ana sayfaya dön
ÜYE OL  GİRİŞ 

başlık ara

forum
forum  güncel  Polis devleti, cop hükümeti, gaz vilayeti

Sayfalar: 1  2  3  4  5  << Önceki Sayfa  Sonraki Sayfa >>      şu anda 16 - 30

hayda.bre
hayda.bre
Polis işçi öğrenci kelimesini duydum mu akan sular duruyor onlara ayrı muamele yapıyor özellikle seve seve copluyor :) ama iş pkk lılara gelince izlemekle yetiniyor.

bir de ayaklar baş olursa lafını söylüyorlar güzel bir atasözüde var :)

Akılsız başın cezasını ayaklar çeker :))
~ 126 gün   mesajın adresini al  

gameness
gameness

jaja cidden çok saçmalıyorsun yani.. polis ordaki en ufak gruplara bile bombayla müdahale ediyo neden apocu oldukları için mi.. allaam yaa. Bide diskin apocu olduğunu ilk defa senden duyuyorum :D kim kandırdıysa iyi kandırmış seni

jaja of opobo ® demis ki:
sayamadım valla..kaç kişi olduğunun önemi yok.diyelimki 5 diyelim ki 105 ne fark eder?provokasyon provokasyondur...sayıya bakmaz....
 7   ~ 126 gün   mesajın adresini al  

volkn
volkn

spartacus demis ki:
haberleri izlemeye fırsatım olmadı.kaç eylemci vardı.kaç poster vardı.öyle bir yazmışsın ki sanki herkesin elinde bir apo posteri alana yürümeye çalışıyor.

anlaşılan evinden çıkmamışsın, haberleri de izlememişsin. e ne konusuyosun bikbik?
ayrıca bok var taksimde. valilik sarıyerde eylem yapılmasına izin vermeseydi gidip oraya doluşmaya çalışırlardı sırf ortalık karışsın diye. taksimde yaşanan eski olayları hatırlatmak istiyosanız küçük bi grup çelenk koyar basın açıklaması yapar taksimde. mitinginizi de size gösterilen yerde yaparsınız.

o kıza vuran polisleri tasvip etmiyorum ama görevini yapmaya çalışan, kendileri gibi emekçi olan polis memurlarına taş sopa atanlardan biri karşımda olsa bi tane de ben koyarım suratının ortasına.
 3   ~ 126 gün   mesajın adresini al  

luteus
luteus
neden adam gibi eylem yapamıyoruz da illa taş sopa alıp polise bilmem neye ya da esnafın 3 kuruşluk cam ve dükkanına saldırıp ortalığı karıştırıp kaos yapılıyor ve sonra neden polis bize hücum etti bomba attı gaz attı diyorlar anlamıyorum. insan gibi efendi gibi yaılsa eylemeler sanırım bir sorun olmaz...

bakın izmir örneği vermek istiyorum. çok sıcak bir olay ya da çok deli şeyler olmadı. şarkılar türküler... halaylar konuşmalar yapıldı.. herşey dile getirildi şahsen meydana geçip izledim 1 saat kadar. çok sakin efendi gibi ve olaysız muhteşem bir 1 Mayıs gerçekleşti. temennim tüm yurt genelinde iç savaşsız bir eylem olur bundan sonraki 1 mayıs' larda.

jaja of opobo ® .iz
jaja of opobo ® .iz
jaja cidden çok saçmalıyorsun yani.. polis ordaki en ufak gruplara bile bombayla müdahale ediyo neden apocu oldukları için mi.. allaam yaa. Bide diskin apocu olduğunu ilk defa senden duyuyorum :D kim kandırdıysa iyi kandırmış seni

disk'in apocu olduğu sölemedimki ben:)yanlış anlaşıldım sanırım..ben dedimki 1 mayısı kutlamaya gelenlerin yanında pkk sempatizanları da vardı.tek yönlü yorum yapmadım hatta dikkatini çekerim..

polisin işçi-provokatör ayırt etmeden herkese güç kullandığı ve bunun yanlış olduğu konusunda senle hemfikirm zaten.
 2   ~ 126 gün   mesajın adresini al  

spartacus
spartacus
anlaşılan evinden çıkmamışsın, haberleri de izlememişsin. e ne konusuyosun bikbik?
ayrıca bok var taksimde. valilik sarıyerde eylem yapılmasına izin vermeseydi gidip oraya doluşmaya çalışırlardı sırf ortalık karışsın diye. taksimde yaşanan eski olayları hatırlatmak istiyosanız küçük bi grup çelenk koyar basın açıklaması yapar taksimde. mitinginizi de size gösterilen yerde yaparsınız.

o kıza vuran polisleri tasvip etmiyorum ama görevini yapmaya çalışan, kendileri gibi emekçi olan polis memurlarına taş sopa atanlardan biri karşımda olsa bi tane de ben koyarım suratının ortasına.

evde değildim o gün.sabah 9 da mecidiyeköydeydim.yanımda 3 arkadaşım vardı.giderek kalabalıklaştık.sayımız 30 u bulduğunda slogan atmaya başladık.ve üstümüse 5 biber gazı düştü.30 kişiye 5 biber gazı.akşama kadar da ara skaklarda istiklalde cop biber gazı cop biber gazı.yani olayların içindeydim.taksim 1 mayıs için sembol bir alandır ve orasını er geç alacağız.o polis memurlarına ben de taş attım.bir gün karşılaşmak isterim seninle.suratımın ortasına bir tane koyarsın belki.tabi yürek varsa sende.
 3   ~ 126 gün   mesajın adresini al  

hayal kıran
hayal kıran
polis yanlış yaptı,artistliğe hiç gerek yoktu.
 7   ~ 126 gün   mesajın adresini al  

jaja of opobo ® .iz
jaja of opobo ® .iz
taksim 1 mayıs için sembol bir alandır ve orasını er geç alacağız

ohaa yoruma gel:)) görende viyanayı yeniden kuşatıyor sanıcak...taksim yahu bildiğin taksim işte.alıcaz ne demek ya? böyle nefret dolu sözlerle biyere varamazsınız..

