve isteyerek atıldığını iddia ediyor.

Gazetenin muhabiri Ahmet Şık o esnada olaylardan etkilenip Şişli Etfal Hastenesi'ne getirilenler vatandaşların fotoğrafını çekiyordu. Yanlışlıkla elimden düştü diyen polisi de fotoğraflamayı başardı. Fotoğraflarda polis biber gazının pimini çekerken, atmaya hazırlanırken ve atarken görülüyor.

BOMBAYI İSTEYEREK ATTI

Şık haberinde olayı şöyle anlatmış:

Bizzat olaya tanık olmuş bir gazeteci olarak (...) Şişli Etfal Hastanesi'ne doğru bir grup kaçtı. Polis grubu kovaladı

O sırada atılan gaz bombalarından hastaneye giden yol ve hastanenin kapısı nasibini alıyor. Hem hastalar, hem de doktorlar tepki gösteriyor. Kantinden çıkan biri Burası hastane ne yapıyorsunuz? Burada hastalar var, çocuklar var? deyince asıl bomba o zaman patlıyor. Şık'ın da tanıklık ettiği olay şöyle gerçekleşiyor:

VER LAN ŞU BOMBAYI

Bu sırada hemen önümüzdeki polislerden biri okkalı bir küfür savurup yanındaki meslektaşına döndü: 'Ver lan şu bombayı' Hemen yerine geldi istek. El bombası biçiminde gaz bombasını eline alan polis bir anda kantinin içine atarak 'şimdi konuş bakalım' dedikten sonra arkasını dönüp gitti?

http://www.ntvmsnbc.com/news/445034.asp

souvereign jr.
souvereign jr.
oha :O işte buna hainlik derim ben.

sweetdreams
sweetdreams
Çevre illerden gelip sanki bir öğrenci değişim projesiymişcesine kaynaşıp kadınlar matinesi kıvamına gelmişler,üniformalarından sicil numaraları sökülcek kadar da zekice kurgulanmıştı herşey,dövmüşler,coplamışlar,gözaltına almışlar,öldürmeye teşebbüs etmişler.Hükümetin sponsorluğu pala bıyık müdürün önderliğinde doyasıya eğlendikleri hiç unutmayacakları bir gün yaşamışlar.Gece vakti de Taksime yayılıp çekirdek çitlemişler.O gün bütün polisler çok eğlenmişlerdi.Bundan sonra 1 Mayıs polis bayramı olsun demişler.Başbakanı da polisine sahip çıkmıştı.Uzaklardan sanki bir polis devleti görünüyormuş...Darbe olmadan darbe dönemlerini tekrar görmüştü halk.Tsk nın askeri varsa,Rte nin de polisleri varmış.Zalimin zulmü de varmış...Bir polis darbesi masala aktör olarak girmişti bile...Uyuyan halkın uyku öncesi masalı da hazırdı...Masal okundu,üstü örtüldü,alnına bir öpücük kondurup ışık kapatıldı...
Büyüklere Masallar...
 3   ~ 111 gün   mesajın adresini al  

jaja of opobo ® .iz
jaja of opobo ® .iz
hee valla zalimin zulmü varsa sevenin allahı varrr:))))
 2   ~ 111 gün   mesajın adresini al  

anthony casso cesare
anthony casso cesare
Yaşanan olayların idari veya İstihbari değerlendirmesini, alınan kararlarda ne ölçüde kamu yararı gözetildiği gibi konuları somut olayın içeriğine dair alınan kararlar öncesinde ilgili makamlara vakıf olamadığım için yorum yapayacağım.

Polislerin müdahale sürecinde sergiledikleri tavrı da üstlerinden aldıkları emirlere bağlıyorum ki her 1 Mayıs' da benzer olaylar olur. Bunun sebebi bazen polistir bazen eylemcilerin aşırı tavırlarıdır. Bir önceki bir mayıs da adamın birine kameralar önünde tokat atmışlardı. Şişli Hastanesi' nin bahcesine atılan bomba da doğrudur ama kimse de acil servise bomba atayım demez.

Olayın bence Türk siyasi hayatı açısından en elem verici üzüntü verici ve en öne çıkan noktası; zamanında ben halkın adamıyım ben içinizden biriyim demek suretiyle iktidara gelen, elitlerden oluşan bir beyaz Türk sınıfına karşı alt orta ve üst sınıfın sahipsiz samimi kesimine; Ben Türkiye' nin zenciyim gibi, Biz sahipsizlere sahip çıkacağız gibi sözlerle hitap eden, oyunu alan,ki bu yaklaşım kazandırmıştır seçimleri AKP' ye en azından ilk dönemde; Sayın Başbakan' ın, 1 Mayıs öncesi işçileri ayak takımı olarak nitelendirilmesi ezmeye çalışmasıdır.

