gruplar
 hocalar
 okullar
 üye/içerik arama 

Spor - Cimbom'a yeni Hagi!
 Sayfalar: 1  2  3  4  Sonraki Sayfa >>      Listelenen Kayitlar 1 - 20
 Yazar: Mesaj:
deliveren
deliveren
Galatasaray başkanı Adnan Polat, önümüzdeki sezon için bomba bir ismin peşine düştü.

Galatasaray Başkanı Adnan Polat, gelecek sezon Avrupa'da büyük başarılar elde etmek, tribünlere daha fazla taraftar çekmek, forma ve ürün satışlarını artırmak için kollarını sıvadı.

Adnan Polat, Barcelona'da gönderilecekler listesinde yer alan Deco için harekete geçti. Polat, Portekizli dünya yıldızına imza attırarak Türkiye'yi sarsmayı planlıyor

Polat büyük düşünüyor

F.Bahçe galibiyeti ile gelen liderlik ve şampiyonluğa çok yaklaşılması G.Saray Başkanı Adnan Polat'ı harekete geçirdi. Polat, takımın şampiyonluk ipini göğüslemesi halinde Deco transferini gerçekleştirerek Türkiye'yi sarsmayı planlıyor.

Barça'dan ayrılıyor

Barcelona'nın Şampiyonlar Ligi yarı finalinde Manchester United'a elenmesi ve ligde şampiyonluk yarışından kopması nedeniyle Katalan ekibinde önümüzdeki sezon yaprak dökümü yaşanacak.

Ronaldinho, Zambrotta, Gudjohnsen ve Deco gibi yıldızların sezon sonunda takımdan ayrılmak istediği İspanyol basınında konuşulan konular arasında. Barça'nın Portekizli yıldızı Deco ise verdiği demeçlerde takımından kesin olarak ayrılmak istediğini belirtmişti. Barcelona'da mutsuz olan Portekizli futbolcunun sözleşmesi 2010'da bitiyor. Deco, 2004 yılında 21 milyon euro'ya Barcelona'ya geldi.

G.Saray'ın Deco planı

Barcelona'da 102 karşılaşmaya çıkan 31 yaşındaki Deco, 14 gole imza attı. Orta sahanın beyni olan, tekniği ve attığı frikiklerle adından söz ettiren Deco, asıl patlamayı Porto'da yaptı.

Deco, 2003 yılında UEFA Kupası ve 2004'te Şampiyonlar Ligi'nin kazanılmasında başrol oynamış, ayrıca Barcelona ile birlikte 2006'da Şampiyonlar Ligi'ni ikinci kez kazanmıştı. Brezilya doğumlu olan oyuncu, 2003 yılından beri Portekiz Milli Takımı formasını giyiyor. G.Saray'ın, 31 yaşındaki Deco transferi için 20 milyon euro'yu gözden çıkardığı ve bu paranın yarısını bir sponsor firmanın karşılayacağı belirtildi.

Deco kimdir?

Doğum tarihi: 27 Ağustos 1977
Doğum yeri: Brezilya (Brezilya asıllı Portekizli oyuncu)
Boy: 1.77 m. Kilo: 72 kg.
Mevki: Orta saha
Kariyeri: 289 maç/65 gol
Milli takım: 51 maç/3 gol

Başarıları

Porto: Şampiyonlar Ligi (2004), UEFA Kupası (2003), Portekiz Ligi (1999, 2003, 2004), Portekiz Kupası (2000, 2001, 2003), Portekiz Süper Kupası (1999, 2001, 2003), Barcelona: Şampiyonlar Ligi (2006), La Liga (2005, 2006), İspanya Süper Kupası (2005, 2006)

Kişisel başarıları

Şampiyonlar Ligi en değerli oyuncu (2004), UEFA en iyi orta saha oyuncu (04-2006), Portekiz'de yılın futbolcusu (2004), Portekiz altın top sahibi (2004), Avrupa'da yılın futbolcusu ikinciliği (2004), FIFA Dünya Kulüpler Kupası Altın Top (2006).

1 Mayıs 2008 20:38  mesajın adresini al  
ßµ®ãk
ßµ®ãk
teknık adam olarak degıl ama oyuncu olarak hagı nın yerını dolduracak bırısını tanımıyorum gs da..

1 Mayıs 2008 20:42  mesajın adresini al  
kupa kızı
kupa kızı
hagi... tek geçerim... öylesi gelmez bi daha

saygılar hagi'ye ;)

1 Mayıs 2008 20:44  mesajın adresini al  
e = m . c²
e = m . c²
yalan haber..:)

1 Mayıs 2008 20:44  mesajın adresini al  
sevilay.
sevilay.
önce bi şampiyon olalımda :D transfer sonra:D

1 Mayıs 2008 20:45  mesajın adresini al  
deliveren
deliveren
Haginin Yakaladıgı İstikrarı Kaliteyi Yakalamak Tabii ki Zor.Ama Sonuçta Galatasarayın da Hagiden Sonra Bir Türlü 10 Numarası Olmadı.GAlatasaray da Frikiklerden falan Eskisi Gibi Korkutmalı ve 10 Numaraya Sahip Olmalıdır

1 Mayıs 2008 20:45  mesajın adresini al  
ßµ®ãk
ßµ®ãk
hagı nın athletic bilboa macında bu attıgı golu hala unutamıyorum..

