cedric senin yazılarına dememişti sanırım neoxsea ya dedii
1 Mayıs 2008 15:51
my slaves
=) bir muhendis ve uzman internet kullanıcısı olarak yaşın kadar Forum sitesi kurmuş olma ihtimalimi de kenara koyuyorum, saymıyorum yani. nereye ne yazılır bilirim. konuşulan öğrenci öğretmen sevişmesiyse eğer gayet alakalı şeyler soyluyoruz.
amin (=
1 Mayıs 2008 15:52
my slaves
olsunn..oda insan:P
oyleyim ya dimi ama :D
1 Mayıs 2008 15:56
**imalısır**
bilmiodum pardon :(
:))))
(1) 1 Mayıs 2008 15:58
(kara_kedi)
yürü bee abicim kim tutar seniii
üniversiteye gelmiş yaşı en az 20 olan gençler olarak herşeyi konuşabilmek açıkca ve rahatca bunda yadırganacak bir durum göremiorum ben.madem böle bir forum açıldı herkes düşücelerini yazabilir ki zaten abartı bi durum söz konusu deil.eğer ki bize liseden bu yana doğru ilişkiler hakkında bilgi verilmeye çalışıldığını düşünürsek.onu da geçtim ailelerimizden aldığımız ilişki konusundaki deneyimlerden yola çıkarak.yaşadığımız gördüümüz herşeyi göz önünde bulundurarak burda açıkça bunların konuşulması hiç konuşmamakdan daha iyi.
neoxsea demis ki: =) bir muhendis ve uzman internet kullanıcısı olarak yaşın kadar Forum sitesi kurmuş olma ihtimalimi de kenara koyuyorum, saymıyorum yani. nereye ne yazılır bilirim. konuşulan öğrenci öğretmen sevişmesiyse eğer gayet alakalı şeyler soyluyoruz.
amin (=
1 Mayıs 2008 15:58
hayal kıran
öğretmeni tebrik ediyorum ve öğrencilerin babalarınıda çağırıp hep birlikte film çevirmelerini istiyorum.
küçüklerle evleniyorlar ama reşit olamayacak kadar küçüklerle de değil, o kdar civisicıkmadı burda daha olayın.
çok merak ettim hani şu tacavüzcüyle evlendirme şeysi var ya, böle bi olay türkiye de olsa o cocuğu öğretmeniyle evlendirip namusunu temizlemeye çalışırlar mı?
zerwan demis ki: ülkemizde de örneği çok.kendisinden yaşça çook küçük olan erkeklerle evlenen var ?
1 Mayıs 2008 16:19
bigbang
ulan bukarıbi bizim okula gelmedi ha
1 Mayıs 2008 16:38
yosamite
bu atraksiyonların devamı gelecektir,aha dedi dersiniz :)
1 Mayıs 2008 17:25
the end
:):)::))))))))
1 Mayıs 2008 17:26
extremo
ulan millette ne liseler var
1 Mayıs 2008 17:33
souvereign jr.
ABD’nin Florida Eyaleti’nde, 18 yaşından küçük erkek öğrencileriyle seks ilişkisi nedeniyle iki kez tutuklanan bir kadın öğretmen bir kez daha yakalandı.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/19628
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
Sen de binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!