Sayın Başbakan son süreçte çok ama çok gergin. Bu herkesin bilgisinde, AKP ' nin kapatma davası süreci, kendisi hakkındaki Yüce Divan iddiaları ve en son Sabah- Atv satışındaki devlet kredisinin eleştirileri çok yıprattı sinirleri bozuldu.

Gidişat ülkemiz açısından nasıl denirse? ; bizim ülke zaten düşe kalka yoluna devam eder de Sayın Başbakan bu tavırları ve bu sinir bozukluğunu sürdürürse işler iyi olmayacak gibi...

Allah hayırlısını versin:)

*yesil*
*yesil*
muz cumhuriyeti
 6   ~ 111 gün   mesajın adresini al  

biradamsmithbirdeben
biradamsmithbirdeben
Senin gibi birine yazarak kendimden tiksiniyorum..ne demişler biliyor musun..
Anlayana sivri sinek..... anlamayana davul zurna az..
yok ki arkadaş..bunu bile anlayamazsın..

sweetdreams
sweetdreams

Ben de onu kim hoop diye atlıycak merakımdan koymuştum oraya.

jaja of opobo ® demis ki:
hee valla zalimin zulmü varsa sevenin allahı varrr:))))
 4   ~ 111 gün   mesajın adresini al  

jaja of opobo ® .iz
jaja of opobo ® .iz
uvvvv bu ne sinir bu ne nefret bu ne kin:))) biraz soluklan yahu çok zeki insan beyni kocaman insan:D...

bu hakaretlerinle senin nasıl biri olduğun belli oldu..senle değil tartışmak 2 geyik bile yapılmaz....işçi hakkını savunun bir küfürbaz:D...devam et çıkış sağda :D

biradamsmithbirdeben demis ki:
Senin gibi birine yazarak kendimden tiksiniyorum..ne demişler biliyor musun..
Anlayana sivri sinek..... anlamayana davul zurna az..
yok ki arkadaş..bunu bile anlayamazsın..

tane® ©an
tane® ©an
polis yada militan önce insan olcan bomba yada taş bu işler çok yaş nerden gelir bu hiddet sonlasa şu şiddet hayal kurma be adam bul kendine bir makam arkanaşöle bi yaslan koltuk tatlı herkes kendince haklı nasreddin misali olmasa da kendisi ezilen solcu mu gerçekten sol bu mu eğer devlet faşistse taş atmak ne ola civi civi sökmez ki vardır bunun caresi kuul olmak dururken bu bağırtı de neden sağ sol derkene gidiyoz kıyamete hiç mi ders olmadı gecen onca sene brujuva dedin de burjuvayla derdin ne köşeyi bi dönsen hiç de olmaz ,ikinde repim olmaz bir mesel gel de bana bir ses ver birlikten kuvvet doğar belki medyada duyar hak hak dağıta herkes nasibin ala ama dersen hep bana yerin olmaz toprakta ezilen tek sen mi kadınları netmeli cevreye kıyılırken söyle miting nerdeydi düzen sana ters ise gireceksin meclise mitinglerle işin ne önce gel bir kendine sivil toplum nerede yüzemion derede önce bak bir cevrene sonra sarıl fikrine
 1   ~ 111 gün   mesajın adresini al  

biradamsmithbirdeben
biradamsmithbirdeben
Küfürbaz olmak bilgisiz olmaktan,cahil olmaktanatıp tutmaktan,sacmalamaktan iyidir..ayrıca küfür demeyelim istersen onlara..başka bir ad verelim..ha sen istersen git türban forumlarına takıl..AKP eyle falan ilgilen..bali yorumlarınla kirletme bu başlıgıda..ya da bana inat kirlet..kus icindeki önyargıları..
Şİmdi sen bizi pkk lıda yaparsın..hatta DHKP C li..yok yok..biz TİKKO cuyuzdur demi..polise sırf ideoloji icin taş sopa atan..oraları buraları kıran tipleriz..tüh bizim allah belamızı versin...!