taksime izin verilmemesinin nedeni insan gibi kutlanamaması..polisi eleştirirken aranıza karışan bölücüleri de eleştirebilseniz keşke?....

life is resist
life is resist
bu nefreti kim oluşturuor acaba halka hayvan gibi davranan polis değil mi taksim semboldür ewet orada 77de halk katledildi onlar için bir semboldür bayramın daha coşkulu kutlanması için semboldur , çifte standart yaplılıp 1 mayısta taksimde kutlamalara izin verilmediği için semboldür. bide bazı arkadaşların yorumları var polis kaldırımda oturan kıza vurmuş vss gibi olaylarda polis yanlış yapmış. sadece YANLIŞ ama cani polise taş atınca bölücü şerefsiz vatan haini oluyorsun bsgt ya bu kadar da göz göre göre ayrım yapılmazki.

jaja of opobo ® demis ki:
taksim 1 mayıs için sembol bir alandır ve orasını er geç alacağız

ohaa yoruma gel:)) görende viyanayı yeniden kuşatıyor sanıcak...taksim yahu bildiğin taksim işte.alıcaz ne demek ya? böyle nefret dolu sözlerle biyere varamazsınız..

taksime izin verilmemesinin nedeni insan gibi kutlanamaması..polisi eleştirirken aranıza karışan bölücüleri de eleştirebilseniz keşke?....
 5   ~ 126 gün   mesajın adresini al  

matters.iz
matters.iz
Sen devletin polisine taş atarsan o da sana hakettigin muameleyi yapar...görevidir cünkü...fazla aglamaya gerek yok
 1   ~ 126 gün   mesajın adresini al  

anisakis
anisakis
evet.. 10 yaşındaki çocuk neden ağlıyoduki tabiki polis abisinden yiyecek biber gazını büyüğü ne de olsa.. zaten polisin orantılı güç kullandıgı herkes apo posteri açtı polise taş attı..
 6   ~ 126 gün   mesajın adresini al  

banshee
banshee
Bir takım insancıklar kalkmış provakatörler vardı demişler.
Haklıdır vardır, her yerde olduğu gibi buralarda da vardır. Muazzam sayıda da olabilirler.

Amma ve lakin... sabahın 7.30'da sen DİSK binasını neden kırmızı tanzikli suyla boyarsın?
Hadi ama lütfen orada provakatörler yoktu. Apo resimleri ve bayrakları ? Yooo onlar da yoktu.
Sen kalk Turisti copla? izlediniz mi onu? Provakatör mü? Tursit be turist. Hem de japon, ilgisi yoktur. Haydi Avrupalı olsa diyeceksiniz ki, kışkırtıyor bilmem ne, hatta kendinizden de utanmayıp ajan da dersiniz, olur, beklerim.
Haydi onu da geçtim, otobüsün , hastanenin içine gaz bombası atmak nedir? Çok var heralde emniyetin elinde bu bombalardan, kullanalım diyorlar. Hani bir komplo teorisi vardır, Amerika'nın silahı bol bundan savaşıyor. Hahhh aynı mantık heralde. Ama şimdi siz hiç kalıbınıza bakmadan o hastanedeki küçücük çocukların da provakatör olduklarını söylersiniz. Göz var nizam var değil mi ama? Yok yok olmadı. Kalkıp aslında ''kurunun yanında yaş da yanar'' dersiniz. Daha bir tutarlı mı ne...
Polisin görevi değil midir suçluyu ve suçsuzu ayırt etmek ve suçluyu cezalandırmak. Burada mağdur olan yüzlerce sivil var , siz neyin provakasyonundan bahsediyorsunuz.

He bir de, şöyle bir şey var. Çok da ilginçtir. Şy apo resimleriymiş, bilmem ne posterlerini millet doğuda da çıkarıyori sallıyor. Çocukları salıyorlar polisin üstüne. Kusura bakmayın ama ben orada bile bu kadar şiddet görmedim şu son zamanlarda. Kimin ayrımı yapılıyor, neden yapılıyor diye bir sorsanız kendinizi, cbık bık bık bık provakatörler.

Yazık... çok yazık.. Halkın kendisi işçisine saygı duymazken bir de onların seçip de başımıza getirdiği devletten mi bekleyeceğiz o saygıyı. Adama ''nah'' yaparlar...
 9   ~ 126 gün   mesajın adresini al  

life is resist
life is resist
yine de solculardan ne kadar korktuklarını da görebiliriz burda izmirde 1 mayısa 30bin insan katıldı olaysız çoşkulu bir şekilde de sona erdi en çok hoşuma giden şey ise devrimci liseli( DEV-LİS)li öğrencilerin inancını, coşkusunu ve gözlerindeki inancı gözlemlemekti alanlara 1000i aşkın DEV-LİSli öğrenci geldi ve bir okadarı da okul müdürleri ve polis yüzünden alanlara gelemediler ve atılan bir slogan vardı GENÇLİK GELECEĞİMİZ, GELECEK SOSYALİZM.

dogujan
dogujan
bu arada chp li fln gören oldumu hiç

life is resist
life is resist
İZMİRDE vardı valla gelsinler abi onlar sayesinde dayak yemiyoruz:)

Sayfalar: 1  2  3  4  5  << Önceki Sayfa  Sonraki Sayfa >>      şu anda 16 - 30

sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin.
Hemen üye ol!
Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!

Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.
ortakantin.com bir expodea üretimidir (c) 2005-2008