1 Mayıs 2008 20:49  mesajın adresini al  
souvereign jr.
souvereign jr.

1 Mayıs 2008 20:50  mesajın adresini al  
sevilay.
sevilay.
haberin kaynağı nedir?

1 Mayıs 2008 20:51  mesajın adresini al  
deliveren
deliveren

1 Mayıs 2008 20:55  mesajın adresini al  
*** hande ***
*** hande ***
cimbombomum benimmm biricik sevgilimmmmmm fakir ama GURURLUYUZZ :):D

1 Mayıs 2008 21:02  mesajın adresini al  
comandante
comandante
Bu gazeteler hergün her takıma 100lerce oyuncu alıp satarlar. fazla hayale kapılmamak gerek.... Ha gelse kötü mü olur. Çok da güzel olur.

1 Mayıs 2008 21:12  mesajın adresini al  
boomerang ¹³
boomerang ¹³
%99

sphinx® demis ki:
şu türkiyede transfer haberlerinin %95 i yalandır...

1 Mayıs 2008 21:15  mesajın adresini al  
aslan67
aslan67
Yalan haber diye etiketlememek lazım bence..Bu iş dökeceğin paraya bakar..Adnan Polat seneye tek yabancı alırsa iyi bir yabancı alacaktır,hem Deco'nun alınması düşünülüyorsa illa ki Lincoln satılacaktır,buradan da gelir elde edilecektir..Yani Deco gelmez falan değil,bana göre peşinden koşulur,önceki senelerde yaptığımız gibi teklif yapıp sonra yan gelip yatmaz da ilgilenirsek ve tek yabancı alırsak olmayacak iş değil..

Ha Deco gelmeli mi?

Bence gelmemeli,bana göre Lincoln oynadığı takdirde yararlı olacaktır,bu sene sakatlıklardan dolayı oynayamadı eyvallah;ama bu devamlı bu durumda olacağı anlamına gelmez,kaldı ki Feldkamp ile arasında bazı sorunlar yaşanmıştı,yani bundan dolayı durumunu sakatlığa bağlayıp oynamama isteği de mevcut olabilir oyuncuda belli olmaz..

Bana göre şu 4 Barçalı oyuncudan alınması gereken isim Zambrotta'dır..10 numarayı dünyada arasan çok bulursun da 'Mükemmel bir sağ bek''i zor bulursun..Zambrotta bilmiyorum bir takımla anlaştı mı;ama bana göre onu kapmışlardır bile..

1 Mayıs 2008 21:18  mesajın adresini al  
denizhan
denizhan
lincoln benim bildiğim kiralık. nasıl satıcan onu :)
deco gelse pek güzel olur ama. tadından yenmez valla.

1 Mayıs 2008 21:20  mesajın adresini al  
life is resist
life is resist
GS önce aç karnını doyusun deco neyinize be

1 Mayıs 2008 21:22  mesajın adresini al  
denizhan
denizhan
eheh emin ol duymazlar :)
avrupada başarı için biraz oturmuş kadroya ihtiyacımız var.
2000'de avrupadaki başarımız da öyle geldi. fener de şu an aynısını yapıyor.
bizim ise daha gençlerimiz olayın çok başında. ama tabii 2010'a kadar iyi bir yönetimle neden olmasın ?

1 Mayıs 2008 21:22  mesajın adresini al  
montana006
montana006
kaliteli olan herşey ligi zenginleştirir gelsin abi kim geliyosa ben
fenerliyim ama türk futbolu kazanır bence bütün takımlara yabancılarını kaliteli alsın

1 Mayıs 2008 21:23  mesajın adresini al  
aslan67
aslan67
Benim bildiğim bonservisiyle alındı Lincoln..10 milyon euro idi hatta..

denizhan demis ki:
lincoln benim bildiğim kiralık. nasıl satıcan onu :)
deco gelse pek güzel olur ama. tadından yenmez valla.

1 Mayıs 2008 21:23  mesajın adresini al  
aslan67
aslan67
5 milyon euro'ya da Wolfsburg istiyor Lincoln'ü..

1 Mayıs 2008 21:24  mesajın adresini al  
 Sayfalar: 1  2  3  4  Sonraki Sayfa >>      Listelenen Kayitlar 1 - 20
bloguna / web sayfana ekle Bloguna / Web Sayfana Ekle     arkadaşlarına gönder Arkadaşlarına Gönder     başlığın adresini al Başlığın Adresini Al     favori başlıklarına ekle Favori Başlıklarına Ekle

Sen de binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.

Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!

Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.
Hoşgeldin!

OrtaKantin.com bir expodea üretimidir (c) 2005-2008