jaja of opobo ® .iz
jaja of opobo ® .iz
yok onu etiketçiler yapıyor.ben etiket yapıştırmam.ayrıca çoğul konuşma.yönetim demekki küfürlü bulmuş ki silmiş senin o kaba saba düşünceden çok kin ve nefret kusan yorumlarını....

seviyeni koru başka ihsan istemez...:))

biradamsmithbirdeben demis ki:
Küfürbaz olmak bilgisiz olmaktan,cahil olmaktanatıp tutmaktan,sacmalamaktan iyidir..ayrıca küfür demeyelim istersen onlara..başka bir ad verelim..ha sen istersen git türban forumlarına takıl..AKP eyle falan ilgilen..bali yorumlarınla kirletme bu başlıgıda..ya da bana inat kirlet..kus icindeki önyargıları..
Şİmdi sen bizi pkk lıda yaparsın..hatta DHKP C li..yok yok..biz TİKKO cuyuzdur demi..polise sırf ideoloji icin taş sopa atan..oraları buraları kıran tipleriz..tüh bizim allah belamızı versin...!

1   ~ 111 gün   mesajın adresini al  

biradamsmithbirdeben
biradamsmithbirdeben
Senin gibi insanları gördükce atatürkün emanet ettiği genclik hakkında terettürlerim artıyor..Sen taşlı sopalaı mitingleri,saldırmayı yanlış buluyorsun ama bize bunu atatürk ögretti ki..bize bunu ögütledi ki..ama senin gibi insanımsılar anca sıcak koltugunda atıp tutmayı bilir..1 mayıos günü kızılayda bile yürümeye korkmussundur sen kanımca..işte o sözler..

Türk Genci, devrimlerin ve cumhuriyetin sahibi ve bekçisidir. Bunların gereğine, doğruluğuna herkesten çok inanmıştır. Yönetim biçimini ve devrimleri benimsemiştir. Bunları güçsüz düşürecek en küçük ya da en büyük bir kıpırtı ve bir davranış duydu mu,Bu ülkenin polisi vardır, jandarması vardır, ordusu vardır, adalet örgütü vardır demeyecektir. Elle, taşla, sopa ve silahla; nesi varsa onunla kendi yapıtını koruyacaktır.

Polis gelecek, asıl suçluları bırakıp, suçlu diye onu yakalayacaktır. Genç, Polis henüz devrim ve cumhuriyetin polisi değildir diye düşünecek, ama hiç bir zaman yalvarmayacaktır. Mahkeme onu yargılayacaktır. Yine düşünecek, demek adalet örgütünü de düzeltmek, yönetim biçimine göre düzenlemek gerek

Onu hapse atacaklar. Yasal yollarla karşı çıkışlarda bulunmakla birlikte bana, başbakana ve meclise telgraflar yağdırıp, haksız ve suçsuz olduğu için salıverilmesine çalışılmasını, kayrılmasını istemeyecek. Diyecek ki, ben inanç ve kanaatimin gereğini yaptım. Araya girişimde ve eylemimde haklıyım. Eğer buraya haksız olarak gelmişsem, bu haksızlığı ortaya koyan neden ve etkenleri düzeltmek de benim görevimdir.

Direnmeyide,haykırmayıda,susmamayıda biz böyle atatürkten ögrendik..senin gibi boş insan tanımadım ya..:)))
 7   ~ 111 gün   mesajın adresini al  

biradamsmithbirdeben
biradamsmithbirdeben
emrin olur..seviyemi korurum..ama birileride benim seviyeme gelebilse..ahh..ah..nerede..:)))

jaja of opobo ® .iz
jaja of opobo ® .iz
insanımsı mı?:D:D

devam et çok denize sıfır gördüm seni..:))

jaja of opobo ® .iz
jaja of opobo ® .iz
alkışlayın çocuğu sevinsin:))

biradamsmithbirdeben
biradamsmithbirdeben
Seninkileri kım alkışlıyo sanıyorsun jajaaaaaa.... ben tabi ki..:))
puhaa ne oldu bursa nutku hakkında hic bir sey yazamadın.. ..
Nedense seninle cok iyi anlaşıyoruz farkında mısın.. =)))

souvereign jr.
souvereign jr.
başbakan da maymuna benziyor zaten :D
bkz: tayyipler alemi. :D

*yesil* demis ki:
muz cumhuriyeti

Sayfalar: 1  2  3  4  << Önceki Sayfa  Sonraki Sayfa >>      şu anda 41 - 60

sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin.
Hemen üye ol!
Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!

Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.
ortakantin.com bir expodea üretimidir (c) 2005-2008