ana sayfaya dön
ÜYE OL  GİRİŞ 

başlık ara

forum
forum > güncel > Disk Öfkeli

Sayfalar: 1  2  3  << Önceki Sayfa      şu anda 25 - 30

e = m . c²
e = m . c²
bazen düşünüyorum acaba polis olmanın ön şartı ayarsız olmak mı diye?...
1 Mayıs 2008 21:56   mesajın adresini al  

extremo
extremo
ee türkiyeyi hortumlamadılarki syagı görsünler
1 Mayıs 2008 22:01   mesajın adresini al  

boomerang ¹³
boomerang ¹³
çok düz mantık ama olsun, hani diyorlardı ya 500.000 kişi yürüyeceğiz diye.. işte o 500.000'in %47'si.. :o)
1 Mayıs 2008 22:02   mesajın adresini al  

buz mavisi
buz mavisi
dedem işçiydi kara yolları işçisi gecen memlekete gittiğimde konustuk bıraz 70lerde diyordu burdan bilmem kac otobus kalkardı gider kutlardık ankarada istanbulda cok guzel gecerdi şimdiki hale bak diyordu.ıkı hafta evvelinden sanki kıyamet yaklaşıyomus havası veriliyor diyordu.bu ülkde insanlar hep korkutuluyor birileri hep felaket tellallığı yapıyor.
yine aynı seyleri izledık tvde.celalettin cerrah alanı gezmıs vali çıkıp acıklama yapıyor.neyın acıklması neyin gezmesi allah askına.işçileri almadık alana su sıktık bomba attık bu gunude boyle atlattık cok şükür ezdik onları mutluyuz güçlüyüz bu mudur.komik.trajikomık.
eski goruntuleri izledim tvde ve son yıllardakıleri.sadecebu goruntulere baksa insan geriliyor bu ulke der sanırım.
yere yıkılan eylemci kıza yapılanlar neydı oyle.kontrollü güç bu mudur.10 polısın arasına alıp bi eylemciden tum sinirini cıkarması buda kontrollü güç olsa gerek.
tuzlada işçiler ölürken kanunlarla işçilerin hakkı gasp edilirken işten hiç bir guvenceleri olmadan cıkarılırken pamuk tarlalarında cocuk yasta az paraya cocuklar calıstırılırken belkıde dunyada en cok 1 mayısa ship cıkması gereken ülkedir türkiye.ve belkide bu kadar sorun oldugu için bazıları tarafından engellenıyor hersey.
sözde demokratik akp iktidarı sadece işine yarayacak konularda kullanıyor demokrasiyi.ayaklar bas oluncaymıs o ayaklar sana girsin dicemde dedim bile gerci:))
bugunku bu arbedeye harcanan enerji para akıl taksımde ızın verilen bi kutlamada guvenlığe ayrılsaydı adam gibi bi 1 mayıs yaşanmaz mıydı?
dedem bile dogru duzgun bir 1 mayıs kutlamasını yaşamışken ben göremden ölücem sanırım..yazık..
1 Mayıs 2008 23:06   mesajın adresini al  

öteki
öteki
''O pala bıyıklı Emniyet Müdürünü uyarıyorum'' :))) daha iyi bi giriş olamazdı....
1 Mayıs 2008 23:09   mesajın adresini al  

bsk_89
bsk_89
ankarada çok temiz kutlandı tebrik ediyorum ankara halkını ve burdaki polisleri sevmeyemi başladım ne keşke katılabilseydim 1 mayısss 1 mayıss işcinin emekçinin bayramı
1 Mayıs 2008 23:14   mesajın adresini al  

Sayfalar: 1  2  3  << Önceki Sayfa      şu anda 25 - 30

sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin.
Hemen üye ol!

Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.

Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!

Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.
ortakantin.com bir expodea üretimidir (c) 2005-2008