ipuçları, yani etiketler; sitede dolaşırken içeriğe kolay ulaşmanızı sağlayacak sözcüklerdir.
bu anahtar kelimeler ile forum başlıklarını, grupları birbiriyle bağlayabilir, kategorize edebilirsiniz.
örnek başlığımız "hababam sınıfı" olsun; iyi ipuçları: mizah,rıfat ılgaz,sinema,kemal sunal,domdom ali,inek şaban,adile naşit
kötü ipuçları: çokkk komikk,bunun adı neydi unuttumm,bi bakar misiniz,çok egleniyorum,pffff
ekleyeceğin ipuçları -adı üstünde ipucu- mutlaka başlıkla ilgili olmalı!
artık bu başlığa ipucu ekleyebilecek kıvama gelmişsindir! bol şans
Tür : Dram / Gerilim Yönetmen : Pete Travis Senaryo : Barry L. Levy Oyuncular : Forest Whitaker, Matthew Fox, William Hurt, Dennis Quaid, Sigourney Weaver, Zoe Saldana, Edgar Ramirez Yapımcı : Neal H. Moritz Görüntü Yönetmeni : Amir M. Mokri Yapım : 2008, ABD Müzik : Atli Örvarsson Dağıtım : Warner Bros Süre : 1 saat, 30 dk.
Thomas Barnes (Dennis Quaid) ve Kent Taylor (Matthew Fox), küresel boyutta terörle savaşın dönüm noktasında Başkan Ashton’ı (William Hurt) korumakla görevli gizli ajanlardır.
Başkan Ashton, İspanya’ya varışından birkaç dakika sonra vurulunca, kargaşa baş gösterir ve suikastçı avı sırasında apayrı yaşamlar kesişir. Kalabalıkta bulunan Amerikalı turist Howard Lewis (Forest Whitaker), çocukları için başkanın gelişini kaydederken başkana ateş eden kişiyi görüntülediğine inanır. Kalabalığın içindeki bir diğer kişi, tarihi olayı tüm dünyada milyonlarca televizyon izleyicisine aktarmakta olan Amerikalı haber yapımcısı Rex Brooks’tur (Sigourney Weaver).
Onlar ve diğerleri hikayelerini anlatırken, bulmacanın parçaları yerine oturmaya başlar; ve anlaşılır ki yüzeyin hemen altında şok edici gerekçeler yatmaktadır.
(1) 1 Mayıs 2008 21:42
aslan67
Çok güzel tepkiler var bu film için de henüz izleyemedim,ilk fırsatta inşallah:)
Lost'un Jack'i de bir yerlere geleceğini iyice kanıtlamış heralde:)
1 Mayıs 2008 21:45
glikoz
filmi bugün izledim çok beğendim =) kurgusu çok iyi,sıkılmadan izleyeceğiniz bir film..
1 Mayıs 2008 21:47
the_ruach
izledim ama ilk uyarm sürekli geri sarıyor film bu yüzden ilk başlarda zevkli gelmeyebilirsonrına doğru kendini belli ediyor film
1 Mayıs 2008 21:47
özgenn.
sürekli geri sarması başta sıkıyor ama sonra filmin ne zamn bittiğini anlamıyorsun
1 Mayıs 2008 21:50
kupa kızı
iimiş diye duydum ben de... izliyiciğimm...
jack yine kahraman mı bu filmde acep :P
1 Mayıs 2008 21:53
glikoz
önümde oturan kızda bu sebepten beni sinir etti film boyunca..film her geri sardığında sesli sesli öffleyip püffledi bu ne be falan dedi durdu deli oldum =))
1 Mayıs 2008 21:54
#handkap06#
filmi izledim momento vari bi film konu belli ama kurgu süper.. tavsiye!
ben de izledim...ama bence cok harika bi film degildi...hatta bazı sahneleri cok abartılı özellikle de baskanın kurtarıldıgı kısım we suyu cıkmıs arabanın içinden sapa saglam,, hiç toz kapmamıs siyah takım elbisesiyle muhtesem amcanın arabanın catlamıs olan ön camından cıktıgı kısım...abartıdan öte komkti sanki =) nerdeyse baskan kurtulunca aradan sızan nurumsu beyaz ısıklı sahnede baskan we onu kurtaran kahramanın öpüşmedigi kaldı...
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/19649
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
Sen de binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!