var olan şeyler bitmezler sadece dönüşürler ama aşk bitiyor öyleyse aşk vardır diyemeyiz. aşkın sadece sanrısı vardır, diğer bir deyişle ismi vardır cismi yoktur
reneff demis ki: beence sana oyle gelıo :)
4 Mayıs 2008 21:05
ümit3441
hiç bi şey olmazzzzdı
4 Mayıs 2008 21:05
reneff
var olan şeyler bitmezler sadece dönüşürler ama aşk bitiyor öyleyse aşk vardır diyemeyiz. aşkın sadece sanrısı vardır, diğer bir deyişle ismi vardır cismi yoktur
reneff demis ki: var olan şeyler bitmezler sadece dönüşürler ama aşk bitiyor öyleyse aşk vardır diyemeyiz. aşkın sadece sanrısı vardır, diğer bir deyişle ismi vardır cismi yoktur
olmazdı izmarit koleksiyonum
bilmem kaç şişelik devasa arşivimi oluşturamazdım
azda olsa huzurlu kalırdım
herkesin yapabildiği gibi bende bu saatlerde uyurdum
sessizliğimde kendime söver olmazdım
aynaya baktığımda kendimden utanmazdım
yaptıklarımdan pişman olmazdım
kendimi yerden yere vurmazdım
bu köşeden o köşeye atılmazdım
dahası;her uyandığımda neden diye kendime sormazdım,neden hala yaşıyorum ki diye kendime sorup kendimi yanıtsız bırakmazdım...
işte tam olarak benim hayatımda bunlar olurdu ya da olmazdı...
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/19655
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
Sen de binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!